באג | אי אפשר להחליף ספרייה בצורה ידנית
-
דבר ראשון אני ממש מתנצל שכבר תקופה שאני מאד עמוס ואיםן לי זמן לדווח על באגים באפליקציה, מקוה שבעתיד הקרוב אוכל לחזור לזה
אבל דבר אחד, כעת כשעדכנתי את האפליקציה לגירסה החדשה ורציתי גם את הספרייה החדשה, לא היה לי דרך לעשות את זה בלי חיבור לאינטרנט שיבדוק את העדכוני ספרייה
בסוף פשוט מחקתי את האפליקציה (הייתי יכול למחוק רק את הנתונים גם אבל זה כמעט אותו דבר...) והתקנתי מחדש, אבל כדאי שיהיה כזה אפשרות לאופלייניםדבר נוסף, זה נראה שהספרייה שוב חזרה למטמון (בגלל גודלו) אבל אני מוחק את המטמון והספרייה נשארת, וגודל המטמון חוזר לגודלו הקודם
תודה רבה!
-
בעיה נוספת (אולי צריך שרשור אחר?)
אני לא רואה את התוספים שאני מתקין בתוספים
וכן הוא כותב לי על תוספים שהיו מותקנים לפני שמחקתי את האפליקציה שהתוסף כבר מותקן אם אני רוצה להתקין מחדש -
פ פלמנמוני סימן נושא זה כשאלה
-
בעיה נוספת (אולי צריך שרשור אחר?)
אני לא רואה את התוספים שאני מתקין בתוספים
וכן הוא כותב לי על תוספים שהיו מותקנים לפני שמחקתי את האפליקציה שהתוסף כבר מותקן אם אני רוצה להתקין מחדשאני לא רואה את התוספים שאני מתקין בתוספי
בכולם?
אלו שדורשים אינטרנט לא מופיעים במצב מנותק. -
אני לא רואה את התוספים שאני מתקין בתוספי
בכולם?
אלו שדורשים אינטרנט לא מופיעים במצב מנותק. -
@MAKRO נראה לי זה לא מדויק
כי בתוכנה הם מופיעים אם מבטלים את הרשאת גישה לאינטרנט
אני משאר שגם באנדרואיד זה ככה -
@יאיר
זה פשוט קרה לי אתמול...
התקנתי כמה פעמים ובכל פעם כתוב לי מותקן כבר, ואני לא רואה אותו...וזה גם כתוב שם בקטן

-
@MAKRO אתה צריך לבטל את הרשאת האינטרנט
או להגדיר את האפליקציה מצב מקוון
במצב הזה תגדיר למצב מקוון בשביל לראות את התוסף תבטל את ההרשאה
ואזה תחזור למצב לא מקוון -
אני לא רואה את התוספים שאני מתקין בתוספי
בכולם?
אלו שדורשים אינטרנט לא מופיעים במצב מנותק.@MAKRO זה מוגדר במצב מקוון
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות