באג בעת כיווץ מפרש בכרטיסיית מפרשים - אם כיווצתי מפרש אחד - כשאני מכווץ גם את המפרש שמתחתיו - רואים רק את המפרש השני - בלי הראשון.
תמונות בספויילר לפני ואחרי.
תוצאות החיפוש לא מופיעות בספרים אישיים כאשר הם נמצאים במצב של "מיזוג ספרים אישיים לעץ הספריה" לעומת זאת כאשר הם מופעים בתיקיה נפרדת של ספרים אישיים התוצאות מופיעות.
הציונים בתוך השו"ע חלק אם שתי פסים שאחד מהם שחור וחלק בלי (אני חושב שעדיף שלא יהיה פס) וכן עדיף להוריד אתם יותר למטה שיהיו ביחד אם הטקסס.
וכן הציון של הבאר הגולה לפעמים נהיה בצורה משונה כמו בזה
@חנניה @פלמנמוני נראה לי הוא צודק
התוכנה מיועדת לאברכים שלא יודעים מה זה תגים
זה אמור להיות כמו בפורום שבצד אחד מופיע הכיתוב כמו התגים וצג שני איך זה אמור לצאת [ואפשר בספויילר או משהוא בסגנון להכניס את טקסט המקור שלא ניתן לעריכה]
@חנניה @פלמנמוני נראה לי הוא צודק
התוכנה מיועדת לאברכים שלא יודעים מה זה תגים
זה אמור להיות כמו בפורום שבצד אחד מופיע הכיתוב כמו התגים וצג שני איך זה אמור לצאת [ואפשר בספויילר או משהוא בסגנון להכניס את טקסט המקור שלא ניתן לעריכה]
נכון לכן הצעתי שיהיה כמו בפורום גם הדמייה איך הטקסט יצא כולל הסבר מה זה התגים כך כשהוא נוגע בתג הוא יראה מה הוא עושה
ויהיה אפשרות של קונטרול Z [נראה לי שיש אך לא בדקתי]
נכון לכן הצעתי שיהיה כמו בפורום גם הדמייה איך הטקסט יצא כולל הסבר מה זה התגים כך כשהוא נוגע בתג הוא יראה מה הוא עושה
ויהיה אפשרות של קונטרול Z [נראה לי שיש אך לא בדקתי]
האם זה באג?
בלחיצה על פרק - מופיע בכל הספרים ההודעה "שגיאה לא נמצא תוכן"
האם זה תקין? לענ"ד לא - אמור להיות ריק החלון אם אין תוכן, זה נראה כאילו שגיאה של התוכנה.
האם זה באג?
בלחיצה על פרק - מופיע בכל הספרים ההודעה "שגיאה לא נמצא תוכן"
האם זה תקין? לענ"ד לא - אמור להיות ריק החלון אם אין תוכן, זה נראה כאילו שגיאה של התוכנה.
@פלמנמוני@dudua99@נתנאל_26 ושאר הת"ח שעוסקים במלאכת הקודש.
תוצאות החיפוש הם רק לפי הסדר של בקשת השאילתא גם במרחק בין מילים.
זה גורם לפספוס של הרבה תוצאות
דהיינו בחיפוש "חייב להחזיר" - מרחק 30 בין מילים. יקבלו הרבה יותר תוצאות מאשר ל"החזיר חייב " הסיבה שלרוב המילה חייב מופיע לפני המילה להחזיר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗