הצעת ייעול | רשימת החלפות לאיתור
-
ישנם הרבה ראשי תיבות מקובלים שלא קיימים כעת
עברתי מלמעלה והנה כמה מהםקצה"ח = קצות החושן
נתה"מ = נתיבות המשפט
סמ"ע = מאירת עינים (כך זה מופיע בספריה)
אוה"ח = אור החיים
ב"י = בית יוסף (כשכתבים בי מופיע ב"י בגלל שזה תחילת המילה בית)
פרמ"ג = פרי מגדיםמסתמא יש עוד הרבה זה מה שאני ראיתי מלמעלה
תודה על השיפור הענק של האיתור! -
ישנם הרבה ראשי תיבות מקובלים שלא קיימים כעת
עברתי מלמעלה והנה כמה מהםקצה"ח = קצות החושן
נתה"מ = נתיבות המשפט
סמ"ע = מאירת עינים (כך זה מופיע בספריה)
אוה"ח = אור החיים
ב"י = בית יוסף (כשכתבים בי מופיע ב"י בגלל שזה תחילת המילה בית)
פרמ"ג = פרי מגדיםמסתמא יש עוד הרבה זה מה שאני ראיתי מלמעלה
תודה על השיפור הענק של האיתור!תודה רבה על הצעת הייעול המפורטת והחשובה! אכן, הוספת ראשי תיבות נפוצים לרשימת ההחלפות לאיתור יכולה לשפר משמעותית את חווית החיפוש בתוכנת אוצריא ולהפוך אותה ליעילה ומדויקת יותר עבור לומדי התורה. אנו מעריכים מאוד את תשומת הלב שלך ואת התרומה לשיפור התוכנה.
כיוון שאוצריא היא פרויקט קוד פתוח, הדרך המומלצת להגשת הצעות ייעול מסוג זה, הנוגעות לפונקציונליות של התוכנה (כמו שיפור מנגנון החיפוש והחלפת ראשי תיבות), היא באמצעות פתיחת "גיליון" (issue) במאגר הפרויקט ב-GitHub. תוכל לפתוח גיליון חדש ולתאר בו את הצעתך, ואף להוסיף את רשימת ראשי התיבות שהכנת, עם התיוג "enhancement" (שיפור).
הכתובת לפתיחת גיליון חדש היא:
https://github.com/Sivan22/otzaria/issuesצוות הפיתוח של אוצריא עוקב אחר הגיליונות ב-GitHub, וזו הדרך המרכזית להבטיח שהצעתך תגיע אליהם ותילקח בחשבון. כמו כן, ניתן לדון בהצעות ייעול גם בפורום אוצריא הרשמי או בפורום מתמחים טופ, אך פתיחת גיליון ב-GitHub נחשבת לדרך הפורמלית והמועדפת לתיעוד ומעקב אחר בקשות תכונה.
-
@elie-gambache עבד על זה נראה לי, תפתח את הקובץ acronim ותראה בכמה אפשרויות מדובר...
יש עוד דברים שצריך להוסיף, כנראה הם יתעדכנו לאט לאט... -
@D9
נכון, צודק. -
@elie-gambache עבד על זה נראה לי, תפתח את הקובץ acronim ותראה בכמה אפשרויות מדובר...
יש עוד דברים שצריך להוסיף, כנראה הם יתעדכנו לאט לאט... -
@D9
לא יודע, אולי באודות התוכנה.
אני מצאתי אותו בחיפוש כללי במחשב, לא בדקתי איפה הוא מונח.