בקשה | חיפוש
-
אכן
מומלץ מאד שלפני ביצוע חיפוש יתאפשר לבחור באיזה קטגוריות יהיה החיפוש (תנך, הלכה, וכו'), וכן באיזה רמת דור יהיה החיפוש (חזל, ראשונים וכו')@יהודי-צעיר כתב בבקשה | חיפוש:
אכן
מומלץ מאד שלפני ביצוע חיפוש יתאפשר לבחור באיזה קטגוריות יהיה החיפוש (תנך, הלכה, וכו'), וכן באיזה רמת דור יהיה החיפוש (חזל, ראשונים וכו')מה העניין?
-
@יהודי-צעיר כתב בבקשה | חיפוש:
אכן
מומלץ מאד שלפני ביצוע חיפוש יתאפשר לבחור באיזה קטגוריות יהיה החיפוש (תנך, הלכה, וכו'), וכן באיזה רמת דור יהיה החיפוש (חזל, ראשונים וכו')מה העניין?
@י.-פל. כתב בבקשה | חיפוש:
אכן
כי בחיפוש מורכב עם קידומות וסיומות ליותר ממילה אחת החיפוש נהיה מאד איטי, והדרך לפתור את זה היא לסנן מראש במה לחפש
בנוסף, האופציה לסינון לפי סדר הדורות מאד מאד חשובה, למי שרוצה לחפש בכל ספרי הראשונים בכל הנושאים למשל -
@י.-פל. כתב בבקשה | חיפוש:
אכן
כי בחיפוש מורכב עם קידומות וסיומות ליותר ממילה אחת החיפוש נהיה מאד איטי, והדרך לפתור את זה היא לסנן מראש במה לחפש
בנוסף, האופציה לסינון לפי סדר הדורות מאד מאד חשובה, למי שרוצה לחפש בכל ספרי הראשונים בכל הנושאים למשל@יהודי-צעיר הסיומות והקידומות בכלל לא עובדים תקין כעת...
-
@יהודי-צעיר הסיומות והקידומות בכלל לא עובדים תקין כעת...
-
@מענין-לשמוע
יש בעיה שדיברו עליה פה https://otzaria.org/forum/topic/65/בעיות-בחיפוש/12?_=1769981183492
אבל למעשה עכשיו אני לא מצליח בחיפוש רגיל למצוא את מה שנאמר בתענית טו. שמואל במצפה (תוצאות מתוך "תלמוד בבלי")

כך שאני לא יודע מה הבעיה בדיוק -
@מענין-לשמוע
יש בעיה שדיברו עליה פה https://otzaria.org/forum/topic/65/בעיות-בחיפוש/12?_=1769981183492
אבל למעשה עכשיו אני לא מצליח בחיפוש רגיל למצוא את מה שנאמר בתענית טו. שמואל במצפה (תוצאות מתוך "תלמוד בבלי")

כך שאני לא יודע מה הבעיה בדיוק@דנדי
התווכחתי איתך כבר שם...
העיקרון של קידומת הוא לא להוריד את הקידומת אלא להוסיף אותה, הפוך ממה שרצית שם.
אם לא הבנתי אותך, תכתוב.
בנוגע לתוצאות בתענית -
@לא-זוכר-מי כתב לאחרונה שלא מגיע שום תוצאה מתלמוד בבלי, אני לא יודע מה זה אומר ואיך זה קורה (וחושב לעצמי שאולי זה קשור לזה שיש קובץ PDF עם אותו שם, אבל אני לא באמת מבין בזה, צריך לשאול את הרב @י.-פל. ). -
@דנדי
התווכחתי איתך כבר שם...
העיקרון של קידומת הוא לא להוריד את הקידומת אלא להוסיף אותה, הפוך ממה שרצית שם.
אם לא הבנתי אותך, תכתוב.
בנוגע לתוצאות בתענית -
@לא-זוכר-מי כתב לאחרונה שלא מגיע שום תוצאה מתלמוד בבלי, אני לא יודע מה זה אומר ואיך זה קורה (וחושב לעצמי שאולי זה קשור לזה שיש קובץ PDF עם אותו שם, אבל אני לא באמת מבין בזה, צריך לשאול את הרב @י.-פל. ). -
@מענין-לשמוע ובחלק ממילה הוא לא אמור לתת תוצאה של "לשמואל" כשחיפשתי "שמואל"?
כי גם זה לא עבד
אבל אם זה בעיה כללתי בגמרא אז נחכה למוצא פיו של @י.-פל.@דנדי
לא, חלק ממילה אומר שאם כתבת מוא הוא ימצא לך את שמואל, או צפ ימצא מצפה.עריכה: סליחה, אתה צודק. הוא אמור למצוא לשמואל כשחפשת שמואל.
אבל שם כתבת שחיפשת לשמואל עם סימון חלק ממילה, ולכן זה לא מצא לך את המילה שמואל בלי קידומת, אז לא ברורה לי כוונתך.
-
@מענין-לשמוע אוקי אני ינסה לשבת על זה עוד קצת
מ"מ כדאי לתת ההגדרות לכל החיפוש ולא לפי מילים -
@מענין-לשמוע אוקי אני ינסה לשבת על זה עוד קצת
מ"מ כדאי לתת ההגדרות לכל החיפוש ולא לפי מילים