בקשה | גלילה נוחה באוצריא
-
ראשית, שוב תודה עצומה לכל אותם אנשים יקרים שיצרו ושיפרו את אוצריא והפכו אותה לתכנה כ"כ מעולה, וכן לכל אותם אנשים יקרים השוקדים על שיפורה ושיכלולה. ועוד תודה לכל המסייעים כאן בפורום (לי אישית עזר מאוד הרב @נתנאל_26 ).
ולעניין:
ישנם עכברים שיש בהם אפשרות לחיצה על הגלגל ואז מוצג על המסך סמל (עיגול ובתוכו חיצים משולשים) מה שמאפשר גלילה נוחה במהירות הרצויה. באוצריא זה (עדיין) לא עובד.
תודה מראש למי שיוכל לסדר זאת.כתיבה וחתימה טובה ושנה טובה ומתוקה לכולם.
-
פ פלמנמוני העביר נושא זה מ- תוספים לאוצריא - פרסום
-
ראשית, שוב תודה עצומה לכל אותם אנשים יקרים שיצרו ושיפרו את אוצריא והפכו אותה לתכנה כ"כ מעולה, וכן לכל אותם אנשים יקרים השוקדים על שיפורה ושיכלולה. ועוד תודה לכל המסייעים כאן בפורום (לי אישית עזר מאוד הרב @נתנאל_26 ).
ולעניין:
ישנם עכברים שיש בהם אפשרות לחיצה על הגלגל ואז מוצג על המסך סמל (עיגול ובתוכו חיצים משולשים) מה שמאפשר גלילה נוחה במהירות הרצויה. באוצריא זה (עדיין) לא עובד.
@ישבב כתב:
ישנם עכברים שיש בהם אפשרות לחיצה על הגלגל ואז מוצג על המסך סמל (עיגול ובתוכו חיצים משולשים) מה שמאפשר גלילה נוחה במהירות הרצויה. באוצריא זה (עדיין) לא עובד.כמדומה שזה בכל עכבר, או לפחות בהרבה, רק תלוי איך מגיעים לזה. אצלי לדוגמא בעכבר במשטח מגע [מתחת המקלדת במחשב נייד] בלחיצה על שני הכפתורים יחד זה נהפך לסמל הזה ולפעולתו, באמת דבר חשוב.
-
ולעניין:
@ישבב נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1002
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות