להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
@יאיר-דניאל יש הרבה ספרים תקולים (הורדתי מגיטהאב)
בדקתי את שיעורי ר"י שרייבר על כתובות יש שם כמה תקולים וכן בעוד מקומות אני לא זוכר אולי בהמשך אעשה בדיקה יותר מעמיקה
אגב, מה העניין של הסמל של המאגר שמופיע בראש חלק מהספרים ? -
@מצפה-לישועת-ה עוד לא - רק אחרי שהוא יכנס לאוצריא באופן מעשי = המשתמשים יקבלו אותו.
@מצפה-לישועת-ה עוד לא - רק אחרי שהוא יכנס לאוצריא באופן מעשי = המשתמשים יקבלו אותו.
כרגע הוא נכנס לאוצריא באופן מעשי,
אז לכאורה אפשר למחוק
תודה רבהיש לי רעיון:
אני לא יודע כמה הוא קשה אז סליחה מראש
ראיתי שהוסיפו בגירסה אפשרטות להעלות DB אישי,
אז אולי שהמאגר הזה יעלה בתור DB וזה יהיה יותר פשוט,
אם זה הרבה עבודה אז אני מבטל את בקשתי,
כרגע זה גם מצויין,

-
@יאיר-דניאל אולי כדאי להכניס את הכל לDB אחרי שבגירסא האחרונה יש תמיכה בDB חיצוני?
-
@יאיר-דניאל יהיה עדכון למאגר אחרי שנתוסף קש"ק?
-
בדקתי את שיעורי ר"י שרייבר על כתובות יש שם כמה תקולים וכן בעוד מקומות אני לא זוכר אולי בהמשך אעשה בדיקה יותר מעמיקה
אגב, מה העניין של הסמל של המאגר שמופיע בראש חלק מהספרים ?@יאיר-דניאל יש הרבה ספרים תקולים (הורדתי מגיטהאב)
אגב, מה העניין של הסמל של המאגר שמופיע בראש חלק מהספרים ?אלו ספרים שנערכו על ידי. סוג של קרדיט...
-
אגב, מה העניין של הסמל של המאגר שמופיע בראש חלק מהספרים ?אלו ספרים שנערכו על ידי. סוג של קרדיט...
-
אגב, מה העניין של הסמל של המאגר שמופיע בראש חלק מהספרים ? -
@יאיר-דניאל אולי כדאי להכניס את הכל לDB אחרי שבגירסא האחרונה יש תמיכה בDB חיצוני?
אז אולי שהמאגר הזה יעלה בתור DB וזה יהיה יותר פשוט,תסבירו ותשכנעו אותי בקשה למה זה עדיף כDB?
-
-
-
שיעורי הגר״י שרייבר - כתובות - מ״מ מי שהיה.txt שיעורי הגר״י שרייבר - כתובות - נספחי אנוסים.txt שיעורי הגר״י שרייבר - כתובות - שער כתובות.txt
לא יודע מאיפה הקבצים האלו - במאגר אצלי זה נראה בסדר גמור.
-
שיעורי הגר״י שרייבר - כתובות - מ״מ מי שהיה.txt שיעורי הגר״י שרייבר - כתובות - נספחי אנוסים.txt שיעורי הגר״י שרייבר - כתובות - שער כתובות.txt
לא יודע מאיפה הקבצים האלו - במאגר אצלי זה נראה בסדר גמור.
@יאיר-דניאל הורדתי את זה אתמול מהגיטהאב
-
אז אולי שהמאגר הזה יעלה בתור DB וזה יהיה יותר פשוט,תסבירו ותשכנעו אותי בקשה למה זה עדיף כDB?
@יאיר-דניאל
אתה יכול לחסוך במקום, אולי תעתיק את מה שאוצריא עשו
מלבד זאת שפשוט תפרסם רק עדכוני DB שהם קלים יותר -
@יאיר-דניאל
מלבד זאת שפשוט תפרסם רק עדכוני DB שהם קלים יותר@יאיר-דניאל
מלבד זאת שפשוט תפרסם רק עדכוני DB שהם קלים יותרואיך בדיוק עדכוני הDB האלו ישתלבו לתוך הDB?
-
@יאיר-דניאל
מלבד זאת שפשוט תפרסם רק עדכוני DB שהם קלים יותרואיך בדיוק עדכוני הDB האלו ישתלבו לתוך הDB?
@יאיר-דניאל
דרך התוכנה שלך -
@יאיר-דניאל
דרך התוכנה שלך@יהודה-זקש אבל אני לא רוצה תוכנות. אני רוצה תוסף כמה שיותר פשוט בתוך אוצריא. התוכנה היא למי שזכה להיות מנותק מהרשת.
אין הגיון שאני אעתיק את אוצריא למחשב של חבר - ומשם אפעיל את התוסף ואעביר למחשב שלו את העדכונים האחרונים - לכן זה יוצר כתוכנה ניידת.
אבל מכאן עד להפוך את זה לתוכנה בלבד, לדעתי זה לא נכון. -
@יהודה-זקש אבל אני לא רוצה תוכנות. אני רוצה תוסף כמה שיותר פשוט בתוך אוצריא. התוכנה היא למי שזכה להיות מנותק מהרשת.
אין הגיון שאני אעתיק את אוצריא למחשב של חבר - ומשם אפעיל את התוסף ואעביר למחשב שלו את העדכונים האחרונים - לכן זה יוצר כתוכנה ניידת.
אבל מכאן עד להפוך את זה לתוכנה בלבד, לדעתי זה לא נכון.@יאיר-דניאל
ולהוריד קבצי עדכון דרך התוסף? -
@יאיר-דניאל
ולהוריד קבצי עדכון דרך התוסף?@יהודה-זקש זה הרבה יותר פשוט - התוסף מציג לך מה לא מעודכן, הוא כבר זוכר לאיפה להוריד, אתה לוחץ על הורדה ונגמר הסיפור.
אוצריא עצמה כבר מאנדקסת את התיקייה הזו, ושלום על ישראל. -
@יהודה-זקש זה הרבה יותר פשוט - התוסף מציג לך מה לא מעודכן, הוא כבר זוכר לאיפה להוריד, אתה לוחץ על הורדה ונגמר הסיפור.
אוצריא עצמה כבר מאנדקסת את התיקייה הזו, ושלום על ישראל.@יאיר-דניאל
ומה הבעיה שכל זה יקרה בDB?
תחשוב על זה שאתה יכול להוריד את המשקל בחצי, אין לי מושג מה בדיוק אוצריא עשו אבל מסתמא זה רלוונטי לכל DB
כל הקישורים הכל משולב בתוך הDB בדיוק כמו אוצריא -
@יאיר-דניאל
ומה הבעיה שכל זה יקרה בDB?
תחשוב על זה שאתה יכול להוריד את המשקל בחצי, אין לי מושג מה בדיוק אוצריא עשו אבל מסתמא זה רלוונטי לכל DB
כל הקישורים הכל משולב בתוך הDB בדיוק כמו אוצריא@יהודה-זקש ואז יהיה למשתמש עשרות קבצי DB?
ויום אחד הוא ירצה לעשות סדר אצלו במחשב - והוא יחרד... מה למחוק, מה להשאיר?
בלי לדבר על זה - שמקופיא יהיה לו מלא קבצים כפולים - כי DB מספר 12 מציג את שו"ת הרמב"ם בתיקייה "לא מותאם לאוצריא" וDB מספר 15 מציג את זה בתיקייה "שו"ת/ראשונים".
או שפספסתי משהו?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות