להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
לכלל הרבנים דפה.
אשמח אם תוכלו לעבור על רשימת הספרים שעלו למאגר - מפוסט זה ואילך.
ולעדכן אילו ספרים כבר קיימים באוצריא.
מכיוון שהסינון שקלוד עשה הוא לא מלא.
בדקו היטב - האם המפרש הספציפי קיים - על המסכת/חלק זה.
כיון שיש מפרשים שעלו שם - שקיימים באוצריא- אבל על מסכתות אחרות.
תזכו למצוות! -
לכלל הרבנים דפה.
אשמח אם תוכלו לעבור על רשימת הספרים שעלו למאגר - מפוסט זה ואילך.
ולעדכן אילו ספרים כבר קיימים באוצריא.
מכיוון שהסינון שקלוד עשה הוא לא מלא.
בדקו היטב - האם המפרש הספציפי קיים - על המסכת/חלק זה.
כיון שיש מפרשים שעלו שם - שקיימים באוצריא- אבל על מסכתות אחרות.
תזכו למצוות!@יאיר-דניאל
למה בתוך תיקית בדיקה? -
@יאיר-דניאל
למה בתוך תיקית בדיקה?@יהודה-זקש
כי זה צריך מיון - אילו קבצים כבר קיימים.
בנוסף זה צריך מיון לפי הקטגוריות באוצריא, ראשונים/אחרונים/תלמוד בבלי/הלכה ושות'. -
-
-
ספר האמונות והדעות לרס"ג כבר קיים באוצריא.
גם טורי אבן כבר קיים באוצריא (שלושת המסכתות בקובץ אחד).@משה6 בוצע שלושתם.
תמשיך לעדכן. תודה! -
-
מצורף סקר האם להשאיר את ש"ס וגשל במאגר
- הבעיה היא שמשתמשים שלא מורידים את הש"ס - לא יכולים לעקוב אחרי התיקייה "תלמוד בבלי" - התוסף לא מציג להם שינויים בתיקייה זו, מאחר שהם לא מעודכנים בכל תוכן התקייה הזו.
ישנה אפשרות לעקוף את זה - ע"י שינוי התוסף עצמו/אפשרות בחירה בתוסף האם לכלול את זה בסקירת תיקיית "תלמוד בבלי", אבל השאלה היא האם זה בכלל שימושי.
אין עניין לנפח שלא לצורך את המאגר, במיוחד שזה שוקל הרבה.אשמח לשמוע את דעתכם.
-
פוסט זה נמחק!
-
@יאיר-דניאל שכוייח עצום על כל הספרים, רק שאלה קטנה, למה חסרים חלקים מסטים לדוגמא שיעורי ר' דוד גידולי שמואל שיעורי ר' שמואל חידושי ר' נחום חסר מסכתות
-
מצורף סקר האם להשאיר את ש"ס וגשל במאגר
- הבעיה היא שמשתמשים שלא מורידים את הש"ס - לא יכולים לעקוב אחרי התיקייה "תלמוד בבלי" - התוסף לא מציג להם שינויים בתיקייה זו, מאחר שהם לא מעודכנים בכל תוכן התקייה הזו.
ישנה אפשרות לעקוף את זה - ע"י שינוי התוסף עצמו/אפשרות בחירה בתוסף האם לכלול את זה בסקירת תיקיית "תלמוד בבלי", אבל השאלה היא האם זה בכלל שימושי.
אין עניין לנפח שלא לצורך את המאגר, במיוחד שזה שוקל הרבה.אשמח לשמוע את דעתכם.
@יאיר-דניאל רק להעיר תוספת חידוד:
עיקר הבעיה עבור מי שעושה 'מיזוג' לעץ התיקיות, שזה גורם להחלפה בעל כורחו של הש"ס המקורי של אוצריא.
(אולי יהיה ניתן לפתור רק את זה?) -
@יאיר-דניאל משתמשים בעלי מחשבים מנותקים לא יכולים לעדכן את המאגר בצורה נוחה מאחר והתוסף לא מכיל את הספרים אלא רק כלי הורדה, חשבתי אולי תבנה איזה שהו קובץ עם סיומת מספרים כמו של תוכנה (1.1.0) ויוכלו להכניס אותו בתור 'תוכנות נוספות' בתוכנה של @יהודה-זקש וכל עדכון ספרים זה יעדכן מספר וככה יוכלו לעדכן את זה עם תוכנת האופליין
-
@יאיר-דניאל שכוייח עצום על כל הספרים, רק שאלה קטנה, למה חסרים חלקים מסטים לדוגמא שיעורי ר' דוד גידולי שמואל שיעורי ר' שמואל חידושי ר' נחום חסר מסכתות
כי זה מה שקיבלתי - אין לי (ולא לאף אדם אחר מאז בריאת העולם שכך בוראו קבע בו את החוקים) ליצור יש מאין.
-
עיקר הבעיה עבור מי שעושה 'מיזוג' לעץ התיקיות, שזה גורם להחלפה בעל כורחו של הש"ס המקורי של אוצריא.
(אולי יהיה ניתן לפתור רק את זה?)@יאיר-דניאל רק להעיר תוספת חידוד:
(אולי יהיה ניתן לפתור רק את זה?)תוכל להסביר יותר את דבריך במטותא?
-
@יאיר-דניאל משתמשים בעלי מחשבים מנותקים לא יכולים לעדכן את המאגר בצורה נוחה מאחר והתוסף לא מכיל את הספרים אלא רק כלי הורדה, חשבתי אולי תבנה איזה שהו קובץ עם סיומת מספרים כמו של תוכנה (1.1.0) ויוכלו להכניס אותו בתור 'תוכנות נוספות' בתוכנה של @יהודה-זקש וכל עדכון ספרים זה יעדכן מספר וככה יוכלו לעדכן את זה עם תוכנת האופליין
הרעיון מובן לי אבל לא לגמרי - אשמח אם תפרט יותר - ויותר מאשמח לבצע את זה עבור אנשים שמחשבם מנותק!
מה שלא ברור לי - אתה מתכוון שהם יורידו את זה דרך הגיטאב עצמו?
א"כ אפשר פשוט ליצור דף HTML/תוכנה ניידת - שיוכלו ללחוץ שם על הקישורים וזה יוריד ויחלץ (בHTML - אין אפשרות לחלץ/להעביר/למחוק דברים במחשב - זה מגבלת אבטחה של הדפדפן). -
(אולי יהיה ניתן לפתור רק את זה?)תוכל להסביר יותר את דבריך במטותא?
-
במטותא
להסביר במטותא? לא בטוח שזה יהיה נעים - אם כי בדרך כלל הסבר שכזה עובד ומסביר היטב
במטותא
להסביר במטותא? לא בטוח שזה יהיה נעים - אם כי בדרך כלל הסבר שכזה עובד ומסביר היטב
???
במטותא מינך לא הבנתי מילה מדבריך -
במטותא
???
במטותא מינך לא הבנתי מילה מדבריך -
הרעיון מובן לי אבל לא לגמרי - אשמח אם תפרט יותר - ויותר מאשמח לבצע את זה עבור אנשים שמחשבם מנותק!
מה שלא ברור לי - אתה מתכוון שהם יורידו את זה דרך הגיטאב עצמו?
א"כ אפשר פשוט ליצור דף HTML/תוכנה ניידת - שיוכלו ללחוץ שם על הקישורים וזה יוריד ויחלץ (בHTML - אין אפשרות לחלץ/להעביר/למחוק דברים במחשב - זה מגבלת אבטחה של הדפדפן).@יאיר-דניאל אני לא מתכנת ולא מבין בזה אבל אולי תוכל לעשות תיקית ZIP מתעדכנת בגיטאב שגם יתעדכן לה ספרה בכל עדכון וככה התוכנה של @יהודה-זקש תזהה כשיש עדכונים
-
@יאיר-דניאל אני לא מתכנת ולא מבין בזה אבל אולי תוכל לעשות תיקית ZIP מתעדכנת בגיטאב שגם יתעדכן לה ספרה בכל עדכון וככה התוכנה של @יהודה-זקש תזהה כשיש עדכונים
אני לא מתכנת ולא מבין בזה אבל אולי תוכל לעשות תיקית ZIP מתעדכנת בגיטאב
זה כבר קיים - כל הספרים נמצאים ברילס בגיטאב בתוך תיקיות זיפ.
שגם יתעדכן לה ספרה בכל עדכון וככה התוכנה של @יהודה-זקש תזהה כשיש עדכונים
לא צריך את זה.
אפשר לעשות כמו בתוסף שלי - שהוא משווה את המידע שיש לו בהתאם למידע שיש בקובץ המניפסט ברילס בגיטאב (שהוא מתעדכן אוטומטית כל פעם שנכנסים ספרים חדשים/משתנים ספרים).
זה בחירה והחלטה של @יהודה-זקש להכניס את הפונקציה הזו לתוכנה שלו.
אאל"ט הוא כתב שהוא לא יכול לעשות דברים כאלו - זו תוכנה רשמית היום כבר של אוצריא.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות