עדכון | גרסת ספריה חדשה - המתינו לגרסה התוכנה!
-
הורדתי את הפול והתקנתי
גירסת ספריה 23 והוא מבקש עדכון עם הורדה מלאה של הספריה,
זה תקין? -
-
הורדתי את הפול והתקנתי
גירסת ספריה 23 והוא מבקש עדכון עם הורדה מלאה של הספריה,
זה תקין?גירסת ספריה 23 והוא מבקש עדכון עם הורדה מלאה של הספריה,
זה תקין?תבדוק אם זה לא הבאג שהיה גם לי בעבר והספריה נמצאת שם באזור איפה שמוגדר אצלך (אין לי כח לחפש עכשיו, אבל תראה איפה מוגדר הברירת מחדש זה באחד התתי תיקיות שם)
-
ניסיתי להוריד את הפול וכל פעם שגמר להוריד ההורדה התאפסה, ואז עשיתי כמו @בית-שמשי ועובד מצויין ישר כח.
-
הגירסה החדשה פשוט מדהימה, לא יאומן כמה הגדרות נוספת נוספו,
וכל זה כמעט בלי להכביד על המשתמש!
כל הכבוד! -
שימו לב כי פורסמה גרסת ספריה חדשה, ועקב שינוי סכמה התוכנה דורשת הורדה מלאה מחדש.
לכן מי שאין לו הרבה רשת/רשת מהירה מומלץ להמתין לגרסת התוכנה החדשה! שתצא בעז"ה הלילה, ואיתה יהיה ניתן לעדכן את הספריה ללא הורדה מלאה מחדש.
שימו לב כי פורסמה גרסת ספריה חדשה, ועקב שינוי סכמה התוכנה דורשת הורדה מלאה מחדש.
לכן מי שאין לו הרבה רשת/רשת מהירה מומלץ להמתין לגרסת התוכנה החדשה! שתצא בעז"ה הלילה, ואיתה יהיה ניתן לעדכן את הספריה ללא הורדה מלאה מחדש.
@פלמנמוני
אני מאוד לא בעד לעשות כזה דבר בתקופה בה אנו אוחזים חברה להירגע מה הלחץ מה אתם צריכים באגים חדשים לטפל בהם בצום גדליה
מחילה אם היית מדאי תקיף
זוהי דעתי ענייה זכותכם לחלוק עלי -
@פלמנמוני
אני מאוד לא בעד לעשות כזה דבר בתקופה בה אנו אוחזים חברה להירגע מה הלחץ מה אתם צריכים באגים חדשים לטפל בהם בצום גדליה
מחילה אם היית מדאי תקיף
זוהי דעתי ענייה זכותכם לחלוק עלי -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות