בירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!
-
כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
@u88 כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
זה אומר שזה עכשיו 😉
חשבתי שתיקנתי, בדקתי שוב - ולא הצליח...
הלכתי לכולל.עולה כעת גרסה עם תיקון לאינדקס (ולמספר הספרים בספרייה).
ברוך ה'! בטח מישהו התפלל!!! -
אבדתי לחלוטין. איך אני מתקין את הגירסה החדשה? פעם ראשונה שניסיתי - הוא לא מצא את seforim.db
ניסיתי עוד פעם, והוא קרס כל פעם שפתחתיאז הסרתי הכל, ניסיתי להתקין את הגירסה היציבה 9.7.1 ואותו הוא בכלל לא פתח לאחר התקנה
מה אני עושה עכשיו??? מאיפה מתקינים? מאוצריא דף הבית - הורד עכשיו?
-
אבדתי לחלוטין. איך אני מתקין את הגירסה החדשה? פעם ראשונה שניסיתי - הוא לא מצא את seforim.db
ניסיתי עוד פעם, והוא קרס כל פעם שפתחתיאז הסרתי הכל, ניסיתי להתקין את הגירסה היציבה 9.7.1 ואותו הוא בכלל לא פתח לאחר התקנה
מה אני עושה עכשיו??? מאיפה מתקינים? מאוצריא דף הבית - הורד עכשיו?
@עירא-היאירי
לא יודע אם 0.9.7.1 שיש לך יציב, היתה גירסה כזו שהוגדרה יציבה, והיתה בעייתית.
אם כבר יש לך את DB החדש, תוריד את הקובץ האחרון מכאן. -
@י.-פל.
הקישור לDB שמופיע בגיטהאב בדף השחרורים שבור (כנראה בגלל שהחלפת מסד), צריך להחליף את הקישור.
תודה רבה!!! -
@דאנציג כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
@עירא-היאירי
אם כבר יש לך את DB החדש, תוריד את הקובץ האחרון מכאן.אה אין לי. הגירסאות האחרונות זה רק לא הורדה פשוטה? סליחה על הבורות
למעשה כעת מצאתי את הגירסה האחרונה שהורדתי 0.9.74 התקנתי אותו, והוא לא הוריד את מאגר הספרים. הוא נותן אפשרות "להוריד מהאינטרנט 1.5 גיגה" אבל בלחיצה מופיעה שגיאה
מה למעשה לעשות עכשיו
-
@דאנציג כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
@עירא-היאירי
אם כבר יש לך את DB החדש, תוריד את הקובץ האחרון מכאן.אה אין לי. הגירסאות האחרונות זה רק לא הורדה פשוטה? סליחה על הבורות
למעשה כעת מצאתי את הגירסה האחרונה שהורדתי 0.9.74 התקנתי אותו, והוא לא הוריד את מאגר הספרים. הוא נותן אפשרות "להוריד מהאינטרנט 1.5 גיגה" אבל בלחיצה מופיעה שגיאה
מה למעשה לעשות עכשיו
@עירא-היאירי
לא הבנתי מה אתה רוצה, להתקין את הישן או את החדש? -
@עירא-היאירי
לא הבנתי מה אתה רוצה, להתקין את הישן או את החדש?@מענין-לשמוע כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
@עירא-היאירי
לא הבנתי מה אתה רוצה, להתקין את הישן או את החדש?כבר לא איכפת לי. העיקר שיהיה לי משהו...
-
@מענין-לשמוע כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
@עירא-היאירי
לא הבנתי מה אתה רוצה, להתקין את הישן או את החדש?כבר לא איכפת לי. העיקר שיהיה לי משהו...
@עירא-היאירי
תבחר.בשביל העתיק תצטרך רק להוריד את הספרים.
בשביל הישן צריך להוריד את הספרים ולהרכיב את הDB.
החדש דורש להוריד DB מוכן, אבל יש בתוכנה עדיין באגים קטנים.בלי לבחור לא תוכל להתקדם...
לכאורה עדיף לך DB, ובפרט האחרון, כי בכל מקרה תעשה את זה במוקדם או במאוחר אם תרצה תיקוני באגים וכו'. -
אפשר לקבל הדרכה איך להוריד את הגירסה החדשה + פלוס הספריה , אבל אין לי אינטרנט במחשב כך שאני צריך להוריד את זה בגיסה דחוסה איך אני מוצה את זה
תודה רבה -
אפשר לקבל הדרכה איך להוריד את הגירסה החדשה + פלוס הספריה , אבל אין לי אינטרנט במחשב כך שאני צריך להוריד את זה בגיסה דחוסה איך אני מוצה את זה
תודה רבה -
זה דחוס?
-
זה דחוס?
@רוצה-לגדול
כן.
המסד שוקל 1.8 ג'יגה, במחשב שלך הוא יתפוס בערך 6.
התוכנה היא קובץ התקנה שטובה גם למחשב אופליין. -
תודה עצמה שירבו כמותך בישראל
-
לא הבנתי, מה שהוא אמר לי להוריד לא טוב?
-
לא הבנתי, מה שהוא אמר לי להוריד לא טוב?
@רוצה-לגדול
נראה לי שהוא התכוון שזה טוב, אבל לא יותר טוב מהקודם...
בדקתי, אני צודק.הוסיפו איפה שהוא את כל הדיווחים על השגיאות והצעות היעול של אוצריא, לא שינוי בתוכנה עצמה.
@י.-פל. ?
-
תודה ענקית
-
@י.-פל. כתב בבירור | קולולולולולולולוול הגירסה חדשה!!!:
@u88
עוצרים אותו, אני מנסה לתקן.איך עוצרים?
סוגרים את אוצריה? -

מקוה שזה לא ישבור לי את גבולות המסך...