בירור | האם ביוגרפיות מאחרי השואה כן נכנסים לתוכנה?
-
תוסף הביוגרפיות המוטמע עם התוכנה: [כן, הלל ציטלין פובלציסט והוגה דעות הוא מלפני השואה
]
ועוד כמה מילים בנושא:
אפשר כמובן להשמיט את כל המסווגים כאחרוני זמנינו, אבל גם המסווגים כאחרונים, המידע לא מרשים, בערך פטירה וזהו.ואם אפשר עוד מילה כללית, נראה לי שבסוף כל המידע והמלל שמיובא במחוץ גם אחרי הסינון וכו' יש משהו ברוח ובסגנון שאי אפשר לנקות, אני בחיים לא אכתוב על דוד המלך שהוא דמות תנכי"ת ועל אביי שהוא קנאי [או אדוק לא זוכר בדיוק מה כתוב שם]
[גם תיבת בן זוג לגדולי האומה צורם לי, טעם וריח... הייתי מעדיף אשת/שם אשתו @יאיר-דניאל]חוץ מהביוגרפיות אמוראים של יאיר דניאל שזה משהו אדיר בכל קנה מידה אפשרי
-
תוסף הביוגרפיות המוטמע עם התוכנה: [כן, הלל ציטלין פובלציסט והוגה דעות הוא מלפני השואה
]
ועוד כמה מילים בנושא:
אפשר כמובן להשמיט את כל המסווגים כאחרוני זמנינו, אבל גם המסווגים כאחרונים, המידע לא מרשים, בערך פטירה וזהו.ואם אפשר עוד מילה כללית, נראה לי שבסוף כל המידע והמלל שמיובא במחוץ גם אחרי הסינון וכו' יש משהו ברוח ובסגנון שאי אפשר לנקות, אני בחיים לא אכתוב על דוד המלך שהוא דמות תנכי"ת ועל אביי שהוא קנאי [או אדוק לא זוכר בדיוק מה כתוב שם]
[גם תיבת בן זוג לגדולי האומה צורם לי, טעם וריח... הייתי מעדיף אשת/שם אשתו @יאיר-דניאל]חוץ מהביוגרפיות אמוראים של יאיר דניאל שזה משהו אדיר בכל קנה מידה אפשרי
[גם תיבת בן זוג לגדולי האומה צורם לי, טעם וריח... הייתי מעדיף אשת/שם אשתו @יאיר-דניאל]
אתה צודק...
התחבטתי בזה, כי הAI לא יודע לזהות מי הגבר ומי האשה בסיפור... ולכן לא יכולתי לכתוב אשתו, על אף שמאוד רציתי.
אם יש לך נוסח אחר, אשמח לשמוע. -
כך או כך, את מלמד אין צורך להזכיר כלל, וודאי שלא עם תוארי כבוד.
-
-
@יאיר-דניאל צייטלין מלפני השואה

-

@אביעד לא מבין בהיסטוריה יהודית כלום, לצערי...
לא יודע מי זה בכלל, ולא טורח לדעת.
אז אפשר לסנן עוד דור אחורה/לעבור על הדור של לפני השואה - ולמחוק אנשים לא לעניין -

אגב, נרצח בשואה כמדומני בטרבלינקה
-
כך או כך, את מלמד אין צורך להזכיר כלל, וודאי שלא עם תוארי כבוד.
כך או כך, את מלמד אין צורך להזכיר כלל,
מסכים
וודאי שלא עם תוארי כבוד.
לא ראיתי שם שום תואר כבוד מלבד 'הרב' שזה כידוע להבדיל בין זכר לנקיבה... אם אתה מוריד את זה תוריד גם לי"ד אייזנשטיין הוא לא יותר טוב ממנו אם לא להיפך
-
כך או כך, את מלמד אין צורך להזכיר כלל,
מסכים
וודאי שלא עם תוארי כבוד.
לא ראיתי שם שום תואר כבוד מלבד 'הרב' שזה כידוע להבדיל בין זכר לנקיבה... אם אתה מוריד את זה תוריד גם לי"ד אייזנשטיין הוא לא יותר טוב ממנו אם לא להיפך
לא ראיתי שם שום תואר כבוד מלבד 'הרב' שזה כידוע להבדיל בין זכר לנקיבה...
אני מבין ש'הרב ש"צ' מחליק לך בגרון היטב, כי זה רק להבדיל בין זכר לנקיבה?!
(כן, אני יודע שהקצנתי, זה נועד רק לחדד את הבעיה)אם אתה מוריד את זה תוריד גם לי"ד אייזנשטיין הוא לא יותר טוב ממנו אם לא להיפך>
איני מכיר, ואם כדברך - אז אה"נ.
-
לא ראיתי שם שום תואר כבוד מלבד 'הרב' שזה כידוע להבדיל בין זכר לנקיבה...
(כן, אני יודע שהקצנתי, זה נועד רק לחדד את הבעיה)אם אתה מוריד את זה תוריד גם לי"ד אייזנשטיין הוא לא יותר טוב ממנו אם לא להיפך>
איני מכיר, ואם כדברך - אז אה"נ.
(כן, אני יודע שהקצנתי, זה נועד רק לחדד את הבעיה)אם אתה מסכים שהקצנת אז אנחנו די מסכימים, ש"צ ימש"ו אינו משתווה לאף אחד אחר שחרג ממסגרת הלגיטימיות של היהדות האורטודוקסית (אני מדגיש יהדות אורטודוקסית כי אם אנחנו נכנסים להשקפה, מבחינתי רק חרדים בפרשה ומי שלא הרי הוא בחוץ (אמנם לא אתאמץ להכפישו אבל גם לא אדאג לכבודו)
-
(כן, אני יודע שהקצנתי, זה נועד רק לחדד את הבעיה)אם אתה מסכים שהקצנת אז אנחנו די מסכימים, ש"צ ימש"ו אינו משתווה לאף אחד אחר שחרג ממסגרת הלגיטימיות של היהדות האורטודוקסית (אני מדגיש יהדות אורטודוקסית כי אם אנחנו נכנסים להשקפה, מבחינתי רק חרדים בפרשה ומי שלא הרי הוא בחוץ (אמנם לא אתאמץ להכפישו אבל גם לא אדאג לכבודו)
אם אתה מסכים שהקצנת אז אנחנו די מסכימים,
הרב משה מנדלסון, הרב בנימין הרצל, הרב בנימין נתניהו.
זה כן עובר אצלך?
הרי זה רק בשביל שנזהה שבנימין זה שם זכר ולא נקבה. -
זה כן עובר אצלך?
@דאנציג ?
באת לסייע לי או לשאול עלי? -
@דאנציג ?
באת לסייע לי או לשאול עלי?@צדיק-וטוב-לו
קרא קא מסייע לך. -
זה כן עובר אצלך?
פוסט זה נמחק!
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות