בירור | קישורים למפרשים בתוך הטקסט
-
@חד-צורבא
זה קישורים של ספריא - ובגוף הקישור כתוב את המיקום המדוייק.
בשעה״צ זה לא מספריא, אלא מתא-שמע׳, חלק מהקישורים (המדוייקים, לשורה היה לנו) נעשו אוטומטית ע״י @האדם-החושב וחלק ידנית ע״י האיש הזכור לטוב, שאת שמו איני זוכר, לדאבוני... -
@י.-פל. ומה עם השאלה האחרונה לגבי הAPI ? יש נפרדים ?
אני יכול לדעת מה סוגי הקישורים שיש ולסנן חלק ? במשיכה של התוסף כמובן
אומר זאת כך, איך בתוכנה עצמה חלק מופיעים כמפרשים וחלק כקישורים, מה המזהה שלהם ?
איפה אני יכול לראות יותר מידע על הקישורים ? -
@חד-צורבא
לגבי api איני יודע - אתה יכול לשאול את קלוד כמוני...
לגבי הקישורים - אתה יכול פשוט לפתוח את הdb (או לבקש מקלוד...)
אבל אני לא חושב שאתה צריך: לכל קישור יש מזה, אם הוא רפרנס (הפניה) או קומנטרי (מפרש) או לינקר (לינק לחיץ), ועוד... -
-
אבל אני לא חושב שאתה צריך:
משמע יש דרך לדעת גם בלי זה
וחוץ מזה שזה לא רלוונטי כי אין לי מושג מה רואים שם ואיך מתעסקים עם זה, (ניסיתי פעם פעמיים לא הלך)
ולקלוד לא רלוונטי בגלל הטוקנים שיקרים לי (אני על חינמי)
(אגב נראה לי שהם כבר לא נותנים לעשות מכמה חשבונות על אותו מחשב, זה נכון ? היום אחרי שאני גומר באחד, באחרים זה נגמר אחרי דקה של חשיבה) -
אבל אני לא חושב שאתה צריך:
משמע יש דרך לדעת גם בלי זה
וחוץ מזה שזה לא רלוונטי כי אין לי מושג מה רואים שם ואיך מתעסקים עם זה, (ניסיתי פעם פעמיים לא הלך)
ולקלוד לא רלוונטי בגלל הטוקנים שיקרים לי (אני על חינמי)
(אגב נראה לי שהם כבר לא נותנים לעשות מכמה חשבונות על אותו מחשב, זה נכון ? היום אחרי שאני גומר באחד, באחרים זה נגמר אחרי דקה של חשיבה) -
@י.-פל. @פלמנמוני ו@שאר המייבינים בעניין
היום המפרשים על השולחן ערוך מוצגים בתוך הטקסט עם אות במקום המדוייק, השאלה שלי איך זה קורה כלומר הם באמת מקושרים שם ?כי איך שזה נראה זה לא כך אלא מקושרים לכל הקטע, וא"כ צ"ע איך האותיות מופיעות במקום
וכן האם גם בשאר ספרים יש אפשרות כזו שיופיע ציון של מפרש בדיוק במקום שהוא נמצא עליו
אני צריך את זה לידיעה עד כמה אני יוכל להעתיק את זה לתוסף שליאה, ועוד שאלה, האם יש הבדל בין המפרשים לקישורים, או אפילו בין המפרשים עצמם, לגבי API ,כלומר הם נפרדים ?
השאלה שלי איך זה קורה כלומר הם באמת מקושרים שם ?כי איך שזה נראה זה לא כך אלא מקושרים לכל הקטע, וא"כ צ"ע איך האותיות מופיעות במקום
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/docs/קישורים-וכותרות.md
הסבר ברור ומפורט מאוד!!
-
@חד-צורבא
זה קישורים של ספריא - ובגוף הקישור כתוב את המיקום המדוייק.
בשעה״צ זה לא מספריא, אלא מתא-שמע׳, חלק מהקישורים (המדוייקים, לשורה היה לנו) נעשו אוטומטית ע״י @האדם-החושב וחלק ידנית ע״י האיש הזכור לטוב, שאת שמו איני זוכר, לדאבוני... -
-
מה עושים כשצוות הפיקוח עצמו גולש?
✋🏻
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות