המלצה | שירשור לדיווח על בעיות קלות ושידרוגים מומלצים בספריייה
-
אגב, שם הספר עצמו לא מכובד, בלא שום תואר.
(אני מדבר על שם הספר עצמו, לא על המידע עליו, ודו"ק)
מלבד שהספר באופן רשמי כולל לאורך כל הספר גם תורות של בנו, ר' דוד מקאצק.כמו כן ר' צדוק היה ממשיך של איז'ביצה, אם כי אכן יש מקום לייחד לו תקיה נפרדת. (אולי תיקיה בתוך התיקיה של איז'ביצא?)
גדול מרבן שמו... אני אישית פחות בתחום אבל מכיר כמה יהודים שדבוקים בתורתו עד מאד והכינוי בפיהם לעולם הוא "ר' צדוק" או "הקוצקער" כך ש"ר' צדוק הכהן" נראה לידי בסדר.
-
גדול מרבן שמו... אני אישית פחות בתחום אבל מכיר כמה יהודים שדבוקים בתורתו עד מאד והכינוי בפיהם לעולם הוא "ר' צדוק" או "הקוצקער" כך ש"ר' צדוק הכהן" נראה לידי בסדר.
@ori-bensimon מי מדבר על ר' צדוק?
דובר על 'מנחם מנדל מקאצק'.
ולא, זה לא מכבד.
בדיוק שלכתוב מחר כותרת בעתון 'עובדיה יוסף' או 'חיים קנייבסקי' ללא תואר - אינה מכבדת.
פלפול על גדול מרבן שמו, זה נחמד עבור עולם הדרוש, לא על עולם המעשה. -
@ori-bensimon מי מדבר על ר' צדוק?
דובר על 'מנחם מנדל מקאצק'.
ולא, זה לא מכבד.
בדיוק שלכתוב מחר כותרת בעתון 'עובדיה יוסף' או 'חיים קנייבסקי' ללא תואר - אינה מכבדת.
פלפול על גדול מרבן שמו, זה נחמד עבור עולם הדרוש, לא על עולם המעשה.@צדיק-וטוב-לו מחילה, הבנתי שדובר על ר' צדוק, 'מנחם מנדל מקאצק' בהחלט לא ראוי ואינה צריכה לפנים וברור שיש לתקן ולהוסיף ר' בתחילתו
-
@צדיק-וטוב-לו מחילה, הבנתי שדובר על ר' צדוק, 'מנחם מנדל מקאצק' בהחלט לא ראוי ואינה צריכה לפנים וברור שיש לתקן ולהוסיף ר' בתחילתו
@ori-bensimon
זה קיים בכל הספרים שמקורם מספריה, אין להם כ"כ הערכה לתלמידי חכמים. -
@ori-bensimon
זה קיים בכל הספרים שמקורם מספריה, אין להם כ"כ הערכה לתלמידי חכמים.@shmuel אבל לאוצריא יש.
אז צריך לחשוב על פתרון. -
@צדיק-וטוב-לו מחילה, הבנתי שדובר על ר' צדוק, 'מנחם מנדל מקאצק' בהחלט לא ראוי ואינה צריכה לפנים וברור שיש לתקן ולהוסיף ר' בתחילתו
@צדיק-וטוב-לו זה כן אבל זה לא קשור דוקא להרבי מקאצק
-
לזכרוני דובר בעבר בפורום כי יש אפשרות במקרה הצורך לשנות דברים כאלו (כמו מיקום ספרים בתיקיות אחרות מאלו של ספריא) וכפי הנראה גם שמות ספרים כלולים בזה
@יום-חדש-מתחיל למי צריך לפנות על דברים כאלו? -
לכה"פ בספרי חסידות, הוא היחיד.
(אני מדבר על שם הספר עצמו, לא על הכתוב במידע עליו) -
@shmuel ?
-
@צדיק-וטוב-לו זה ספר דיקטה ומופיע עליו את השם בלי ר', נראה לי שזה יהיה קל לשנות, משא"כ ספרייה זה עבודה לעקוף
-
@צדיק-וטוב-לו זה ספר דיקטה ומופיע עליו את השם בלי ר', נראה לי שזה יהיה קל לשנות, משא"כ ספרייה זה עבודה לעקוף
@shmuel אתה מדבר על המידע באודות, אני מדבר על שם הספר עצמו.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות