בקשה | מסייע ההורדה החדש - כמה הוא טוב?
-
כחלק מההתייעלות והרצון להנגיש את התוכנה למשתמשים הכי פשוטים ללא רקע טכני כלל, ועקב כך שמסד הספרים הולך וגדל ובקרוב יעבור את מגבלת גיטהאב לקובץ אחד ויצטרכו להוריד שני קבצים, מה שעלול לסבך עוד יותר, יצרנו מסייע הורדה, שהוא אמור להיות הקובץ היחיד איתו משתמשים מתמודדים.
בתוך המסייע יש כמה אפשרויות, יש התקנה למחשב הנוכחי, יש יצירת מתקין למחשב אחר, ובתוך כל אחד יש גמישות מה יורד ומה לא.הבעיה היא שאנחנו - צוות המפתחים - כן אנשים יותר טכניים... וקשה לנו לשפוט עד כמה המסייע קל ופשוט, בכל האופציות.
לכן אבקש בזאת, שכל אחד יוכל להתנסות בכל אפשרות שהוא יכול, ולדווח בשרשור זה - כמה קל זה היה? כמה מובן? מה יש לפשט יותר? גם כל באג, בקשה או הצעה מקומו בשרשור זה ולא בשרשור הבאגים הרגיל.
בעז"ה כשהמסייע יהיה יציב הוא יוגדר להיות לבדו באתר אוצריא.
בתודה מראש!
המסייע לוינדוס:
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.98+801/Otzaria-Download-Assistant-windows.exe -
כחלק מההתייעלות והרצון להנגיש את התוכנה למשתמשים הכי פשוטים ללא רקע טכני כלל, ועקב כך שמסד הספרים הולך וגדל ובקרוב יעבור את מגבלת גיטהאב לקובץ אחד ויצטרכו להוריד שני קבצים, מה שעלול לסבך עוד יותר, יצרנו מסייע הורדה, שהוא אמור להיות הקובץ היחיד איתו משתמשים מתמודדים.
בתוך המסייע יש כמה אפשרויות, יש התקנה למחשב הנוכחי, יש יצירת מתקין למחשב אחר, ובתוך כל אחד יש גמישות מה יורד ומה לא.הבעיה היא שאנחנו - צוות המפתחים - כן אנשים יותר טכניים... וקשה לנו לשפוט עד כמה המסייע קל ופשוט, בכל האופציות.
לכן אבקש בזאת, שכל אחד יוכל להתנסות בכל אפשרות שהוא יכול, ולדווח בשרשור זה - כמה קל זה היה? כמה מובן? מה יש לפשט יותר? גם כל באג, בקשה או הצעה מקומו בשרשור זה ולא בשרשור הבאגים הרגיל.
בתודה מראש!
המסייע לוינדוס:
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.98+801/Otzaria-Download-Assistant-windows.exe -
-
-
לי הוא לא הצליח להוריד הורדה עם ספריה, והורדה עם אינדקס וחיפוש חכם.
בסוף התיאשתי והורדתי את 2 חלקים של ההתקנה עם הספריה והJSON, אבל לא היה ברור איך מחברים אותם. אני חיברתי עם המתקין, אבל משתמש לא טכני לא מבין.
זאת אומרת שהמתקין עבד על הקבצים הקיימים. רק שלא היה ברור שצריך גם אותו. -
-
-
-
-
טוב, הבנתי. אין צורך שכל אחד יכתוב שלא עבד לו הורדת החיפוש החכם. תנסו בלי זה, מבחינת המשתמש זה יהיה אותו דבר בדיוק.
מה שכן עדיף אם תסמנו הורדת האינדקס המוכן.@נתנאל_26 לא נפתח כלום או הבעיה הנ"ל?
-
-
-
מחילה, מה זה מסייע ההורדה?
שמתי קישור
לא החיפוש החכם לא נפתח כלום אתה לוחץ מבקש אישור משתמש ונעלם (עובר לרקע)
כלומר נפתח ואז נעלם? למה בכלל זה מבקש אישור? אתה עושה למחשב זה או למחשב אחר?
-
-
-
-
י יעקבישראל התייחס לנושא זה
-
ד דוד משה 1 התייחס לנושא זה
-
-
השתשמשתי בזה היה מעולה,
אבל אם זה בשביל המשתמש הפשוט,
אולי כדאי שהברירת מחדל שיהיה מסומן יהיה הורדה למחשב זה,
כי אותי זה לרגע בלבל,
מצרף תמונה כשפותחים את המסייע,
אולי כדאי לשנות את הסימון ברירת מחדל
-
השתשמשתי בזה היה מעולה,
אבל אם זה בשביל המשתמש הפשוט,
אולי כדאי שהברירת מחדל שיהיה מסומן יהיה הורדה למחשב זה,
כי אותי זה לרגע בלבל,
מצרף תמונה כשפותחים את המסייע,
אולי כדאי לשנות את הסימון ברירת מחדל
@מצפה-לישועת-ה גם אני מצטרף להנ"ל
גם אני הייתי צריך לקרוא כל דבר פעמים כדי להבין מה כוונת המשורר -
בתודה מראש!
המסייע לוינדוס:
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.98+801/Otzaria-Download-Assistant-windows.exeכמה דברים:
- כאשר אני בוחר את הראשון:

האם זה מוריד גם את האינדקס? - האם זה מוריד ברירת מחדל גם את החיפוש סמנטי?
- בהורדת 'חיפוש חכם' האם צריך גם את מודל השאילתות וגם את נתוני החיפוש? כי אם כן, מדוע זה מחולק לשניים?
- גודל ההורדה לא כתוב בצורה ברורה - בגלל RTL שמתחלף לLTR באנגלית:

- כאשר אני בוחר את הראשון:
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות