עדכון | סיום עריכת ברכת שמואל קידושין -קידושין!
-
למה הברכת שמואל קידושין קידושין, תקוע?
וכן השלמת רבנו יונה
שתיהם תקועים על עמוד 1 שלא נגמר.@שמעון-פרידנן כתב בעדכון | סיום עריכת ברכת שמואל קידושין -קידושין!:
וכן השלמת רבנו יונה
אופססס....
אשמתי!!
אשתדל עד הבוקר לסיים בל"נ!.... -
למה הברכת שמואל קידושין קידושין, תקוע?
וכן השלמת רבנו יונה
שתיהם תקועים על עמוד 1 שלא נגמר.@שמעון-פרידנן ברוך בואך!
אם אתה תיקח את העמוד בברכת שמואל אני משחרר לך אותו, יען הרב נתי הזה לא נצפה מאז שלקח ע״ע את העמוד -
@שמעון-פרידנן ברוך בואך!
אם אתה תיקח את העמוד בברכת שמואל אני משחרר לך אותו, יען הרב נתי הזה לא נצפה מאז שלקח ע״ע את העמוד@איש-גמזו
אפשר לשחרר -
@איש-גמזו
אפשר לשחרר -
@שמעון-פרידנן שוחרר!
עריכה: ראיתי שקדמך @פלמנמוני וסיימו, יבורך@פלמנמוני
עשרה זהובים בבקשה! -
@פלמנמוני
עשרה זהובים בבקשה!@שמעון-פרידנן ייתכן שאינו נחשב חוטף מצווה כיוון שאתה יכול לקחת עמודים בברכת שמואל על ב״מ.
א״ד שיש עניין מיוחד ב״עמוד האחרון״. -
@פלמנמוני
עשרה זהובים בבקשה!@שמעון-פרידנן כתב בעדכון | סיום עריכת ברכת שמואל קידושין -קידושין!:
@פלמנמוני
עשרה זהובים בבקשה!אני מוכן לממן לך לחמניה, תיטול ותברך לפניה ולאחריה ס"ה שש ברכות, ותחזיר עודף 50 זהובים. תפנה אלי לקבל פרטי בנק...
לגופן של ענין, אני באמת מתנצל, לא ראיתי את השרשור פה וחשבתי שסתם שוחרר
-
@שמעון-פרידנן כתב בעדכון | סיום עריכת ברכת שמואל קידושין -קידושין!:
וכן השלמת רבנו יונה
אופססס....
אשמתי!!
אשתדל עד הבוקר לסיים בל"נ!....@צבי-דורש-ציון ציפור לחשה לי שהעמוד שלך הושלם ע״י איזה בוט.
תבדוק אם זה נכון, אם כן תעלה את העמוד. -
@איש-גמזו @יום-חדש-מתחיל
יחי המלך המשיח לא בענין ככל הנראה, לבטל לו את העמוד?
מה המדיניות?
כמו כן @איש-גמזו ו@ע-ה-דכו-ע אם תוכלו להשלים את העמוד בחוות דעת מליחה...(שלא תחשדו בי, את שלי גמרתי, רשום שעוד לא בגלל שיש בו שזה כבר לא על הלכות מליחה אז אני פחות בלחץ...)
-
@איש-גמזו @יום-חדש-מתחיל
יחי המלך המשיח לא בענין ככל הנראה, לבטל לו את העמוד?
מה המדיניות?
כמו כן @איש-גמזו ו@ע-ה-דכו-ע אם תוכלו להשלים את העמוד בחוות דעת מליחה...(שלא תחשדו בי, את שלי גמרתי, רשום שעוד לא בגלל שיש בו שזה כבר לא על הלכות מליחה אז אני פחות בלחץ...)
@מענין-לשמוע כתב בעדכון | סיום עריכת ברכת שמואל קידושין -קידושין!:
ע-ה-דכו-ע
אני מתנצל, לקחתי את העמוד הזה בשביל לראות איך זה נראה מבתוכו לצורך הפיתוח של האתר, אני עמוס נורא כרגע ואין לי זמן לזה (כשלקחתי את זה עוד היו המון דפים ריקים, אני מקווה שלא תפסתי את זה לאף אחד), כרגע שחררתי את זה.
-
@צבי-דורש-ציון ציפור לחשה לי שהעמוד שלך הושלם ע״י איזה בוט.
תבדוק אם זה נכון, אם כן תעלה את העמוד.@איש-גמזו כתב בעדכון | סיום עריכת ברכת שמואל קידושין -קידושין!:
@צבי-דורש-ציון ציפור לחשה לי שהעמוד שלך הושלם ע״י איזה בוט.
תבדוק אם זה נכון, אם כן תעלה את העמוד.הבעיה שהבוט הזה גם כבר הכריז על זה כמושלם...
והפעם אני לא יסתפק באיזה לחמניה, אדרוש להזיז את השמש לברכת החמה לפחות!...וברצינות, חבל שהבוט ההוא לא חיכה כמה שעות, התחייבתי עד הבוקר!
פעם הבאה - מצוה הבאה לידך...עריכה: אני רואה שאכן זה די טופל, אבל יש עוד הרבה שגיאות, כך שיש לי עוד טיפה מה לעשות...
עריכה 2: אולי טעיתי ולא סימנו כהושלם? עכ"פ עכשיו סיימתי והעליתי