בקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא
-
@הבל-הבלים כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
@יום-חדש-מתחיל
צריך פשוט מישהו שיחפש באתרים שיש שם בחורות שמחכות לעבודה רוצות לעבוד בחינם בשביל הקורות חיים.
פעם שמעתי שיש דבר כזה, אבל אני לא יודע בדיוק איפה.פרסמתי פעם ב'קדם'. לא עזר. פנו כמה, אך לא יצא מזה כלום...
-
@י.-פל. כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
פרסמתי פעם ב'קדם'. לא עזר. פנו כמה, אך לא יצא מזה כלום...
אולי בפרוג יהיה יותר יעיל?
@קטנטן כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
-
@קטנטן כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
-
כי בסמינרים לא לומדים flutter...
עברת על כל הסמינרים אחד אחד???
אני כמעט בטוח שפספסת לפחות אחד..... -
לדעתי זה יותר קשור לזה שרוב רובם של המתכנתים ומתכנתות זה מתכנתי js ופייתון, ולא פלאטר, וגם מתוך אלו שלמדו, צריך למצוא אותם שמוכנים לעבוד בחינם, ובקיצור אז אין, אין מי שרוצה לעבוד בחינם אפילו בשביל קורות חיים, אם הייתם עושים את זה בjs עם אלקטרון, לדעתי לא הייתם מוציאים הרבה יותר, אבל אחד או שתיים באמת מספיק ויתכן שהייתם מוציאים.
אני יודע שעם קוטלין זה נס גלוי אם אמצא אבל לא בניתי שאמצא. -
אפשר להשאיר הודעה נפרדת שתפנה במיוחד לנשים, אם כי לא יודע אם פרוג זה מקום מתאים לחשיפה רחבה.
האתר הזה למשל יכול להתאים, אבל אולי צריך לבקש שם מההנהלה, כיון שזה קצת מזכיר פרסום https://chatfortech.chatfree.app/ עריכה: בדיוק נכנסתי לשם בשביל לראות את הקישור ואני רואה שכבר כתבו שם לפני כמה ימים... אבל ספציפית על המעבר לSQLite
יש שם המון ג'וניוריות משועממות שמחפשות משרה כנראה.
-
לדעתי זה יותר קשור לזה שרוב רובם של המתכנתים ומתכנתות זה מתכנתי js ופייתון, ולא פלאטר, וגם מתוך אלו שלמדו, צריך למצוא אותם שמוכנים לעבוד בחינם, ובקיצור אז אין, אין מי שרוצה לעבוד בחינם אפילו בשביל קורות חיים, אם הייתם עושים את זה בjs עם אלקטרון, לדעתי לא הייתם מוציאים הרבה יותר, אבל אחד או שתיים באמת מספיק ויתכן שהייתם מוציאים.
אני יודע שעם קוטלין זה נס גלוי אם אמצא אבל לא בניתי שאמצא.@Elie-Gambache כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
אין מי שרוצה לעבוד בחינם אפילו בשביל קורות חיים,
מה ההשוואה בכלל, לא מדובר כאן באיזה טובה למישהו, אלא בסיוע ללימוד התורה הקדושה!
ולא רק לאדם אחד, אלא לאלפי אלפי משתמשים בכל רחבי העולם!
[כמובן שאני מדבר בין על אוצריא ובין על זית] -
@Elie-Gambache כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
[כמובן שאני מדבר בין על אוצריא ובין על זית]@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
@Elie-Gambache כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
[כמובן שאני מדבר בין על אוצריא ובין על זית]לא פגשתי הרבה אנשים שמתסכלים על זה בצורה הזאת, אם תסתכל רוב אנשים שמוכנים לתרום מהזמן שלהם זה לא אנשים שלמדו, אחרי שלמדו שנה או 2, או אפילו יותר, לא רוצים לעשות את זה בחינם, אני חושב שאני לא צריך לומר שלדעתי זה לא נכון אבל לפחות ככה הרגשתי, אבל אוליי גם זה לא נכון
-
אפשר להשאיר הודעה נפרדת שתפנה במיוחד לנשים, אם כי לא יודע אם פרוג זה מקום מתאים לחשיפה רחבה.
האתר הזה למשל יכול להתאים, אבל אולי צריך לבקש שם מההנהלה, כיון שזה קצת מזכיר פרסום https://chatfortech.chatfree.app/ עריכה: בדיוק נכנסתי לשם בשביל לראות את הקישור ואני רואה שכבר כתבו שם לפני כמה ימים... אבל ספציפית על המעבר לSQLite
יש שם המון ג'וניוריות משועממות שמחפשות משרה כנראה.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | למה אין נשים/בחורות שעוזרות בתכנות לאוצריא:
מעניין... זו העתקה של מודעה בפרוג ששמתי פעם, לא אני שמתי שם...
https://chatfortech.chatfree.app/#2349