בעיה | צריך למחוק תוספים כפולים מדף התוספים
-
@חד-צורבא
אז חזרנו לבעיה הראשונה של כפלויות ועמס יתר
אולי יוצג בתקיה העיקרית שלו ויוצג קישור בתקיית המשנה@אבא-כדברה זה בדיוק מה שאמרתי יש רק תוסף אחד אבל הוא "יוצג" בשתי תיקיות
-
חברה לא לעוף יש הרבה רצונות לא כל מה שרוצים יש, תתמקדו בתוכנה בעמה במקום מעט בלבול בפעם הראשונה של התוספים פעם אחת ודי נו לא צריך להגזים....
בלי קשר את דברי אמרתי שאפשר למחוק את יוצר התורני שנוצר בטעות
לגבי הרעיון של התקיות אהבתי אבל עדיף פלמוני ישדרג לנו את התוכנה בעצמה!
חד-בדרא כתב:
@י.-פל. אולי בכלל התוספים יוצגו בצורה אחרת,
במקום שורה למעלה יהיה עמוד עם כל התוספים עם פתיחה ואולי ישולב גם יחד עם @חנות התוספים יחד לעדכון, פתיחה, וכו' זה יהיה קל ויפה יותר יחד עם כל האיקונים שיש בחנות לא??
אין לי לב למחוק תוספים שאנשים עמלו עליהם

-
חברה לא לעוף יש הרבה רצונות לא כל מה שרוצים יש, תתמקדו בתוכנה בעמה במקום מעט בלבול בפעם הראשונה של התוספים פעם אחת ודי נו לא צריך להגזים....
בלי קשר את דברי אמרתי שאפשר למחוק את יוצר התורני שנוצר בטעות
לגבי הרעיון של התקיות אהבתי אבל עדיף פלמוני ישדרג לנו את התוכנה בעצמה!
חד-בדרא כתב:
@י.-פל. אולי בכלל התוספים יוצגו בצורה אחרת,
במקום שורה למעלה יהיה עמוד עם כל התוספים עם פתיחה ואולי ישולב גם יחד עם @חנות התוספים יחד לעדכון, פתיחה, וכו' זה יהיה קל ויפה יותר יחד עם כל האיקונים שיש בחנות לא??
אין לי לב למחוק תוספים שאנשים עמלו עליהם

-
@יאיר-דניאל @חד-בדרא מה עם כל תוספי התנ"ך? הכל נכלל בתמונ"ך, לא? ומה לגבי תמוש"ס? יש כיוון לכזה?
@יאיר-דניאל @חד-בדרא מה עם כל תוספי התנ"ך? הכל נכלל בתמונ"ך, לא? ומה לגבי תמוש"ס? יש כיוון לכזה?
דבר עם @חד-בדרא אני לא יודע כבר מה הולך בתוספים שלו
-
-
תייגתי אותו, כבר לא נעים לי ממנו אני [ולא רק] משגע אותו על זה בכל שרשור שזה עולה, יש לו תוספים טובים אבל לפצל אותם גורם להצפה...
@eli8565 לא הבנתי כל תוספי תנך מאוחדים ונמחקו מהחנות שבוע שעבר מלבד מקומות פלוס שהוא כבד
אם כי שרק עכשיו גילתי שהתוסף תמונ"ך החלקים בו לא היו מעודכנים לתוספים הנפרדים למשל בדומם חסר 7 קטגוריות בבהמ"ק 2 מקווה שיושלם בקרוב
לגבי השס אם יום אחד יזדמן לי ליצור משהו מאוחד אז השלוש שיש כעת ודאי יכונסו לבפנים, אבל אם תרצה לעזור לי זה יקרה מהר יותר -
-
@eli8565 לא הבנתי כל תוספי תנך מאוחדים ונמחקו מהחנות שבוע שעבר מלבד מקומות פלוס שהוא כבד
אם כי שרק עכשיו גילתי שהתוסף תמונ"ך החלקים בו לא היו מעודכנים לתוספים הנפרדים למשל בדומם חסר 7 קטגוריות בבהמ"ק 2 מקווה שיושלם בקרוב
לגבי השס אם יום אחד יזדמן לי ליצור משהו מאוחד אז השלוש שיש כעת ודאי יכונסו לבפנים, אבל אם תרצה לעזור לי זה יקרה מהר יותר -
-
י יהודי צעיר סימן נושא זה כלא נפתר
-
וורד לאוצריא יש שני תוספים בשם זה וצריך למחוק אחד מהם הישן
החדש לא מוכן עדיין, ניסיוני, וחסרות בו פונקציות (מאקרו׳ס, למשל).
ביוגרפיות וביוגרפיות+ זה תוסף כפול, צריך למחוק את התוסף בלי הפלוס
אלו 2 תכנים שונים לגמרי! (כך עכ״פ נכתב בפורום - לי שום מאלו לא מותקן...)
התוסף האחרון איני מכיר.
-
וורד לאוצריא יש שני תוספים בשם זה וצריך למחוק אחד מהם הישן
החדש לא מוכן עדיין, ניסיוני, וחסרות בו פונקציות (מאקרו׳ס, למשל).
אלו 2 תכנים שונים לגמרי! (כך עכ״פ נכתב בפורום - לי שום מאלו לא מותקן...)
התוסף האחרון איני מכיר.
-
ב+ יש כל מיני מידעים שאין ברגיל - אבל חלקם אינן מסוננים כדבעי. הוא עלה בתור תוסף שאינו מושלם - כתוב בו מפורש בפירוט שם.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות