המלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט
-
@שי כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
ונותן לתרגום של גוגל
מה זה?
ולמה לא בג'מיני? הוא גם של גוגל.
והאם ניסית את האפשרות דרך כלי החיתוך של ווינדוס?@יום-חדש-מתחיל כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
ונותן לתרגום של גוגל
מה זה?
והאם ניסית את האפשרות דרך כלי החיתוך של ווינדוס?הכוונה להעלות לגוגל תרגום, ולבחור ככה:

ואז להוריד את התרגום -
ונותן לתרגום של גוגל
מה זה?
והאם ניסית את האפשרות דרך כלי החיתוך של ווינדוס?@יום-חדש-מתחיל כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
בכתב ברור ג'מיני זה האפשרות הכי גרועה, כל עוד לא צריך 'חשיבה' להבין את הכתוב עדיף מודל כמה שיותר 'טיפש'
-
כמו כן עוד שיטה שיכולה לקצר הליכים שמסתמא הרבה יודעים
הינה כאשר צריך להעתיק כמה קטעים נפרדים לא צריך לעשות העתק ומיד הדבק אפשר להעתיק את כל הקטעים הנצרכים ואח"כ להדביק ע"י המקש של וינדוס במקלדת + V נותן לבחור מה להדביק מכל העתקות שביצעתם@שי כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
הינה כאשר צריך להעתיק כמה קטעים נפרדים לא צריך לעשות העתק ומיד הדבק אפשר להעתיק את כל הקטעים הנצרכים ואח"כ להדביק ע"י המקש של וינדוס במקלדת + V נותן לבחור מה להדביק מכל העתקות שביצעתם
יש לשים לב כי צריך באופן ח"פ להפעיל את זה לפני ההעתקה הראשונה
-
הינה כאשר צריך להעתיק כמה קטעים נפרדים לא צריך לעשות העתק ומיד הדבק אפשר להעתיק את כל הקטעים הנצרכים ואח"כ להדביק ע"י המקש של וינדוס במקלדת + V נותן לבחור מה להדביק מכל העתקות שביצעתם
יש לשים לב כי צריך באופן ח"פ להפעיל את זה לפני ההעתקה הראשונה
-
אכן בחידושי ר' שמעון עובד מעולה
בתוספות רא"ש יצא באזור ה95 אחוז מעולה
אני לא עושה בג'מני כי זה חסום אצלי בנטפריי
הכלי חיתוך של וינדוס מפצל לי לשורות
אני עושה בתרגום של גוגל כמו שהראו למעלה ועושה העתקת טקסט עובד מעולה אני עושה על כל תור בנפרד -
אני עושה בתרגום של גוגל כמו שהראו למעלה ועושה העתקת טקסט עובד מעולה אני עושה על כל תור בנפרד@שי כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
@צבי כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
כל ההצעות כאן יותר טובות מההמרה המובנית?
אני חושב שהOCR של התרגום לא משהו בהשוואה לזה של ווינדוס מבדיקה קצרה בר' שמעון על כ 580 תווים
של ווינדוס היה 2 טעיות בהחלפה של כ/ב
בשל גוגל היה מעל 10 טעיות (אחת זה שני מילים שהתבסכו לגמרי שזה בסביבות 5 טעיות בשני מילים) -
@צבי כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
כל ההצעות כאן יותר טובות מההמרה המובנית?
אני חושב שהOCR של התרגום לא משהו בהשוואה לזה של ווינדוס מבדיקה קצרה בר' שמעון על כ 580 תווים
של ווינדוס היה 2 טעיות בהחלפה של כ/ב
בשל גוגל היה מעל 10 טעיות (אחת זה שני מילים שהתבסכו לגמרי שזה בסביבות 5 טעיות בשני מילים)@נתנאל_26 כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
כבר כתבו, שככל והכתב ברור יותר, ה OCR של ונדוס טוב יותר.
המעלה של גמיני זה דווקא בספרים קשים יותר.
ההגיון מאחורה הוא פשוט.
של וינדוס הוא ראש קטן, לא מנסה לנחש. זה מעלה בכתב ברור (הצמדות למקור) וחסרון בכתב קשה (חובה לנחש בשביל להמנע מאותיות שבורות)
של גמיני הוא 'ראש גדול', ומערב ניחושים שלו. זה חסרון בכתב ברור (כי הוא לפעמים מחליט לתקן ללא צורך) למעלה בכתב קשה (מצליח לנחש את האות השבורה) -
@נתנאל_26 כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
כבר כתבו, שככל והכתב ברור יותר, ה OCR של ונדוס טוב יותר.
המעלה של גמיני זה דווקא בספרים קשים יותר.
ההגיון מאחורה הוא פשוט.
של וינדוס הוא ראש קטן, לא מנסה לנחש. זה מעלה בכתב ברור (הצמדות למקור) וחסרון בכתב קשה (חובה לנחש בשביל להמנע מאותיות שבורות)
של גמיני הוא 'ראש גדול', ומערב ניחושים שלו. זה חסרון בכתב ברור (כי הוא לפעמים מחליט לתקן ללא צורך) למעלה בכתב קשה (מצליח לנחש את האות השבורה)@צדיק-וטוב-לו
דבר ראשון דברתי על טרנסלט לא על גימני
דבר שני אני מאוד לא אוהב את של גימני כי הוא ממציא שטיות ואז מאוד קשה לעקוב אחרי הטעיות הוא יכול לכתוב מחנה אפרים במקום לא זוכר איזה ספר זה היה כי הוא לא בדיוק הצליח לזהות את מה שכתוב ועוד כל מיני שטיות
אבל זה שאלה של סגנון עבודה -
אני עושה בתרגום של גוגל כמו שהראו למעלה ועושה העתקת טקסט עובד מעולה אני עושה על כל תור בנפרד -
שוב התרגום של גוגל עובד מעולה וכפי שהראו לעיל יש לפעול כך
לעשות תרגום תמונה להדביק את התור לסמן זיהוי שפה ולתרגם לעברית וללחוץ העתקת טקסט
בהצלחה@שי כתב בהמלצה | עצות לעורכים להפיכת הסריקות לטקסט:
שוב התרגום של גוגל עובד מעולה וכפי שהראו לעיל יש לפעול כך
לעשות תרגום תמונה להדביק את התור לסמן זיהוי שפה ולתרגם לעברית וללחוץ העתקת טקסט
בהצלחהושוב, הOCR המובנה של ווינדוס נותן תוצאות קצת יותר טובות.