בקשת מידע | מהפכה: תוסף היברובוקס לאוצריא!
-
באג שיש לי
שכשמסתכלים בתוצאות בהיברובוקס הוא כותב למעלה כאילו אין תוצאות בכלל מאוצריא
וכשאני חוזר לתוצאות מאוצריא
הוא כותב כאילו יש אפס בהיברובוקס
זה לא שאין תוצאות זה רק באג במסך הסיכום
תודה רבה -
אין הדגשת מילים בחיפוש לא רצוף או לא מדויק
בגלל שההדגשה משתמשת בחיפוש רגיל בתוך הספר.
אולי אפשר שזה גם ישתמש באינדקס של היברו? נ"ל שעדיף.
ולפחות שיוגדר אוט' כחיפוש עם פרמטרים.תודה ענקית על הכל!
-
-
-
@חנניה
המאוחר מביניהם - אם לא יותר מאוחר...
בגלל שהפרוייקט עצמו (של hb) כעת בסוג של קפיאה, ממילא אין לי את ההתלהבות דאז, ויש המון המון מה לעשות...
תראה את כמות הpr's הפתוחים, את הissues, יש לי הרבה מיילים שלא נקראו [כן, כולל שלך, @מנסה-לעזור (מי זה?)]@מנסה-לעזור (מי זה?)
זה @מענין-לשמוע
אבל הוא לא פעיל בפורום כיום. -
@י.-פל. בעקבות הפוסט האחרון בעניין
רציתי להעלות נושא חשוב שיתכן שדווקא בפורום הזה יהיה יותר רלוונטי
@אלף-שין כתב מתי שהוא במתמחים שיש התיכנות להוריד את גודל המאגר של היברו בוקס ל 100 GB !!!!
אבל הוא חיפש מתנדבים שיבדקו אם המרת הקבצים לצבעי שחור לבן מורידה מהאיכות בצורה משמעותית בכל הקבצים, אבל למעשה לא מצאו מתנדבים עד היום והעניין נגנז...
אבל אולי פה עם רוח ההתנדבות הגדולה שיש בפורום הזה נצליח להרים מערך של בדיקה אקראיים על כמה מאות קבצים כדי לדעת אם זה שווה את העבודה...ואז תהיה מהפכה אמיתית ...
-
@אלף-שין כתב מתי שהוא במתמחים שיש התיכנות להוריד את גודל המאגר של היברו בוקס ל 100 GB !!!!
אבל הוא חיפש מתנדבים שיבדקו אם המרת הקבצים לצבעי שחור לבן מורידה מהאיכות בצורה משמעותית בכל הקבצים, אבל למעשה לא מצאו מתנדבים עד היום והעניין נגנז...
אבל אולי פה עם רוח ההתנדבות הגדולה שיש בפורום הזה נצליח להרים מערך של בדיקה אקראיים על כמה מאות קבצים כדי לדעת אם זה שווה את העבודה...ואז תהיה מהפכה אמיתית ...
@דנדי נראה לי שעדיף לחכות שיסודרו העניינים שמחמתם האתר ירד ללא הודעה מוקדמת.
-
-
@דנדי
בדקתי כבר - זה לא נכון.
ללא איבוד שום פיקסל, ניתן להוריד ככה"נ רק כמה עשרות ג'יגה, ואני עובד על זה.
עם איבוד מועט יתכן שניתן להוריד הרבה יותר, אך זה אומר להתחיל לעבור קובץ קובץ, ולבדוק...@י.-פל. כבר עדיף שהמתנדבים יבדקו מהדורות כפולות, יש שם בשפע.
הקמת מערכת שיתופית נאותה לכך, יכולה לצמצם את המאגר בלא מעט.
(ולכה"פ להתחיל מקבצים כבדים)
אבל כאמור לעיל, נראה לי שזה ביצה שלא נולדה, כל עוד ולא סודרו העניינים. -
לא הצלחתי להבין, רק אם מורידים את האינדקס ששוקל 35 ג"ב מקבלים תועלת מהתוסף, או שיש בזה תועלת גם ככה?
-
מה זה קשור?
המאגר כבר קיים
ואנחנו לא צריכים את התוכנה שלהם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות