בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
@אהרן עולם קטן אתה מתכוון לזה? אני אבדוק אם הכתב עובר ocr נורמלי
כי השני שייך לאוצרות התורהבקשר לסבוב רבי פתחיה, אני מתלבט אולי כדאי כבר את ״אוצר מסעות״ של אייזנשטיין שגם קיים בהיברו, אם כי הוא ארוך כפליים.
במאמר המוסגר
אני סתם תוהה לעצמי אם לרוץ כבר לעולמות האלה או להמשיך להתמקד הספרים ה״נחוצים״, או אולי לעשות במקביל כמה מיני ספרים.
היה אחד חסיד שכתב לי בפרטי, שהוא רוצה לעזור אבל לא מעניין אותו הספרים האלה, אם יהיו ספרי חסידות הוא יעזור, מאידך יש כאלה שלא מעניין אותם חסידות, כך שאולי נעשה במקביל כמה מינים. -
אני חושב לעשות כמה סוגים בבת אחת.
אגב אולי אפשר לדבר עם אוצרות התורה לסדר משהו שהם יסכימו להעתיק ספרים?
לדעתי כדאי לדבר עם מכון אהבת תורה שהוציאו את הספרים של ר' יוסף ענגיל יתכן מאוד שהם יתנו לנו את הטקסט של הספרים.@אהרן כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
לדעתי כדאי לדבר עם מכון אהבת תורה שהוציאו את הספרים של ר' יוסף ענגיל יתכן מאוד שהם יתנו לנו את הטקסט של הספרים.
אני חושב שאת רוב הספרים שלו יש לנו מדיקטה, מה חסר?
-
אני חושב לעשות כמה סוגים בבת אחת.
אגב אולי אפשר לדבר עם אוצרות התורה לסדר משהו שהם יסכימו להעתיק ספרים?
לדעתי כדאי לדבר עם מכון אהבת תורה שהוציאו את הספרים של ר' יוסף ענגיל יתכן מאוד שהם יתנו לנו את הטקסט של הספרים. -
@אהרן כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
לדעתי כדאי לדבר עם מכון אהבת תורה שהוציאו את הספרים של ר' יוסף ענגיל יתכן מאוד שהם יתנו לנו את הטקסט של הספרים.
@הבל-הבלים כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
אתה צודק, חסר כמה
שב דנחמתא.
חוסן יוסף (שארית יוסף). -
@אהרן עולם קטן אתה מתכוון לזה? אני אבדוק אם הכתב עובר ocr נורמלי
כי השני שייך לאוצרות התורהבקשר לסבוב רבי פתחיה, אני מתלבט אולי כדאי כבר את ״אוצר מסעות״ של אייזנשטיין שגם קיים בהיברו, אם כי הוא ארוך כפליים.
במאמר המוסגר
אני סתם תוהה לעצמי אם לרוץ כבר לעולמות האלה או להמשיך להתמקד הספרים ה״נחוצים״, או אולי לעשות במקביל כמה מיני ספרים.
היה אחד חסיד שכתב לי בפרטי, שהוא רוצה לעזור אבל לא מעניין אותו הספרים האלה, אם יהיו ספרי חסידות הוא יעזור, מאידך יש כאלה שלא מעניין אותם חסידות, כך שאולי נעשה במקביל כמה מינים.@איש-גמזו כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
במאמר המוסגר
היה אחד חסיד שכתב לי בפרטי, שהוא רוצה לעזור אבל לא מעניין אותו הספרים האלה, אם יהיו ספרי חסידות הוא יעזור, מאידך יש כאלה שלא מעניין אותם חסידות, כך שאולי נעשה במקביל כמה מינים.לדעתי כדאי מאד לשים כמה מינים וסוגים,
חוץ מהסיבה הפשוטה יש לכך סיבה נוספת שעכשיו לאור השינויים האחרונים אפשר לערוך באתר בלי לדעת בכלל על קיום הפורומים (לדוגמא שיש הוראות עריכה באתר)
אני לדוגמא הצעתי למישהו שהבאתי לו את התוכנה שאם יש לו כמה דקות פנויות שייכנס ויעשה איזה עמוד
לכן מאד יעזור ישיהיה מגוון של ספרים שלא רק מי שבא לעריכת הספרים מהפורום - שבד"כ עיקר עניינו לעזור באופן כללי - ירצה לעזור -
אם כך, בע״ה בעתיד הקרוב אעלה לאתר כמה וכמה ספרים כניסיון לראות אם זה אכן ילך טוב, אשתדל שיהיו ספרים לא מידי קשים להעתקה.
אני רוצה להעלות גיוון, אם למישהו יש רעיון לספר חסידות הגון, אשמח לשמוע, לע״ע כל הרעיונות שבדקתי שלא קיימים באוצריא לא מצאתי עם כתב רבוע או רש״י נורמלי. -
יש למישהו מושג איזה ספרים מדיקטה לא נמצאים עדיין באוצריא? יש לי את כל הספרים שלהם במחשב ואשמח לעלות את מה שחסר.
-
@מכנדבי כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
אליהו רבא
קיים כבר, תחפש אליה רבה בלי ו'
-
@אהרן לפי הידוע לי יש פרויקט מיוחד להתאמת ספרי דיקטה לאוצריא @יום-חדש-מתחיל
@איש-גמזו כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
@אהרן לפי הידוע לי יש פרויקט מיוחד להתאמת ספרי דיקטה לאוצריא @יום-חדש-מתחיל
-
הריטב"א על סוכה חסר מדף ד עד דף ט ובמהדורות השונות [מוסד הרב קוק הרשל וזכרון יעקב] השלימו ע"פ כת"י אחר ופחות מדויק
באוצריא חסר על כל הדפים הנ"ל
מצ"ב ריטב"א כת"י שהמהדיר מעונין להגדיל תורה
ריטבא כת''י סוכה ד - ט.pdf [אולי צריך לשלוח לו מיל אם אפשר לפרסם באוצריא] -
הריטב"א על סוכה חסר מדף ד עד דף ט ובמהדורות השונות [מוסד הרב קוק הרשל וזכרון יעקב] השלימו ע"פ כת"י אחר ופחות מדויק
באוצריא חסר על כל הדפים הנ"ל
מצ"ב ריטב"א כת"י שהמהדיר מעונין להגדיל תורה
ריטבא כת''י סוכה ד - ט.pdf [אולי צריך לשלוח לו מיל אם אפשר לפרסם באוצריא]@אבא-כדברה
אולי תשלח? אולי @שמואל5
אפשר להפוך את זה לטקסט בדקה. -
זה לא עוזר לי אני רוצה משהו יותר מעודכן מזה.
מה לא מעודכן?
זה הכי מעודכן שיש,
וכמו שאמרו לך תפנה ל @יום-חדש-מתחיל הוא אחראי על הוספת הספרים של דיקטה לאוצריא -
@אבא-כדברה
אולי תשלח? אולי @שמואל5
אפשר להפוך את זה לטקסט בדקה.@הבל-הבלים כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
@אבא-כדברה
אולי תשלח? אולי @שמואל5
אפשר להפוך את זה לטקסט בדקה.שלחתי וזה מה שהשיב "מה השאלה?????
ודאי.
מספיק להם החוברת, או שיעדיפו קובץ וורד פתוח?"