להורדה | תוסף חברותא
-
התוסף כשמו כן הוא משמש ללימוד משותף
הוא מסתנכרן בין מחשבים באמצעות בלוטוס
וכל ספר שנמא אצלכם יפתח גם אצל החברותא, כמובן אם תבחרו בכך...
בלימוד משותף יפתח שולחן עבודה נוסף שרק הוא ישותף בין המחשבים
התוסף כולל תוכנה קטנה שרצה במחשב
אז פשוט תורידו ותהנו
הקובץ כולל בתוכו גם את התוסף
הורדההתוסף אינו דורש חיבור לרשת, אבל מחשב שעבר ניתוק אאוטנט והוסר ממנו הWI-FI לא יוכל להשתמש בזה, כיון שהרכיב הוא אותו רכיב של הבלוטוס', לדברי @י.-פל. ניתן לקנות בלוטוס חיצוני ב10 ש"ח
שימו לב! אין לי תוכנית כרגע להמשיך לעבוד על זה וגם אין לי אפשרות, כי נגמר לי מנוי הקלוד שרכשתי, ולעת עתה אני לא מחדש אותו.
אם יש מישהו שמעוניין לתחזק ולפתח את זה המאגר גיטאהב מונח לפניו כאןלעת עתה התוסף אינו עולה לחנות מכיון שהחנות אינה תומכת בתוספים שנצרכים לתוכנה מלווה אולי @פלמנמוני יאשר את הPR שלי...
-
אז פשוט תורידו ותהנו
הורדההתוסף אינו דורש חיבור לרשת, אבל מחשב שעבר ניתוק אאוטנט והוסר ממנו הWI-FI לא יוכל להשתמש בזה, כיון שהרכיב הוא אותו רכיב של הבלוטוס', לדברי @י.-פל. ניתן לקנות בלוטוס חיצוני ב10 ש"ח
שימו לב! אין לי תוכנית כרגע להמשיך לעבוד על זה וגם אין לי אפשרות, כי נגמר לי מנוי הקלוד שרכשתי, ולעת עתה אני לא מחדש אותו.
אם יש מישהו שמעוניין לתחזק ולפתח את זה המאגר גיטאהב מונח לפניו כאןלעת עתה התוסף אינו עולה לחנות מכיון שהחנות אינה תומכת בתוספים שנצרכים לתוכנה מלווה אולי @פלמנמוני יאשר את הPR שלי...
פוסט זה נמחק! -
אז פשוט תורידו ותהנו
אבל מחשב שעבר ניתוק אאוטנט והוסר ממנו הWI-FI לא יוכל להשתמש בזה
בדר"כ. אבל לא תמיד.
לפעמים הבלוטות' פועל גם אחרי ניתוק אאוטנט.
בעיקרון זה שני רכיבים לא קשורים, זה פשוט תלוי איך הסירו את ה WIFI. ואכמ"ל. -
אבל מחשב שעבר ניתוק אאוטנט והוסר ממנו הWI-FI לא יוכל להשתמש בזה
בדר"כ. אבל לא תמיד.
לפעמים הבלוטות' פועל גם אחרי ניתוק אאוטנט.
בעיקרון זה שני רכיבים לא קשורים, זה פשוט תלוי איך הסירו את ה WIFI. ואכמ"ל.@יום-חדש-מתחיל לא נכון.
כיום בכל המחשבים הניידים - יש רכיב אחד שהוא משמש גם את הבלוטוס וגם את הWIFI.
אם היה לי כוח, הייתי מחפש תמונה של הרכיב הזה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות