בקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים
-
ערך ש"י - יו"ד
https://hebrewbooks.org/67697 -
צ"ע,
בספר הנמצא בהיברובוקס מאוצרות התורה,
האם חשיב 'זוכיות יוצרים' באופן שקיימת מניעה גם לתמלל את הטקסט שלו?
ובפשיטות יותר: האם אפ' להעלות פה קישור לספר שמקורו בהיברובוקס מ'אוצרות התורה'? -
@חנניה בפשטות לא ניתן להעלות
זה כמו להעתיק מאוצרות התורה עצמם, אם הם העלו את זה להיברו עם דגש על זכויותיהם.
יש שיסברו שגם להעלות מאוצרות התורה עצמם אפשר, אבל המדיניות של אוצריא איננה כך. -
יש שיסברו שגם להעלות מאוצרות התורה עצמם אפשר, אבל המדיניות של אוצריא איננה כך. -
@חנניה כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
ד"מ בויקי- כן משתמשים בכעי"ז...
תוכל להביא מקור לדבריך?
-
@חנניה כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
ד"מ בויקי- כן משתמשים בכעי"ז...
תוכל להביא מקור לדבריך?
-
@חנניה היכן כתוב שם שהם עשו למהדורה זו OCR? רק יש שם ס"ה קישורים למקורות המחזיקים את הספר.
-
@חנניה היכן כתוב שם שהם עשו למהדורה זו OCR? רק יש שם ס"ה קישורים למקורות המחזיקים את הספר.
-

-
@יום-חדש-מתחיל לתומי חשבתי שעריכת הדף הכונה לעריכת הטקסט.
אני לא צודק? -
יש שיסברו שגם להעלות מאוצרות התורה עצמם אפשר, אבל המדיניות של אוצריא איננה כך.@איש-גמזו כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
יש שיסברו שגם להעלות מאוצרות התורה עצמם אפשר, אבל המדיניות של אוצריא איננה כך.איך הם יכולים לאסור עלי לבצע OCR - אם הספר עצמו הוא ללא זכויות יוצרים?
(עבר תוקפו וכד') -
@איש-גמזו כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
יש שיסברו שגם להעלות מאוצרות התורה עצמם אפשר, אבל המדיניות של אוצריא איננה כך.איך הם יכולים לאסור עלי לבצע OCR - אם הספר עצמו הוא ללא זכויות יוצרים?
(עבר תוקפו וכד')@צדיק-וטוב-לו אז אפשר גם מאוצר החכמה?
-
אני לא צודק?@חנניה כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
אני לא צודק?אתה צודק, ולכן מה? אולי תסביר כבר ברור מה אתה רוצה? למה אני צריך לשאול 5 פעמים מה הכווונה?
-
@צדיק-וטוב-לו אז אפשר גם מאוצר החכמה?
@איש-גמזו כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
תיאורטי? למה לא?
אבל אם מדובר על האוצר המקוון, צריך לבדוק שמצד תנאי השימוש באתר זה מותר. -
תיאורטי? למה לא?
אבל אם מדובר על האוצר המקוון, צריך לבדוק שמצד תנאי השימוש באתר זה מותר.@צדיק-וטוב-לו אין להם זכויות על הסריקה?
-
תיאורטי? למה לא?
אבל אם מדובר על האוצר המקוון, צריך לבדוק שמצד תנאי השימוש באתר זה מותר.@צדיק-וטוב-לו כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
אבל אם מדובר על האוצר המקוון, צריך לבדוק שמצד תנאי השימוש באתר זה מותר.
ואם האוצר שאינו מקוון - כל שכן שצריך לבדוק מצד תנאי השימוש במוצר.
-
אני לא צודק?אתה צודק, ולכן מה? אולי תסביר כבר ברור מה אתה רוצה? למה אני צריך לשאול 5 פעמים מה הכווונה?
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
, ולכן מה?
כמענה לשאלה זו:
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | תגובות לספרים שכבר ביקשו וכן קישורים להיברובוקס וצלומי ספרים:
היכן כתוב שם שהם עשו למהדורה זו OCR? רק יש שם ס"ה קישורים למקורות המחזיקים את הספר.
ולכן נראה שהם מתכונים להעלות את הטקסט של הספר שנערך מתוך העותק המקושר-
-
@חנניה לך זה נראה, לי זה לא נראה.
תוכיח לי שאתה צודק.