הצעת ייעול | מעלה שוב- העתקה לחיפוש
-
@חנניה כתב בהצעת ייעול | מעלה שוב- העתקה לחיפוש:
הערתי ע"כ בעבר,
אם הערת בעבר, אז בשביל מה שוב? הפורום זוכר הכול, והעלאת דברים פעם נוספת, רק מכבידה.
@יאיר-דניאל כתב במדריך | חוקי פורום אוצריא - חובה לקרוא:
הקפצת נושא לצורך תזכור - אסורה. אפילו במידה ושאלתם שאלה דחופה, כתיבת כל 5 דקות "דחוףףף" או "בבקשה", וכן תיוג משתמשים בנושא, זו פעולה חמורה, כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם, כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.
-
@יאיר-דניאל כתב במדריך | חוקי פורום אוצריא - חובה לקרוא:
הקפצת נושא לצורך תזכור - אסורה. אפילו במידה ושאלתם שאלה דחופה, כתיבת כל 5 דקות "דחוףףף" או "בבקשה", וכן תיוג משתמשים בנושא, זו פעולה חמורה, כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם, כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.
@חנניה
אלה כללים למי שביקש עזרה כלשהי ולא נענה, או מישהו שיש לו את אותה בעיה וראה ע"ז נושא ישן.
כשאתה מעלה הצעת ייעול, בקשה לפיתוח או משהו כזה - אין טעם בלהעלות את הנושא שוב!! זה לא מועיל למפתחים - רק להיפך.
במקרה שאתה חושב שזה נשכח [לא סביר, כי מידי פעם עוברים על הנושאים, אבל יש סדרי עדיפויות], תוכל להקפיץ, עדיף מאשר להעלות עוד נושא שמעמיס אח"כ בבדיקת ההצעות שהעלו. -
@הבל-הבלים בסך הכל ביקשנו תכונה די נחוצה, אנחנו לא מפתחים ואין לנו מושג איך לעשות את זה.
בכל מקרה תודה רבה על ההשקעה הרבה בתוכנה למען הכלל. -
@הבל-הבלים בסך הכל ביקשנו תכונה די נחוצה, אנחנו לא מפתחים ואין לנו מושג איך לעשות את זה.
בכל מקרה תודה רבה על ההשקעה הרבה בתוכנה למען הכלל. -
@מחצית
ואני בסך הכול אמרתי שאם יש עשרות נושאים שלא נפתרו וחלקם כפולים - זה רק מפריע לי, ולא עוזר.
לא דיברתי על עצם הנושא, ולכן מה שאמרת - שזה תכונה נחוצה - לא כ"כ קשורה למה שאני כתבתי, והביא אותי לכתוב לך את מה שכתבתי.@הבל-הבלים אפשר לענות יותר יפה מאשר 'תעשה את זה'. אבל הדיון מוצה אם אי אפשר כרגע להיענות לבקשה.
תודה על ההשקעה הרבה בתוכנה. -
למה זה לא יפה?
למה רק לך מותר לבקש ממנו [או לא רק ממנו, אלא מאיתנו (אתה עוד מעיז לבקש את זה מכמה אנשים, לא רק מאחד)] תעשה את זה,
ולנו אסור לבקש ממך? -
למה זה לא יפה?
למה רק לך מותר לבקש ממנו [או לא רק ממנו, אלא מאיתנו (אתה עוד מעיז לבקש את זה מכמה אנשים, לא רק מאחד)] תעשה את זה,
ולנו אסור לבקש ממך?@יום-חדש-מתחיל מחילה, אבל הדיון הזה לא ראוי ממש. אין בעיה לבקש, מותר לסרב, לא יפה לענות בצורה לא נעימה וקנטרנית. אבל אני באמת מתנצל, לא לזה התכוונתי, אתם באמת משקיעים המון בשביל הציבור.
מקווה שלא פגעתי באף אחד. -
@יום-חדש-מתחיל מחילה, אבל הדיון הזה לא ראוי ממש. אין בעיה לבקש, מותר לסרב, לא יפה לענות בצורה לא נעימה וקנטרנית. אבל אני באמת מתנצל, לא לזה התכוונתי, אתם באמת משקיעים המון בשביל הציבור.
מקווה שלא פגעתי באף אחד.@מחצית כתב בהצעת ייעול | מעלה שוב- העתקה לחיפוש:
לא יפה לענות בצורה לא נעימה וקנטרנית.
אבל אני באמת מתנצללטעמי יש כאן קצת סתירה מרישא לסיפא.
-
@מחצית כתב בהצעת ייעול | מעלה שוב- העתקה לחיפוש:
לא יפה לענות בצורה לא נעימה וקנטרנית.
אבל אני באמת מתנצללטעמי יש כאן קצת סתירה מרישא לסיפא.
@יום-חדש-מתחיל אל נא באפך, אבל ההסבר פשוט, גם אני לא הגבתי כראוי.
-
הערתי ע"כ בעבר, אולי יש סיכוי להגדיר את ההעתקות לשורת החיפוש בתוכנה ללא ניקוד וסימני פיסוק, זה יקל על החיפוש בהעתקה מספר וכד'
-
@חנניה כתב בהצעת ייעול | מעלה שוב- העתקה לחיפוש:
הערתי ע"כ בעבר, אולי יש סיכוי להגדיר את ההעתקות לשורת החיפוש בתוכנה ללא ניקוד וסימני פיסוק, זה יקל על החיפוש בהעתקה מספר וכד'
איפה כתבת, ומה הבעיה בדיוק?
@מחצית