בירור | קבצי טקסט חדשים
-
@eli8565 יבואו המכירים יותר ויגידו
כי איך שזה נראה בהעברה בעלמא מלעמעלה זה נראה כמו המאגר של ספריא, (שאגב, זה נצרך למי שעדיין עובד עם גירסאות הטקסט (טרום עידן הDB) כי נעלמו להם כל הספרים של ספריא) -
אני על זה, תכף מסיים את ההורדה ואז נעבור ונראה מה הולך שם
@ori-bensimon שניה הוא עדיין באמצע להעלות, נשארו 5 דק'
-
@ori-bensimon שניה הוא עדיין באמצע להעלות, נשארו 5 דק'
- באמת לא הבנתי... הורדתי את הכל בפעם אחת וראיתי שאין שם אפילו שישית מ7100... אז הורדתי שוב תיקייה-תיקייה וראיתי שנוספו, קצת התפלאתי איך זה קרה... תעדכן כשזה מסיים לגמרי
- @יום-חדש-מתחיל
לא ראיתי אותו הרבה זמן אז בדקתי...
-
- באמת לא הבנתי... הורדתי את הכל בפעם אחת וראיתי שאין שם אפילו שישית מ7100... אז הורדתי שוב תיקייה-תיקייה וראיתי שנוספו, קצת התפלאתי איך זה קרה... תעדכן כשזה מסיים לגמרי
- @יום-חדש-מתחיל
לא ראיתי אותו הרבה זמן אז בדקתי...
@ori-bensimon הסתיים
-
@חד-צורבא אתה עובר על זה? חבל שנעבוד שנינו, אם אתה על זה תאמר לי בבקשה
-
@חד-צורבא אתה עובר על זה? חבל שנעבוד שנינו, אם אתה על זה תאמר לי בבקשה
@ori-bensimon מה אתה מתכוון לעבור ? אני עושה דגימות מכמה מקומות, אני לא כ"כ מכיר את המאגר כדי שאני יוכל לומר בבירור שזה העתק
-
@ori-bensimon מה אתה מתכוון לעבור ? אני עושה דגימות מכמה מקומות, אני לא כ"כ מכיר את המאגר כדי שאני יוכל לומר בבירור שזה העתק
-
@חד-צורבא אני לא יודע אם יועיל דגימות, לפי שמות של חלק מהתיקיות אפשר להבין שהבסיס הוא ספריא/אוצריא בגרסאות הטקסט, אבל סיכוי סביר שמסתתר בפנים חומר חדש שאין באוצריא כיום, אולי תתחיל מדגמית ותאמר מה נראה לך ואני אנסה לעבור על זה יותר יסודי שמא נגלה איזו מרגניתא...
עריכה:
עכשיו אני רואה:@eli8565 כתב בבירור | קבצי טקסט חדשים:
@חד-צורבא זה ודאי לא העתק, המאגר הזה קיים עוד כשסיון22 היה פתק בכותל
אהבתי את הפתק בכותל, שנים לא שמעתי את זה...
בכל אופן, בין אם פתק בכותל ובין אם לאו, נראה שיש שם השפעה ברורה של הסדר ושמות התיקיות של ספריא, לא יודע מה קדם למה, אבל מה ש@eli8565 כותב מחייב בדיקה יותר מקיפה ויסודית -
@חד-צורבא אני לא יודע אם יועיל דגימות, לפי שמות של חלק מהתיקיות אפשר להבין שהבסיס הוא ספריא/אוצריא בגרסאות הטקסט, אבל סיכוי סביר שמסתתר בפנים חומר חדש שאין באוצריא כיום, אולי תתחיל מדגמית ותאמר מה נראה לך ואני אנסה לעבור על זה יותר יסודי שמא נגלה איזו מרגניתא...
עריכה:
עכשיו אני רואה:@eli8565 כתב בבירור | קבצי טקסט חדשים:
@חד-צורבא זה ודאי לא העתק, המאגר הזה קיים עוד כשסיון22 היה פתק בכותל
אהבתי את הפתק בכותל, שנים לא שמעתי את זה...
בכל אופן, בין אם פתק בכותל ובין אם לאו, נראה שיש שם השפעה ברורה של הסדר ושמות התיקיות של ספריא, לא יודע מה קדם למה, אבל מה ש@eli8565 כותב מחייב בדיקה יותר מקיפה ויסודית -
אולי תתחיל מדגמית ותאמר מה נראה לך
אני בכר עשיתי וכבר כתבתי מה נראה לי, גם אם יש מרגניתא אני לא יוכל למצוא אותה כי אני לא מספיק בקי ברשימת הספרים שיש באוצריא
לא מספיק בקי ברשימת הספרים שיש באוצריא
נראה לך שאני זוכר הכל בע"פ?
בשביל זה יש חיפוש בספריה.
חוץ מזה, אולי מישהו יודע לייצא רשימה של כל שמות החיבורים ואז נוכל לתת לAI להשוות ביניהם? זה יקצר משמעותית את העבודה
כמובן יש חיבורים שאין צורך לבדוק כמו בבלי, משנה תנ"ך וכדו' שצריך רק לראות שלא קיים בתוך התיקיות עוד תיקיות מפרשים או חיבור שאינו במקומו הנכון -
חוץ מזה, אולי מישהו יודע לייצא רשימה של כל שמות החיבורים ואז נוכל לתת לAI להשוות ביניהם? זה יקצר משמעותית את העבודה
כמובן יש חיבורים שאין צורך לבדוק כמו בבלי, משנה תנ"ך וכדו' שצריך רק לראות שלא קיים בתוך התיקיות עוד תיקיות מפרשים או חיבור שאינו במקומו הנכוןנראה לך שאני זוכר הכל בע"פ?
אולי, מי יודע
אבל בכל מקרה אני התכוונתי למי שכן בקיא ברשימה, (לאו דווקא שיודע בעל פה אלא שכשיראה איזה ספר שחסר ונמצא שם זה ישר יתפוס לו את העין)
ואני יכול לומר זאת על עצמי בבימ"ד שאני לומד בו כשיש ספר חדש תמיד אני שם לב (אלא אם כן זה נמצא במקום שאני פחות מסתובב) -
-
@eli8565 לא נראה לי שזה לפני אוצריא, אחרת למה הכל שם עם תגי HTML ?!
עוד נקודה, מצאתי ברשימת השותי"ם יין הטוב והוא אינו באוצריא, צריך לדעת אם הוא הוסר מאוצריא או שלא היה כלל
מצאתי עוד כמה מדיקטה
אני יותר חושב שזה בנוי על אוצריא בגירסא מסיימת של הספרייה -
הנה הראשון שאין באוצריא:
קבלה\בעל הסולם\תלמוד עשר הספירות -
@ori-bensimon נלקח מאוצריא באחת הגירסאות הקודמות, בדקתי ויש שם (באוצריא הישנה) גם את תלמוד עשר הספירות כנראה נשמט מתי שהוא, זכור לי שמישהו התלונן כאן שנעלמו ספרי בעל הסולם
עריכה עכשיו בדקתי גירסא אחרת וזה באמת נעלם, זה קרה לפני כ4 חודשים, באחת הגירסאות האחרונות (אולי אפילו האחרונה) לפני שהסירו את ספרי ספריא מהגיטהאב של אוצריא -
אגב, אפרופו גירסאות ישנות של אוצריא, נזכרתי בספר 'אסיפת זקנים על סדר קדשים' שהיה ופורק והוסר (עכשיו ראיתי אותו וזה בוודאות מאוצריא כיון שאינו בספריא אלא בפנינים), זה דבר שיכול להיות בעייתי לפעמים כיון שהרבה פעמים מציינים לספר שבתוכו וכותבים 'בתוך אסיפת זקנים' וכדו', צריך לראות איך לפתור את הדבר הזה
-
@eli8565 אולי תעלה את 'הלכה' דחוס בZ7 החילוץ שלו מדחיסה נכשל שוב ושוב, או שתמחק אותו ותעלה שוב, תודה
-
כמובן יש חיבורים שאין צורך לבדוק כמו בבלי, משנה תנ"ך וכדו' שצריך רק לראות שלא קיים בתוך התיקיות עוד תיקיות מפרשים או חיבור שאינו במקומו הנכוןאולי מישהו יודע לייצא רשימה של כל שמות החיבורים
הגדרות > מערכת > גרסת ספרייה > הצג רשימה > ייצוא לCSV (למטה מימין):

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות