בקשת מידע | איזה תוסף שמירת סדרים עדיף להשאיר?
-
אני צריך את עזרת הציבור - ישנם כעת שני תוספים של שמירת סדרים בחנות:
א. "שמירת סדרים" - תוסף שפיתח @יעקבישראל ועלה כעת לחנות
ב. "שעון נוכחות" - התוסף הישן - מוותיקי התוספים בחנות, שפיתח @lodbig.
אין עניין שיהיו בחנות שני תוספים אותו הדבר, ולאותם השימושים בדיוק.לטעמי האישי התוסף החדש "שמירת סדרים" הרבה יותר נוח ואינראקטיבי לשימוש.
אבל אשמח לשמוע את חוו"ד הרבנים דפה.
והאם ישנם פונקציות באחד מהם שאים בשני, כך שנוכל לשלב ביניהם/לשפר את אחד מהם, ולהסיר את השני. -
לדעתי עדיף להשאיר,
מכיוון שהקודם פונה לקהל יעד אחר כמו עורכים תורניים וכדו' שמקבלים לפי שעה, ומתי שנח להם,
לעומת זאת החדש בנוי בצורה שמיועדת רק לזמנים מוגדרים יותר, ולא לפי שעות.@יעקבישראל שעון נוכחות הוא לא לשמירת סדרים?
כי אני השתמשתי בו כמה ימים והתייאשתי, היה לי מורכב מידי.
ולגבי עורכים תורניים ושות', עם כל הכבוד הגדול שיש לנו אליהם - התוספים בחנות הם רק תוספים שמשמשים כעזרים ללימוד וכדו'. -
@יעקבישראל שעון נוכחות הוא לא לשמירת סדרים?
כי אני השתמשתי בו כמה ימים והתייאשתי, היה לי מורכב מידי.
ולגבי עורכים תורניים ושות', עם כל הכבוד הגדול שיש לנו אליהם - התוספים בחנות הם רק תוספים שמשמשים כעזרים ללימוד וכדו'.שעון נוכחות הוא לא לשמירת סדרים?
אני חושב ששניהם, מכיון שכל אחד משמש בצורה אחרת.
לי אין זמן מוגדר לכולל, כך שאני יכול ללמוד באיזה שעות שאני רוצה, ושעות הלימוד שלי משתנות מיום ליום, כך שהשתמשתי בשעון נוכחות.שמירת סדרים נראה מאוד מוצלח, אבל זה מתאים לאנשים מרובעים עם סדר יום קבע, שאני לצערי לא נמנה עליהם.
בכל מקרה כיום אני לא משתמש בשעון נוכחות, בגלל שבכל גרסה חדשה נמחקו הנתונים, ולא תמיד זכרתי לייצא, עברתי לאקסל שעות עבודה לכתוב לעצמי את שעות הלימוד...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות