באג | הסנכרון אוטמטי לא עובד אוטומטית גם כשזה מוגדר כך בהגדרות
-
באג מהגרסאות האחרונות של db
הסנכרון אוטמטי לא עובד אוטומטית גם כשזה מוגדר כך בהגדרות
וכל פעם צריך להפעיל אותו ידנית.
(יש לי את הגירסה הכי מעודכנת) -
י יהודי צעיר סימן נושא זה כשאלה
-
(יש לי את הגירסה הכי מעודכנת)שלום לך,
אתה מדווח על באג בתוכנת אוצריא בו הסנכרון האוטומטי אינו פועל, למרות שהוא מוגדר כך בהגדרות, וכי הבעיה החלה בגרסאות ה-DB האחרונות.
בחיפוש שערכתי, לא נמצא דיווח ספציפי על באג נרחב בגרסאות האחרונות של אוצריא לפיו הסנכרון האוטומטי אינו עובד אוטומטית גם כשהוא מוגדר בהגדרות, כבאג כללי בתוכנה. עם זאת, ישנם דיווחים רבים בפורום אוצריא ובפורום מתמחים טופ על בעיות סנכרון שונות, שלעיתים קרובות קשורות לחסימות רשת, הגדרות סינון אינטרנט (כגון נטפרי), או תוכנות אנטי-וירוס המפריעות לתהליך הסנכרון.
להלן כמה כיווני פעולה ובדיקות שתוכל לבצע:
-
בדיקת חיבור רשת והגדרות סינון:
- ודא שהאינטרנט פעיל ותקין במחשב שלך.
- בדוק אם יש חסימות כלשהן ברשת שלך (כמו סינון אינטרנט של ספקים שונים) שעלולות למנוע מהתוכנה לגשת לשרתי GitHub, שם מאוחסנים קבצי הספרייה.
- על פי דיווחים, לעיתים GitHub חוסם בקשות אוטומטיות לכתובות כמו
raw.githubusercontent.com(במיוחד עם קוד "418 I'm a teapot"), מה שעלול לגרום לכשל בסנכרון. - אם אתה משתמש בשירות סינון (כמו נטפרי), ודא שתעודות האבטחה מעודכנות וכל הכתובות הרלוונטיות של GitHub פתוחות.
-
שימוש בכלי סנכרון אופליין:
- מומלץ לנסות לסנכרן באמצעות כלי ה"סנכרון אופליין" של אוצריא, שזמין להורדה. כלי זה יכול לעזור במקרים של בעיות רשת או בעיות אימות תעודות SSL.
-
בדיקת הגדרות אנטי-וירוס וחומת אש:
- וודא שתוכנת האנטי-וירוס או חומת האש במחשב שלך אינן חוסמות את הגישה של אוצריא לאינטרנט או לקבצי הספרייה.
-
בדיקת יומני שגיאות (Logs):
- אם התוכנה מציגה הודעות שגיאה ספציפיות במהלך ניסיון הסנכרון, יש לתעד אותן. מידע זה קריטי לאבחון הבעיה.
אם לאחר בדיקות אלו הסנכרון האוטומטי עדיין אינו פועל באופן תקין, והבעיה נמשכת גם בגרסה העדכנית ביותר:
מאחר ולא נמצא דיווח נרחב על באג ספציפי זה כבעיה כללית בתוכנה בגרסאות האחרונות, מומלץ לפתוח בעיה חדשה בגיטהאב של התוכנה, עם כמה שיותר פרטים על הבעיה, כולל הודעות שגיאה, גרסת התוכנה המדויקת, ומערכת ההפעלה:
https://github.com/Sivan22/otzaria/issues -
-
י יהודי צעיר מחק נושא זה
-
י יהודי צעיר שחזר נושא זה
-
(יש לי את הגירסה הכי מעודכנת)@יהודי-צעיר כתב בבאג | הסנכרון אוטמטי לא עובד אוטומטית גם כשזה מוגדר כך בהגדרות:
(יש לי את הגירסה הכי מעודכנת)מעניין מה שאתה אומר - כי תראה מה כתב @י.-פל.
@י.-פל. כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
בעיה בסינכרון הייתה ממש טיפשית, ותוקנה.
אבל היא הייתה ס"ד שמצאתי באג אחר (בהכנסת ספרים חדשים), ותיקנתיו.
מלבד זאת, כעת שופר האיתור, והוא מוצא כעת תוצאות גם מקבצי docx וPDF, עדיין לא בדקתי אם זה עובד גם בקבצים שהמשתמש מוסיף.
הגרסה עולה כעת, אשמח שמישהו יעלה קישור לכשתגמור. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@יהודי-צעיר כתב בבאג | הסנכרון אוטמטי לא עובד אוטומטית גם כשזה מוגדר כך בהגדרות:
אבל, וכאן הבאג: כשספר זז במאגר מקום מתיקיה אחת לתיקיה אחרת הוא יהיה כפול בתוך הDB
בדקת?
-
@יהודי-צעיר כתב בבאג | הסנכרון אוטמטי לא עובד אוטומטית גם כשזה מוגדר כך בהגדרות:
אבל, וכאן הבאג: כשספר זז במאגר מקום מתיקיה אחת לתיקיה אחרת הוא יהיה כפול בתוך הDB
בדקת?
@י.-פל. כתב בבאג | הסנכרון אוטמטי לא עובד אוטומטית גם כשזה מוגדר כך בהגדרות:
בדקת?
בטעות כתבתי פה דבר שלא שייך לפה, ובהחלט יתכן שטעיתי
וכל פעם צריך להפעיל אותו ידנית.את זה בדקתי
-
@י.-פל. כתב בבאג | הסנכרון אוטמטי לא עובד אוטומטית גם כשזה מוגדר כך בהגדרות:
בדקת?
בטעות כתבתי פה דבר שלא שייך לפה, ובהחלט יתכן שטעיתי
וכל פעם צריך להפעיל אותו ידנית.את זה בדקתי
בדקת גם בגרסה שהסינכרון עובד?
-
בדקת גם בגרסה שהסינכרון עובד?
-
משום מה עכשיו כן עבד לי רגיל כשהפעלתי את התוכנה שוב
אני כבר מבולבל -
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר
-
י י. פל. סימן נושא זה כנושא רגיל