בקשה | שם לסימניה וכותרות לשו"ע
-
שלום וברכה
אני חושב שיכול להועיל בשולחן ערוך בכותרות שיכלו לפתוח כל כותרת של הלכות ויופיע השם של הסימן דהינו למשל היום מופיע סוכה לולב וזהו ויותר נוח אם יוכלו לפתוח את זה ויופיע כותרת לכל סימן (לולב הדס ערבה וכו' הכותרות שכתובות בכל ההוצאות של השו"ע)
דבר נוסף יש אפשרות לעשות סימניות בספרים ויועיל אם יוכלו לתת להם שמות
לדוגמא אני יש לי קובץ של ראשונים על הסוגיא (מקובל בכוללים) ואני רוצה לעשות סימניה לכל ראשון ובלי שמות מופיע לי לכולם חוברת תחומין עמוד ... ואם יוכלו לכתוב רמבן וכדו' יותר יועיל
כמו כן לא ברור לי למה כל עדכון ספריה הוא עושה עדכון אינדקס מחדש לכל הספרים
יישר כוח -
שלום וברכה
אני חושב שיכול להועיל בשולחן ערוך בכותרות שיכלו לפתוח כל כותרת של הלכות ויופיע השם של הסימן דהינו למשל היום מופיע סוכה לולב וזהו ויותר נוח אם יוכלו לפתוח את זה ויופיע כותרת לכל סימן (לולב הדס ערבה וכו' הכותרות שכתובות בכל ההוצאות של השו"ע)
דבר נוסף יש אפשרות לעשות סימניות בספרים ויועיל אם יוכלו לתת להם שמות
לדוגמא אני יש לי קובץ של ראשונים על הסוגיא (מקובל בכוללים) ואני רוצה לעשות סימניה לכל ראשון ובלי שמות מופיע לי לכולם חוברת תחומין עמוד ... ואם יוכלו לכתוב רמבן וכדו' יותר יועיל
כמו כן לא ברור לי למה כל עדכון ספריה הוא עושה עדכון אינדקס מחדש לכל הספרים
יישר כוח -
נכתב על זה כאן בארוכה, אני עדיין מחפש הבהרה ברורה מה רוצים:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issues/45
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות