להורדה | תוכנה לעדכון מאגר הספרים שבגיטאב - למחשבים בלי אינטרנט!
-
-
@יאיר-דניאל יש אפשרות לעשות שאם אני אכניס את זה לתוכנה של @יהודה-זקש הוא יתעדכן לבד? אני רוצה להכניס הכל תחת כיפה אחת
-
@יאיר-דניאל יש אפשרות לעשות שאם אני אכניס את זה לתוכנה של @יהודה-זקש הוא יתעדכן לבד? אני רוצה להכניס הכל תחת כיפה אחת
-
@יהודה-זקש בתוכנות נוספות, זה לא עניין של אוצריא מה יש לי ומה אין לי שם, אני יודע שזה לא יעבוד כרגע אבל אני רוצה שהוא יעשה שזה יעבוד
-
@יהודה-זקש בתוכנות נוספות, זה לא עניין של אוצריא מה יש לי ומה אין לי שם, אני יודע שזה לא יעבוד כרגע אבל אני רוצה שהוא יעשה שזה יעבוד
-
@eli8565
אולי לא הבנתי אותך נכון
אבל אני התכוונתי שאם תוסיף את התוכנה מתוכנות נוספות זה פשוט לא יעבוד, מהסיבה הפשוטה שתוכנות נוספות נועדו להתקין תוכנות ולא לפתוח אותם@יהודה-זקש את זה אני הבנתי רק ביקשתי ממנו שיעשה שזה יעבוד, או לייתר דיוק כל התוכנה שלו נוצרה מבקשה שלי וזו הייתה בקשתי המקורית
-
@יהודה-זקש את זה אני הבנתי רק ביקשתי ממנו שיעשה שזה יעבוד, או לייתר דיוק כל התוכנה שלו נוצרה מבקשה שלי וזו הייתה בקשתי המקורית
-
@יאיר-דניאל התקנתי המאגר ע"י התוכנה, והספרים לא משתלוים עם עץ הספרייה!
-
@יאיר-דניאל התקנתי המאגר ע"י התוכנה, והספרים לא משתלוים עם עץ הספרייה!
-
@יאיר-דניאל הוא התכוון שהמיזוג בעץ לא עבד לו
-
@יאיר-דניאל הוא התכוון שהמיזוג בעץ לא עבד לו
@shmuel
תפרט יותר. האם הספרים מוצגים תחת קבצים אישיים?
האם בחרת בהגדרות במיזוג לספרייה? -
@shmuel
תפרט יותר. האם הספרים מוצגים תחת קבצים אישיים?
האם בחרת בהגדרות במיזוג לספרייה?@יאיר-דניאל
בחרתי מיזוג תחת עץ ספרייה, וזה מראה לי המון תיקייות במסך הראשי, והם לא תחת הקטגריות הנכונות
עריכה: תוקן, אני השבשתי בהוספת ספרים -
@יאיר-דניאל
בחרתי מיזוג תחת עץ ספרייה, וזה מראה לי המון תיקייות במסך הראשי, והם לא תחת הקטגריות הנכונות
עריכה: תוקן, אני השבשתי בהוספת ספרים -
@יאיר-דניאל
הקלטת מסך 2026-10-06 223547.mp4
על אף שהכל מעודכן מופיע על הנ"ל שיש עדכון, והכפתור לא עובד -
@יאיר-דניאל
הקלטת מסך 2026-10-06 223547.mp4
על אף שהכל מעודכן מופיע על הנ"ל שיש עדכון, והכפתור לא עובד@eli8565 אצלי עובד מצויין:

-
@eli8565 אצלי עובד מצויין:

-
@eli8565 אצלי עובד מצויין:

@יאיר-דניאל תלחץ על הלחצן 'חדשים ועדכונים בלבד' [שם זה קרה לי]
-
@יאיר-דניאל למה כל פעם שאני לוחץ על בדיקת עדכונים הוא מעלה את המשקל של התוכנה ב0.1 MB?
נ.ב. שמות של קבצים הוא מעדכן אוטומטית נכון? כי הוא לא מדווח על זה בפופ אפ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות