באג | חיפוש ב pdf
-
@Otzaria-Bot
אני פותח תלמוד בבלי pdf מהספרייה הרשמית , עושה חיפוש בתוך הספר והוא לא מביא תוצאות בכלל@Otzaria-Bot
אני פותח תלמוד בבלי pdf מהספרייה הרשמית , עושה חיפוש בתוך הספר והוא לא מביא תוצאות בכללאם אתה רוצה שמישהו באמת יתייחס לבקשה שלך, תתכבבד לנדב כמה שיותר פרטים.
המינימום זה לכתוב איזה ספר בדיוק פתחת, ואיזה חיפוש בדיוק חיפשת. -
@Otzaria-Bot
אני פותח תלמוד בבלי pdf מהספרייה הרשמית , עושה חיפוש בתוך הספר והוא לא מביא תוצאות בכללאם אתה רוצה שמישהו באמת יתייחס לבקשה שלך, תתכבבד לנדב כמה שיותר פרטים.
המינימום זה לכתוב איזה ספר בדיוק פתחת, ואיזה חיפוש בדיוק חיפשת.@יום-חדש-מתחיל
יש בתלמוד בבלי pdf וכשפותחים את הגמרא לא משנה איזה גמרא, ועושים חיפוש בתוך הספר לא משנה מה רושמים שם, זה לא מביא שום תוצאות -
@יום-חדש-מתחיל @י.-פל. @פלמנמוני מעלה צילומי מסך של הבעיה
-
@חד-צורבא
נכון אבל תמיד היה בתלמוד בבלי שכבת טקסט עבור חיפוש, נראה לי שזה בעיה בגרסא החדשה ולא משהו בגוף הקובץ, אצלך זה גם כותב ככה? -
@רר-רר אני ניסתי על PDF אחר וכן הביא תוצאות, אז כנראה שהבעיה בתלמוד בבלי שלך, (אין לי את התלמוד בבלי של התוכנה)
-
-
@יום-חדש-מתחיל
לא ידעתי שזה לא קשור לאנדרואיד פשוט זה מה שיש לי -
@יום-חדש-מתחיל אבל בPDF האישיים שלי הוא כן מחפש, אז זה באג ספציפית בתלמוד בבלי
-
ח חד צורבא התייחס לנושא זה
-
@יום-חדש-מתחיל נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1377
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות