באג | לא מצליח לטעון ספריה
-
@אל-זי
ההתקנה באופליין בנתיים עוד לא מסודרת.
יש אפשרות בדרך קצת מסובכת.אבל @י.-פל. אמר כאן למעלה https://otzaria.org/forum/post/39454
שזה יטופל וזה בעדיפות גבוהה
תמתין קצת. -
-
תן לי רעיון מה לעשות שם.
מעולם לא חקרתי את הארכיטקטורה של אוצריא.
אבל אולי היה מתאים, וכמו שמקובל בכל אפפ' אנדרואיד אחרת, שהחילוץ יהיה פנימי.
כלומר שאין הפרדה בין הספריה לאפליקציה, רק בהתקנה עצמה היא מחלצת את הספריה ומוסיפה למאגר.
ואז חסל סדר הרשאות ומיקומים והמסתעף.עריכה - מסתמא זה יגביל את האפשרות לשמור את הספריה על כרטיס חיצוני.
-
תן לי רעיון מה לעשות שם.
מעולם לא חקרתי את הארכיטקטורה של אוצריא.
אבל אולי היה מתאים, וכמו שמקובל בכל אפפ' אנדרואיד אחרת, שהחילוץ יהיה פנימי.
כלומר שאין הפרדה בין הספריה לאפליקציה, רק בהתקנה עצמה היא מחלצת את הספריה ומוסיפה למאגר.
ואז חסל סדר הרשאות ומיקומים והמסתעף.עריכה - מסתמא זה יגביל את האפשרות לשמור את הספריה על כרטיס חיצוני.
-
@MAKRO
וזה הגיוני שכל עדכון של אפליקציה של 35 מגה, תרד אפפ של כמה ג׳יגה?
ומה נעשה עם החיפוש הסמנטי? ומה נעשה עם אינדקס?
ומה נעשה עם g פליי? -
-
-
-
-
-
-
@קובי-קובי אשמח שתפרט איך התקנת את 998 אופליין, עם כל התוספות. איך הכנסת את הספריה, הבבלי, האינדקס והקטלוג.
-
הבאג הזה #1483 נסגר בגיטהאב אבל למעשה לא טופל
זה נסגר עם תיקון של @י.-פל.
closed this as completedin #1646
אבל התיקון הזה לא קשור לבאג טעינת הספריה הכללי.
צריך לפתוח אותו בחזרה שיחזור לתור, אולי יום אחד גם מי שאין לו אינטרנט יוכל להתקין אוצריא.
שכויח! -
@makro מסכים עם כל מילה!
עדיין למשתמשי האנדרואיד אופליין קשה עד בלתי אפשרי להתקין את אוצריא!
אני הצלחתי רק על מכשירים חזקים עם נפח אחסון גדול, עם כל מיני קומבינות של חילוץ וכו', ולאחר שהמטמון התמלא בעשרות GB, וגם אז, לא כולל את התלמוד בבלי.
ומה יגידו משתמשי המכשירים החלשים יותר? או בלי הרבה זיכרון מיותר?
ומה יעשו האברכים שלא מבינים בטכנולוגיה?
אני מכיר כמה אנשים שקנו מיני-טאבלטים סיניים רק בשביל אוצריא והתאכזבו קשות כשראו שעדיין אין כזה דבר אוצריא לאנדרואיד..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות