בקשה | יש לך אוצר החכמה במחשב?
-
@צדיק-וטוב-לו לכאו' יודע מה קרה (רק בגרסה אחת התוסף הצליח לטעון את הספרים , אך מי שטען איתה זה נשאר לו)
שמישהו יעדכן אם אני צודק@shishko כן, עובד.
אבל פותח באתר, למרות שיש לי תוכנה על המחשב - אפילו כשהיא פועלת.כמו"כ משום מה הוא לא כותב איזה סוג הקבצים של אוצה"ח (רמז: כמעט כולם אמורים להיות PDF)
-
-
@shishko כן, עובד.
אבל פותח באתר, למרות שיש לי תוכנה על המחשב - אפילו כשהיא פועלת.כמו"כ משום מה הוא לא כותב איזה סוג הקבצים של אוצה"ח (רמז: כמעט כולם אמורים להיות PDF)
-
כמו"כ משום מה הוא לא כותב איזה סוג הקבצים של אוצה"ח (רמז: כמעט כולם אמורים להיות PDF)
לצערי כרגע אין לו דרך לדעת ולכן הוא לא מציג
@shishko אז שיכתוב על כל מה שבאוצה"ח PDF.
(אין שם כמעט טקסט, ומה שכן - כמדומה רובו גם קיים באוצריא) -
book_catalog_v0.0.5-ordered-background-0.9.98 (1).otzplugin
תנסו את זה...
סליחה אחרי הטעויות אני מוודא
מכיל גם את מאגר בר אילן למי שמותקן לו התוסף של @מיכאלוש
עריכה: בגרסה הבאה בעזרת ה' יכיל זה גרסאות שונות כל רגע באג אחר... -
-
book_catalog_v0.0.5-ordered-background-0.9.98 (1).otzplugin
תנסו את זה...
סליחה אחרי הטעויות אני מוודא
מכיל גם את מאגר בר אילן למי שמותקן לו התוסף של @מיכאלוש
עריכה: בגרסה הבאה בעזרת ה' יכיל זה גרסאות שונות כל רגע באג אחר...תנסו את זה...
זה סוף סוף כן סרק את אוצר החכמה, ואת היברובוקס (מקומי), ומציג את היברובוקס היטיב, אבל את אוצר החכמה הוא פותח באתר, ואת בר אילן הוא לא סרק כלל (מותקן לי התוסף של מיכלאוש - ועובד), ולא מופיע:

מה שמעניין, שבאוצר החכמה הוא מציג את כל הספרים הקיימים באתר, בעוד שלכאורה הוא אמור לזהות מה יש בגרסה שברשותי - לפתיחה מקומית כמו שעשה אי אז @mendelg .
-
תנסו את זה...
זה סוף סוף כן סרק את אוצר החכמה, ואת היברובוקס (מקומי), ומציג את היברובוקס היטיב, אבל את אוצר החכמה הוא פותח באתר, ואת בר אילן הוא לא סרק כלל (מותקן לי התוסף של מיכלאוש - ועובד), ולא מופיע:

מה שמעניין, שבאוצר החכמה הוא מציג את כל הספרים הקיימים באתר, בעוד שלכאורה הוא אמור לזהות מה יש בגרסה שברשותי - לפתיחה מקומית כמו שעשה אי אז @mendelg .
זה לא כזה מעניין
אם אתה אומר שהוא פותח באתר ולא בפכנה - אז סביר שגם את הקטלוג הוא שואב משם.
למה אצלי הוא לא מזהה את תיקיית היברובוקס?
(מוגדרת בתוכנה) -
זה לא כזה מעניין
אם אתה אומר שהוא פותח באתר ולא בפכנה - אז סביר שגם את הקטלוג הוא שואב משם.
(מוגדרת בתוכנה)סביר שגם את הקטלוג הוא שואב משם.
זה גם לענ"ד הדרך הנכונה לעשות זאת, כדי למצוא ספר שאם הוא לא קיים בגרסה שלי, תהיה לי אפשרות לפתוח את הספר באתר.
(מוגדרת בתוכנה)בספרייה זה כן מציג לך?
תבדוק, מה מוגדר אצלך בהגדרה של לא להציג ספרים ממקורות אחרים:

שהכפתור פעיל על הצגת ספרי היברובוקס מקומיים.
לא יודע אם זה קשור, אבל מנסה להבין מה יכול להיות. -
סביר שגם את הקטלוג הוא שואב משם.
זה גם לענ"ד הדרך הנכונה לעשות זאת, כדי למצוא ספר שאם הוא לא קיים בגרסה שלי, תהיה לי אפשרות לפתוח את הספר באתר.
(מוגדרת בתוכנה)בספרייה זה כן מציג לך?
תבדוק, מה מוגדר אצלך בהגדרה של לא להציג ספרים ממקורות אחרים:

שהכפתור פעיל על הצגת ספרי היברובוקס מקומיים.
לא יודע אם זה קשור, אבל מנסה להבין מה יכול להיות. -
-
-
-
@פלמנמוני מאי שנא מבר אילן?
-
-
-
-
@פלמנמוני התוכנה הרי מצליחה לפתוח שם ספרים למה שהתוסף לא יפתח דרך התוכנה?
מאי שנא מבר אילן?
שם זה השירות החיצוני של מיכאלוש...
@shishko מה ענית?
א"א לעשות את אותו שירות לאוצה"ח? -
-
א"א לעשות את אותו שירות לאוצה"ח?
אפשר אבל צריך תוכנה נפרדת שתעבוד על ווינדוס
הנושא הוא שבאוצה"ח לכאו' זה לא נצרך כי לאוצריא כבר יש את האפשרות והיא תומכת בענייןעל הדרך העיר לתשומת ליבי @שווה שבקטלוג של אוצר החכמה שם הספר מתחלק לשני ערכים שונים title שמציג את השם ו volume שמציג את החלק או הנושא (בספרים על כמה נושאים)
משום מה כרגע אוצריא מתעלמת מvolumeלטענת GPT זה מצריך רק עריכה של lugin_database_bootstrap.dart
ולהוסיף שם volume ל־columnsByTable['otzar_hahochma'].
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות