בירור | קבצי טקסט חדשים
-
יש לי מאגר של ספרים בטקסט מ'גמ"ח מאגר ספרים'
רציתי לשאול
א. אם משהו יודע אם יש את זה כבר באוצריא [זה יחסוך לי זמן בדיקה]
ב. מה הנהלים לגבי זכויות יוצרים בכזה מקרה -
-
@יאיר-דניאל @ועוד
זה תיקיה עם 3GB של ספרי טקסט [7110 קבצים], אם משהו רוצה לעשות עם זה משהו הוא מוזמן, לי אין מושג איך אני מתקדם עם זה
https://drive.google.com/drive/folders/1y7xLbu7CSK46S54b5wU38NkNel71sLtC?usp=sharing -
@יאיר-דניאל @ועוד
זה תיקיה עם 3GB של ספרי טקסט [7110 קבצים], אם משהו רוצה לעשות עם זה משהו הוא מוזמן, לי אין מושג איך אני מתקדם עם זה
https://drive.google.com/drive/folders/1y7xLbu7CSK46S54b5wU38NkNel71sLtC?usp=sharing -
אני על זה, תכף מסיים את ההורדה ואז נעבור ונראה מה הולך שם
-
@eli8565 יבואו המכירים יותר ויגידו
כי איך שזה נראה בהעברה בעלמא מלעמעלה זה נראה כמו המאגר של ספריא, (שאגב, זה נצרך למי שעדיין עובד עם גירסאות הטקסט (טרום עידן הDB) כי נעלמו להם כל הספרים של ספריא) -
אני על זה, תכף מסיים את ההורדה ואז נעבור ונראה מה הולך שם
@ori-bensimon שניה הוא עדיין באמצע להעלות, נשארו 5 דק'
-
@ori-bensimon שניה הוא עדיין באמצע להעלות, נשארו 5 דק'
- באמת לא הבנתי... הורדתי את הכל בפעם אחת וראיתי שאין שם אפילו שישית מ7100... אז הורדתי שוב תיקייה-תיקייה וראיתי שנוספו, קצת התפלאתי איך זה קרה... תעדכן כשזה מסיים לגמרי
- @יום-חדש-מתחיל
לא ראיתי אותו הרבה זמן אז בדקתי...
-
- באמת לא הבנתי... הורדתי את הכל בפעם אחת וראיתי שאין שם אפילו שישית מ7100... אז הורדתי שוב תיקייה-תיקייה וראיתי שנוספו, קצת התפלאתי איך זה קרה... תעדכן כשזה מסיים לגמרי
- @יום-חדש-מתחיל
לא ראיתי אותו הרבה זמן אז בדקתי...
@ori-bensimon הסתיים
-
@חד-צורבא אתה עובר על זה? חבל שנעבוד שנינו, אם אתה על זה תאמר לי בבקשה
-
@חד-צורבא אתה עובר על זה? חבל שנעבוד שנינו, אם אתה על זה תאמר לי בבקשה
@ori-bensimon מה אתה מתכוון לעבור ? אני עושה דגימות מכמה מקומות, אני לא כ"כ מכיר את המאגר כדי שאני יוכל לומר בבירור שזה העתק
-
@ori-bensimon מה אתה מתכוון לעבור ? אני עושה דגימות מכמה מקומות, אני לא כ"כ מכיר את המאגר כדי שאני יוכל לומר בבירור שזה העתק
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות