הצעת ייעול | הוספת כפתור פלוס בטאבים
-
@mordyharbs
@י.-פל. מתנגד שאוצריא תראה כמו דפדפן, אז ההוכחה הנפלאה מהדפדפנים כמובן רק מורידה... -
אז ההוכחה הנפלאה מהדפדפנים כמובן רק מורידה...
וגם בלעדיה יש התנגדות גורפת להצעה מהטעם הנ"ל
-
אני שואל כי אני באמת רוצה להבין,
אם מדובר בפיצ'ר מבוקש, אז עצם העובדה שיש את הפיצ'ר הזה בדפדפנים זה סיבה לא להוסיף אותו, ללא קשר לדפדפן, סתם כך יש פיצ'ר שיכול להיות מאד שימושי, למה לא להוסיף?אני באמת רוצה להבין, אני לא בא להתווכח כלל.
-
אני שואל כי אני באמת רוצה להבין,
אם מדובר בפיצ'ר מבוקש, אז עצם העובדה שיש את הפיצ'ר הזה בדפדפנים זה סיבה לא להוסיף אותו, ללא קשר לדפדפן, סתם כך יש פיצ'ר שיכול להיות מאד שימושי, למה לא להוסיף?אני באמת רוצה להבין, אני לא בא להתווכח כלל.
-
אני באמת רוצה להבין, אני לא בא להתווכח כלל.
כי זה פשוט נראה לי רע.
וזהו.כי זה פשוט נראה לי רע.
האמת, שגם אני אחזתי כמוך. אבל בזית - לכה"פ לטעמי האישי, זה לא נראה דפדפן - כלומר אין סיכוי שמישהו יעבור לידי ויחשוב שאני גולש, כשזית פתוח אצלי.

אני חוזר על הצעתי משכבר.
להוסיף את לחצן הפלוס - לא למעלה בצמוד לטאבים הפתוחים - אלא בצד ימין = בסרגל הכלים.
כך כל הצדדים יצאו מרוצים (כאילו שיש כזה דבר...)

-
כי זה פשוט נראה לי רע.
האמת, שגם אני אחזתי כמוך. אבל בזית - לכה"פ לטעמי האישי, זה לא נראה דפדפן - כלומר אין סיכוי שמישהו יעבור לידי ויחשוב שאני גולש, כשזית פתוח אצלי.

אני חוזר על הצעתי משכבר.
להוסיף את לחצן הפלוס - לא למעלה בצמוד לטאבים הפתוחים - אלא בצד ימין = בסרגל הכלים.
כך כל הצדדים יצאו מרוצים (כאילו שיש כזה דבר...)

@יאיר-דניאל @י.-פל.
אני חוזר על הצעה אחרת שהצעתי בעבר, במקום כפתור פלוס לעשות כפתור עיון או כפתור ספריה.כך יש את שני הדברים, גם יש את הפלוס של כפתור הפלוס, וגם אין את המינוס שדומה לדפדפן.
ויר"ש יוצא ידי שניהם
-
@יאיר-דניאל @י.-פל.
אני חוזר על הצעה אחרת שהצעתי בעבר, במקום כפתור פלוס לעשות כפתור עיון או כפתור ספריה.כך יש את שני הדברים, גם יש את הפלוס של כפתור הפלוס, וגם אין את המינוס שדומה לדפדפן.
ויר"ש יוצא ידי שניהם
-
פ פלמנמוני נעל נושא זה
-
אני נועל את הנושא, כי אני לא רוצה לגרור תגובות שוב ושוב. אם מישהו יש לו מה לומר בקשר למה שאכתוב - הוא מוזמן לפנות אלי בפרטי.
אני חושב שיש פה אי הבנה קלה, ואשתדל לבטאות אותה בצורה הכי נכונה.
צוות המפתחים משתדל ללכת לרוחו של כל אחד ואחד, ולדאוג שהתוכנה תהיה נוחה לכולם.
עם זאת, אם דעת צוות הפיתוח שדבר פלוני אינו כדאי, לא יעזור לכתוב בפורום את הדעה האחרת שוב ושוב, כיון שבפועל רוב משתמשי התוכנה אינם בפורום וזה לא יכול לייצג את כולם בצורה אמיתית, אלא רק להביא את הצד השני.אבל יותר מזה, וזוהי הסיבה האמיתית: צוות הפיתוח עובד על מה שנראה לו נוח, גם אם הוא באמת ישתכנע שהציבור רוצה אחרת, מסיבה פשוטה - הצוות לא עובד אצל אף אחד, הוא לא מקבל משכורת (בדר"כ הוא עצמו מוציא משהו מהכיס...), אלא ס"ה מתנדב לזיכוי הרבים. וכדי שעבודה בצורה זו תעבוד הוא לא יכול להיות כפוף לדעת הקהל מבלי לעשות מה שמוצא חן בעיניו, פשוט כי זה לא יעבוד.
ואם נסתכל על זה בצורה קיצונית: תקבלו פלוס בשורת הכרטסיות, אבל אחרי זה כבר לא תקבלו שיפורים נוספים. זה עלול להיות השיפור האחרון שתראו.
וסוד נוסף לסיום: נידון שהתעורר אצל הצוות והוחלט לכיוון אחד, הצוות כלל לא חושב שוב כשהנידון מתעורר שוב, פשוט ממשיכים הלאה. אז זהו, לטובתינו ולטובתכם: ביקשתם משהו? לא רצינו? המשיכו הלאה. אין באמת מה לעשות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות