הצעת ייעול | סנכרון בין שתי מכשירים....
-
@יהודה-זקש איפה התוסף שלך?
תן לי לבדוק אותו.
אל תדאג לי לגבי הAPI@יאיר-דניאל
https://github.com/Yehuda-Zakesh/chavruta.git
הבעיה שלא היה לי כ"כ איך לבדוק עדיין את התוסף מידי על אמת כי לא היה לי שתי מחשבים עם גירסת פיתוח, אבל באופן כללי בנסיונות הראשונים שלי עם התוסף הצלחתי להתחבר
אז דווקא אשמח שתבדוק -
@יאיר-דניאל
https://github.com/Yehuda-Zakesh/chavruta.git
הבעיה שלא היה לי כ"כ איך לבדוק עדיין את התוסף מידי על אמת כי לא היה לי שתי מחשבים עם גירסת פיתוח, אבל באופן כללי בנסיונות הראשונים שלי עם התוסף הצלחתי להתחבר
אז דווקא אשמח שתבדוקאז דווקא אשמח שתבדוק
לא אין בכלל שני מחשבים... כי אחד מהם אבד.
אבל בכל מקרה אולי אבדוק עם מחשב של חבר, בכולל. -
אז דווקא אשמח שתבדוק
אבל בכל מקרה אולי אבדוק עם מחשב של חבר, בכולל.@יאיר-דניאל
יש לי חלום לאפשר התחברות מרחוק באמצעות טלפון כשר
יש אחד במתמחים שהתחיל לפתח רעיון של תוכנה לטלפון כשר, האמת ששום דבר שם לא עובד מלבד מה שלא היה יודע לי שאפשר לשלוח אותות באמצעות שיחה, במצב כזה יושבים שתי אברכים כל אחד בביתו ויש להם שולחן עבודה משותף, בלי אינטרנט ובלי כלום -
@יאיר-דניאל
יש אחד במתמחים שהתחיל לפתח רעיון של תוכנה לטלפון כשר, האמת ששום דבר שם לא עובד מלבד מה שלא היה יודע לי שאפשר לשלוח אותות באמצעות שיחה, במצב כזה יושבים שתי אברכים כל אחד בביתו ויש להם שולחן עבודה משותף, בלי אינטרנט ובלי כלום@יהודה-זקש לא יקרה. נדון שם בארוכה - וזה לא משהו אפשרי.
-
@יאיר-דניאל
יש אחד במתמחים שהתחיל לפתח רעיון של תוכנה לטלפון כשר, האמת ששום דבר שם לא עובד מלבד מה שלא היה יודע לי שאפשר לשלוח אותות באמצעות שיחה, במצב כזה יושבים שתי אברכים כל אחד בביתו ויש להם שולחן עבודה משותף, בלי אינטרנט ובלי כלוםיש לי חלום לאפשר התחברות מרחוק באמצעות טלפון כשר
באותו עניין: יש לי חלום לתוסף שיקריא את הטקסט, יש לי כבר ״חצי-מפרט-תכנון-לא-ברור-לר-סופי-גרסה-2״
אם למישהו יש זמן - אני חושב שזה יהיה מאוד מאוד קל לai ליצור זאת, רק צריך זמן, ולהוכיח שזה יכול לרוץ על מחשב חלש. אה, ואולי api's חדשים
-
באותו עניין: יש לי חלום לתוסף שיקריא את הטקסט, יש לי כבר ״חצי-מפרט-תכנון-לא-ברור-לר-סופי-גרסה-2״
אם למישהו יש זמן - אני חושב שזה יהיה מאוד מאוד קל לai ליצור זאת, רק צריך זמן, ולהוכיח שזה יכול לרוץ על מחשב חלש. אה, ואולי api's חדשים
-
@יאיר-דניאל
לא.
רוצה לקחת את זה? -
@יאיר-דניאל
לא.
רוצה לקחת את זה?@י.-פל. אולי שבוע הבא. נראה.
האמת, זה לא נראה לי כזה חשוב, למי זה שימושי, לעיוורים?... -
@י.-פל. אולי שבוע הבא. נראה.
האמת, זה לא נראה לי כזה חשוב, למי זה שימושי, לעיוורים?...@יאיר-דניאל
מבוגרים. -
@יאיר-דניאל
מבוגרים.@י.-פל. כשהם ידעו לפתוח את אוצריא, ולהפעיל את זה, נדבר...
וכמות המבוגרים שיש להם בנים/נכדים שידעו על התוסף הזה - וידליקו להם את זה, נראה לי לא משהו ששוה מידי לעבוד עליו. -
@י.-פל. כשהם ידעו לפתוח את אוצריא, ולהפעיל את זה, נדבר...
וכמות המבוגרים שיש להם בנים/נכדים שידעו על התוסף הזה - וידליקו להם את זה, נראה לי לא משהו ששוה מידי לעבוד עליו.הפונקציה היחידה השימושית של זה לאנשים כמוני וכמוך, זה כשנמאס לך להסביר לחברותא בפעם הרביעית למה הוא ממש, אבל ממש טועה. - אז אתה מקליד את הטענה שלך ומפעיל לו את זה בלופ - עד שהוא ישתכנע... או ייכנע

-
הפונקציה היחידה השימושית של זה לאנשים כמוני וכמוך, זה כשנמאס לך להסביר לחברותא בפעם הרביעית למה הוא ממש, אבל ממש טועה. - אז אתה מקליד את הטענה שלך ומפעיל לו את זה בלופ - עד שהוא ישתכנע... או ייכנע

@יאיר-דניאל
אם זה הכיוון, אזי אפשר גם עם תוכי מפלסטיק שחוזר שוב ושוב על המשפט האחרון. נ"ל יעיל יותר...
-
אז למה לא להשתמש במקריא של מייקרוסופט?
עובד גם אופליין, אם בכל מקרה תוסף הוא HTML יכול להיות שזה מובנה בוויב2 שאוצריא בין כה וכה משתמשת בו.@יאיר-דניאל כתב בהצעת ייעול | סנכרון בין שתי מכשירים....:
הפונקציה היחידה השימושית של זה לאנשים כמוני וכמוך
כמוני וכמוך צודק, אבל יש לי חבר ת"ח עצום, סוג של גאון, והוא משתמש בהקראה של ווינדוס כדי ללמוד במטה! הוא שוכב, והמחשב מקריא לו 'תורה שבעל פה' כפשוטה...
ומכאן הבריק לי השם של התוסף 'תורה שבעל פה'...
-
אז דווקא אשמח שתבדוק
אבל בכל מקרה אולי אבדוק עם מחשב של חבר, בכולל.@יאיר-דניאל
יש שם באגים קשים
כרגע זה לא עובד... -
ברוח הפוסטים פה...
לי יש חלום שבשלב הבא המשתמשים לא יצטרכו לדווח על באגים ולבקש שיפורים
אלא אחת ליום AI תוציא גירסה חדשה משופרת ומשודרגת אחרי ניפוי באגים והוספת שיפורים
וכל היא לבד תדווח ותבקש ותוציא...
והכל ברוח אוצריא ובהתבסס על דיווחים ובקשות מהעבר
והחלום היותר חזק שאת סוכן הAI הזה לא נצטרך ליצור אלא הAI תיצור אותה לבד -
פוסט זה נמחק!
-
ברוח הפוסטים פה...
לי יש חלום שבשלב הבא המשתמשים לא יצטרכו לדווח על באגים ולבקש שיפורים
אלא אחת ליום AI תוציא גירסה חדשה משופרת ומשודרגת אחרי ניפוי באגים והוספת שיפורים
וכל היא לבד תדווח ותבקש ותוציא...
והכל ברוח אוצריא ובהתבסס על דיווחים ובקשות מהעבר
והחלום היותר חזק שאת סוכן הAI הזה לא נצטרך ליצור אלא הAI תיצור אותה לבדA> @יהודי-צעיר כתב:
והחלום היותר חזק שאת סוכן הAI הזה לא נצטרך ליצור אלא הAI תיצור אותה לבד
זה כבר קיים היום במידה מסויימת, כשאתה מבקש מקלוד משימה מסויימת שתלויה בכמה דברים נפרדים, הוא ממנה שליחות לסוכנים, ושולח להם פרומפט מדוייק מה לעשות ואיך, ועוקב אחריהם שהכל יהיה כדעת המשלח.
-
[[topic:post-is-deleted]]
-
@יהודה-זקש
כעת עובר מעט על המאגר שלך - יחד עם קלוד.
תכוון אותי מה לא עובד כרגע חוץ משלושה API שלא מאושרים כיום באוצריא - שניים בתוסף, ואחד בתוכנה?A
ציטוט מקלוד:
על השאלה "בדפדפן זה כן אמור לעבוד?" — לא, וזה בדיוק הסיפור. דף התוסף באוצריא נטען מ-origin מסוג file://. גם דפדפן רגיל (וגם ה-WebView שאוצריא משתמשת בו) חוסם fetch() ישיר מ-file:// אל http://127.0.0.1 בגלל CORS. זו לא בעיה שספציפית לאוצריא
— זו בדיוק הסיבה שגם מפתחי אוצריא עצמם וגם מפתח חברותא (כל אחד בנפרד) הגיעו לאותו פתרון: להעביר את קריאת ה-HTTP דרך הצד הנייטיבי (Flutter/Dart), שלא כפוף ל-CORS בכלל.
ההבדל: אוצריא כבר בנתה ושחררה את זה בתור network.fetch (מאושר, קיים), ומפתח חברותא — מבלי לדעת שזה כבר קיים — המציא לעצמו גרסה מקבילה בשם network.fetchStream שמעולם לא נבנתה בפועל בשום מקום. -
@יהודה-זקש
כעת עובר מעט על המאגר שלך - יחד עם קלוד.
תכוון אותי מה לא עובד כרגע חוץ משלושה API שלא מאושרים כיום באוצריא - שניים בתוסף, ואחד בתוכנה?A
ציטוט מקלוד:
על השאלה "בדפדפן זה כן אמור לעבוד?" — לא, וזה בדיוק הסיפור. דף התוסף באוצריא נטען מ-origin מסוג file://. גם דפדפן רגיל (וגם ה-WebView שאוצריא משתמשת בו) חוסם fetch() ישיר מ-file:// אל http://127.0.0.1 בגלל CORS. זו לא בעיה שספציפית לאוצריא
— זו בדיוק הסיבה שגם מפתחי אוצריא עצמם וגם מפתח חברותא (כל אחד בנפרד) הגיעו לאותו פתרון: להעביר את קריאת ה-HTTP דרך הצד הנייטיבי (Flutter/Dart), שלא כפוף ל-CORS בכלל.
ההבדל: אוצריא כבר בנתה ושחררה את זה בתור network.fetch (מאושר, קיים), ומפתח חברותא — מבלי לדעת שזה כבר קיים — המציא לעצמו גרסה מקבילה בשם network.fetchStream שמעולם לא נבנתה בפועל בשום מקום.@יאיר-דניאל
תיכף אני אני יעלה קומיט
ואז אני יעדכן אותך, בעקרון נראה לי זה די מושלם, רק צריך לוודא שהחיבור עובד טוב.
לא הבנתי בדיוק מה הקלוד שלך רוצה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות