בקשה | שיהיה כתוב את הכותרת נושא עצמו..
-
נגיד ואני עוקב אחר קטגוריה 'אודות הפורום' אז קופץ לי בהתראות שפולני העלה נושא ב'אודות הפורום', אז אני מציע שיהיה כתוב בהתראות את הכותרת נושא שאותו אחד עלה (ולא 'באודות הפורום')
אשמח אם יישמו את זה,
שזה יהיה יותר קל אם להחליט לצפות שם או לא!
תודה -
-
נגיד ואני עוקב אחר קטגוריה 'אודות הפורום' אז קופץ לי בהתראות שפולני העלה נושא ב'אודות הפורום', אז אני מציע שיהיה כתוב בהתראות את הכותרת נושא שאותו אחד עלה (ולא 'באודות הפורום')
אשמח אם יישמו את זה,
תודה -
-
-
אשמח אם יישמו את זה,
תודה@בונפד אם אתה עוקב אחרי מישהו זה כן כותב לך את כותרת הנושא
אם הוא העלה נושא חדש
למשל
זה מביא אותו גם באודות הפורום וגם מה הנושא כי אני עוקב אחריך

-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | שיהיה כתוב את הכותרת נושא עצמו..
אולי תציע גם למתמחים?
אני לקחתי את זה ממתמחים טופ

@צבי-דורש-ציון במתמחים גם כשאני עוקב אחר מישהו וגם כשאני עוקב אחר קטגוריה - זה עושה לי ככה.
הרגע מישהו העלה נושא בקטגוריה שאני עוקב אחריה, והיה רשום את הכותרת נושא ולא את הקטגוריה שאני עוקב אחריה. -
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | שיהיה כתוב את הכותרת נושא עצמו..
אולי תציע גם למתמחים?

@צבי-דורש-ציון במתמחים גם כשאני עוקב אחר מישהו וגם כשאני עוקב אחר קטגוריה - זה עושה לי ככה.
הרגע מישהו העלה נושא בקטגוריה שאני עוקב אחריה, והיה רשום את הכותרת נושא ולא את הקטגוריה שאני עוקב אחריה.@בונפד כתב בבקשה | שיהיה כתוב את הכותרת נושא עצמו..:
לא. במתמחים זה רק כשאתה עוקב אחרי מישהו, פה חודש שגם כשאתה עוקב אחרי קטגוריה, וזה ממש חסר לי שם...