באג | גרסה 0.9.98 - באגים
-

אשמח לדעת למה א"א להוריד מהדרייב -
-
-
-
-
-
-
-
-
רבותיי,
אין לי כ"כ מושג איך משתמשים בפורום הזה, ואיני יודע אם אני כותב במקום הנכון - עמכם הסליחה.
אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי - מאיפה להוריד את תוכנת אוצריא, כולל הכל - כולל הספרייה וכולי.
ושזה לא יעשה לי ככה:
-
רבותיי,
אין לי כ"כ מושג איך משתמשים בפורום הזה, ואיני יודע אם אני כותב במקום הנכון - עמכם הסליחה.
אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי - מאיפה להוריד את תוכנת אוצריא, כולל הכל - כולל הספרייה וכולי.
ושזה לא יעשה לי ככה:
-
@קהילת-יעקב תנסה להוריד עוד פעם
אפשר לנסות גם לראות אם השעון במחשב שלך מעודכן@קהילת-יעקב תנסה להוריד עוד פעם
אפשר לנסות גם לראות אם השעון במחשב שלך מעודכןיש אפשרות שתיתן לי פה קישור מסודר ממנו אוכל להתחיל במלאכת ההורדה.
היושב בשמים יברכך! -
-
רבותיי,
ושזה לא יעשה לי ככה:
@קהילת-יעקב גם לי זה עשה ככה.
תן לי לנחש: אתה מוריד את הקובץ כולל ספריה להתקנה בלי אינטרנט. נכון? -
תן לי לנחש: אתה מוריד את הקובץ כולל ספריה להתקנה בלי אינטרנט. נכון? -
-
@פלמנמוני @קהילת-יעקב אתה משתמש בסטיק?
@חנניה
נכון. למה זה בעיה? -
תן לי לנחש: אתה מוריד את הקובץ כולל ספריה להתקנה בלי אינטרנט. נכון?@קהילת-יעקב גם לי זה עשה ככה.
תן לי לנחש: אתה מוריד את הקובץ כולל ספריה להתקנה בלי אינטרנט. נכון?כן.
למה? -
@חנניה
נכון. למה זה בעיה?@קהילת-יעקב כי גם לי ככה, יכול להיות שבגלל זה ההורדה נשברה קצת
-
@קהילת-יעקב כי גם לי ככה, יכול להיות שבגלל זה ההורדה נשברה קצת
@חנניה אז מה לעשות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות