שיתוף | בקשת ספרים שחסרים באוצריא לבדיקה בגוגל בוקס
-
ספר המנהיג
סריקה של גוגל בוקס ברורה יותר
ספר המנהיג.pdfסריקה מהיברו הדפסת צילום יותר מאוחרת עם השלמות בסוף מכת"י
ספר המנהיג מהיברו.pdf -
מנחת כהן (פימינטיל)
סריקה יפה וכתב ברור
מנחת כהן (פימינטיל).pdf -
משפט שלום למהרש"ם
משפט שלום על חושן משפט
משפט שלום על חושן משפט.pdf -
הרב @חד-צורבא אין עניין להעלות לכאן את הספרים עצמם מהיברו. מספיק רק לשתף את הקישור.
-
ספר התרומות עם גדולי תרומה
זה סריקה מגוגל בוקס, אני חושב שהרוב די ברור
גדולי תרומה (גוג״ב).pdfזה סריקה מהספרייה הלאומית, זה לא בשחור לבן אלא בצבע המקורי, בהתחלה פחות ברור בהמשך זה יותר מתבהר, העלתי גם את זה כי יש עמודים שברורים בזה יותר מבזה ולהיפך
חילקתי אותו מפני גודלו
גדולי תרומה (ספה״ל) - התחלה.pdf
גדולי תרומה (ספה״ל) - חלק ראשון.pdf
גדולי תרומה (ספה״ל) - חלק שני.pdf
גדולי תרומה (ספה״ל) - חלק שלישי.pdf
הועלו מפאת הבקשה כאן
https://otzaria.org/forum/topic/36/בירור-יש-ספרים-חשובים-שהייתם-רוצים-שייכנסו-לאוצריא/1092שם עלה גם קישור להיברו
-
ספר התרומות עם גדולי תרומה
זה סריקה מגוגל בוקס, אני חושב שהרוב די ברור
גדולי תרומה (גוג״ב).pdfזה סריקה מהספרייה הלאומית, זה לא בשחור לבן אלא בצבע המקורי, בהתחלה פחות ברור בהמשך זה יותר מתבהר, העלתי גם את זה כי יש עמודים שברורים בזה יותר מבזה ולהיפך
חילקתי אותו מפני גודלו
גדולי תרומה (ספה״ל) - התחלה.pdf
גדולי תרומה (ספה״ל) - חלק ראשון.pdf
גדולי תרומה (ספה״ל) - חלק שני.pdf
גדולי תרומה (ספה״ל) - חלק שלישי.pdf
הועלו מפאת הבקשה כאן
https://otzaria.org/forum/topic/36/בירור-יש-ספרים-חשובים-שהייתם-רוצים-שייכנסו-לאוצריא/1092שם עלה גם קישור להיברו
@חד-צורבא יש התייחסות בספריה הלאומית לגבי זכות העתקה?
(משער שזה חופשי, רק מוודא)
בדקתי, חופשי לחלוטין.
-
בדקתי, חופשי לחלוטין.
-
רבינו ירוחם
-
בדקתי, חופשי לחלוטין.
בדקתי, חופשי לחלוטין.
רק לשימוש לא מסחרי.
אין התייחסות לגבי שימוש ציבורי חינמי.נחלת הכלל שימוש לא מסחרי
פריט זה איננו כפוף לזכויות יוצרים במדינת ישראל. הנך רשאי לעשות כל שימוש בפריט שמותר על פי חוק. תנאי השימוש בפריט נקבעו על ידי המפקיד. השימוש בפריט מותר לשימוש לא מסחרי בלבד. בכל שאלה או בקשה יש לפנות למפקיד האוסף.
אין לפנות לספרייה הלאומית לקבלת רישיון לשימוש בפריט. הספרייה הלאומית איננה בעלת זכויות היוצרים בפריט ואינה רשאית לתת רישיון שימוש.
על המשתמש לבדוק האם קיימות מגבלות חוקיות נוספות על השימוש בפריט: חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 ודינים נוספים.
המידע בדבר מצב זכויות היוצרים נמסר למשתמשים לצורכי מידע בלבד ואינו מהווה ייעוץ משפטי. המשתמש נושא באחריות מלאה לכל שימוש בפריט. המשתמש לא יהיה רשאי להעלות טענה או תביעה כנגד הספרייה הלאומית. -
תשלחו פנייה לספה"ל, כשכתוב נחלת הכלל זה תמיד מותר לשימוש, בד"כ אפי' מסחרי, לגבי לא מסחרי מותר לעשות מה שרוצים, הם ענו לי את זה כמה פעמים לגבי פרטים שונים
-
יש אפשרות להעלות ספר בעצמי שיהיה את זה רק בשלי? איך עושים?
אם זה מנפק"מ למשהו אני רוצה להעלות לי אור לציון -
@פתקא-טבא
בהגדרות יש אפשרות להוסיף ספרים אשיים, ונדמה לי שיש במאגר של @יאיר-דניאל אור לציון -
@פתקא-טבא
בהגדרות יש אפשרות להוסיף ספרים אשיים, ונדמה לי שיש במאגר של @יאיר-דניאל אור לציוןונדמה לי שיש במאגר של @יאיר-דניאל אור לציון
אין, אא"כ הוא העלה היום/אתמול
-
ונדמה לי שיש במאגר של @יאיר-דניאל אור לציון
אין, אא"כ הוא העלה היום/אתמול
@ori-bensimon
מה זה מאגר של יאיר דניאל? זה לא קישור חיצוני להיברבוקס ולאוצר החכמה?
אפשר קצת הסבר??
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות