באג | בעיה בהפעלת התוכנה במשתמש מסוים
-
התקנתי את התוכנה במחשב שלי בשני משתמשים
התוכנה עבדה תקין ב2 המשתמשים
לאחר תקופה ועדכון של התוכנה לגרסא האחרונה
התוכנה הפסיקה לעבוד באחד הפרופילים
אני מנסה להדליק את היישום ויש כעין חלון שמנסה להיפתח בתחילה לבן ומתחלף לשחור ואח"כ נסגר
במשתמש השני התוכנה עובדת תקין לגמרי
מה יכול להיות הבעיה
אשמח לפתרון -
התקנתי את התוכנה במחשב שלי בשני משתמשים
התוכנה עבדה תקין ב2 המשתמשים
לאחר תקופה ועדכון של התוכנה לגרסא האחרונה
התוכנה הפסיקה לעבוד באחד הפרופילים
אני מנסה להדליק את היישום ויש כעין חלון שמנסה להיפתח בתחילה לבן ומתחלף לשחור ואח"כ נסגר
במשתמש השני התוכנה עובדת תקין לגמרי
מה יכול להיות הבעיה
אשמח לפתרוןהתוכנה עובדת במשתמש השני על אותו מחשב, כך שזה לא VC++ ולא הגרסה עצמה — משהו בנתוני המשתמש של הפרופיל התקול נשבר בעדכון.
שני צעדים בפרופיל התקול:
- פתח את
%APPDATA%\otzaria\logs\errors.txtוהדבק כאן את השורות האחרונות (לפי הזמן של ניסיון ההפעלה האחרון) — זה יגיד מה קורס. - בדיקת בידוד בלי למחוק כלום: שנה את שם התיקייה
%APPDATA%\otzariaל-otzaria-oldונסה להפעיל. אם נפתח — הסיבה היא בנתוני המשתמש (הגדרות/כרטיסיות/תוסף). אחר כך בהגדרות ← ספרייה כוון חזרה ל-otzaria-old\booksכדי לא להוריד את הספרייה מחדש.
ומה שיעזור לאבחן: איזו גרסה בדיוק, האם ההתקנה היא "לכל המשתמשים", והאם הפרופיל התקול הוא משתמש רגיל ולא אדמין — בהתקנה לכל המשתמשים הספרייה יושבת ב-
C:\ProgramData\otzaria, ושם הרשאות כתיבה של משתמש רגיל הן חשד מוכר. - פתח את
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות