בקשת מידע | תגובות לתוסף שני טורים החדש
-
@eli8565 טוב, אני ישאל אותו, אני גם לא יודע איך אני ימשוך כמה ספרים לטאב אחד, נראה מה הוא יאמר, אבל אני קודם צריך לתקן את הבאגים של היום לפני שינוי כזה דרסטי
אני אישית חושב שצריך לזה תוסף נפרד
אגב, כמה מפרשים אתה רוצה להכניס שם ? -
@חד-צורבא
מה הבעיה לפתוח מה הבעיה לנהל תשאל את גימני
יש לך חשבון בגיאהב? אם כן שתדע לך שזה פי אלף יותר מורכב לפתוח אותו מלעשות את זה פשוט תשקיע כמה דקות בלמידהעם זה יהפוך לפריקט ענק תמצא מישהו שיקח על זה בעלות
-
@חד-צורבא
מה הבעיה לפתוח מה הבעיה לנהל תשאל את גימני
יש לך חשבון בגיאהב? אם כן שתדע לך שזה פי אלף יותר מורכב לפתוח אותו מלעשות את זה פשוט תשקיע כמה דקות בלמידהעם זה יהפוך לפריקט ענק תמצא מישהו שיקח על זה בעלות
@נתנאל_26 אין לי בעיה לפתוח
יש לי בעיה לנהל, אני עובד בשיטת שגר ושכח, לא מתחייב מה שלא צריך, מתחשק לי לשפר מה טוב, לא, אני עוזב את זה שמישהו אחר ימשיך
בעיקרון אני הפסקתי לפתח, אמרתי עד אחרי סוכות אין מה לדבר אבל אחד המשתמשים כאן התחיל אז אמרתי אני אגמור, (לבנתיים), החל משבוע הבא אני לא הולך להעלות גירסאות (בל"נ) -
@נתנאל_26 אין לי בעיה לפתוח
יש לי בעיה לנהל, אני עובד בשיטת שגר ושכח, לא מתחייב מה שלא צריך, מתחשק לי לשפר מה טוב, לא, אני עוזב את זה שמישהו אחר ימשיך
בעיקרון אני הפסקתי לפתח, אמרתי עד אחרי סוכות אין מה לדבר אבל אחד המשתמשים כאן התחיל אז אמרתי אני אגמור, (לבנתיים), החל משבוע הבא אני לא הולך להעלות גירסאות (בל"נ) -
-
א. למה לא עלה לחנות?
בל"נ עכשיו מעלה, שכחתי
ב. מסונכרן עם @חד-בדרא או שעדין בלאגן?
עדיין לא ברור לי כלום, עבדתי אחרת, בעיקרון עד הגירסא שהוא העלה אתמול זה מסונכרן כלומר ביצעתי את מה שהוא הוסיף, בגירסא של היום אין לי מושג מה עשה
יש לך קלוד בדפדפן
כן
כלומר יש לו גישה להריץ פקודות וכדו'?
אינני יודע
עדיין לא ברור לי כלום, עבדתי אחרת, בעיקרון עד הגירסא שהוא העלה אתמול זה מסונכרן כלומר ביצעתי את מה שהוא הוסיף, בגירסא של היום אין לי מושג מה עשה
תוכל לקרוא בהגדרות יש שם פירוט
@חד-צורבא בגדול המשכתי על מה ששלחתי לך אתמול רק בישקתי ממנו שיוכלו לראות ספר סגור תסתכל ותראה זה נראה מאוד יפה, אולי תבקש מקלוד להעתיק את זה לגירסא המעודכנת שלך,
עריכה: תכף מעלה לך את מה שכתוב שם
-
הנה מה שתוקן העתק מהצאט:
===============
4.7: ה תיקנתי בכריכה:כשהעמוד הגלוי הוא כריכה, הספר עובר למצב "ספר סגור": רוחב עמוד אחד במקום מפתח דו-עמודי, השדרה במרכז נעלמת, ודף הבטנה הלבן שהיה לצד הכריכה מוסתר. זה מה שגרם למראה של "סגור ופתוח בו-זמנית" בצילום.
הוספתי מסגרת זהב כפולה על הכריכה + הצללה בצד השדרה, שייראה כמו כריכת ספר ולא ריבוע חום.
הכריכה האחורית היא עכשיו התחנה האחרונה — אי אפשר לדפדף מעבר לה לעמוד ריק.
הפריט הוסר מ"מתוכנן" ועודכן ביומן השינויים כמומש.בדיקות: תחביר JS תקין, CSS מאוזן (279/279), manifest תקין.
================
4.8 מה שינה את הכריכה מ"דף" לכריכת ספר:לוח כריכה קשה מעור כהה שבולט מעבר לגוש הדפים מכל הצדדים (overhang אמיתי, לא ריבוע שטוח)
שדרה מעוגלת בקצה הימני (ציר הכריכה) במקום פס במרכז המפתח
גוש דפים חשוף בקצה השמאלי — פסים דקים שמדמים שכבות נייר
טקסטורת עור עדינה + הצללה פנימית לכיוון השדרה, והמסגרת המוזהבת הוזזה פנימה שלא תדרוך על גוש הדפים===================
4.8.2
ההקדשה עברה לתחתית דף הבית — מסך "בחר ספר לפתיחה", מתחת לרשימת הספרים, עם קו מפריד וטקסט מעומעם. היא כבר לא מופיעה בהגדרות (בדקתי — מופע אחד בלבד בקובץ).קישור לפורום נוסף בסוף ההגדרות, במקום שבו הייתה ההקדשה: "לדיווח באגים ובקשות - שרשור התוסף בפורום אוצריא", מקשר ל-otzaria.org/forum/post/36111, נפתח בלשונית חדשה.
וגם הוא עבר על כל מה ש @otzaria-bot סיכם ובדק מה רלוונטי והכניס למה מתכונן בהגדרות============
@חד-צורבא עד כאן אם תרצה תעתיק לשלך הכריכה מאוד יפה,
מכאן ולהבא לא אתערב לך באמצע.....@פלמנמוני אני עובד על גיט' רק כשיש לי פרו אחרת אין לי ידע אז רק לתוסף עינים למקרא וצופה PDF שם באמת זה כבר עובד אודות ל @י.-פל. שעזר לי (אולי תכניס לשם את המעכת שלך לחילוץ??)
-
השינוים שראיתי:
ההקדשה
הטאב למעלה הסרגל מחובר כמו שצריך ולא כמו כיום,
כמו התצוגת ספר סגור לא הכי חשוב,
אצלך ראיתי זה עובר בסרגל הכלים ישירות למיקום מה שאצלי לא קיים בכלל זה חשוב מאוד
תודה על השיפור!

-
כאשר יש תצוגת ספר שגדולה מהמסך אין אפשרות להניע אותה ללמטה
-
הנה מה שתוקן העתק מהצאט:
===============
4.7: ה תיקנתי בכריכה:כשהעמוד הגלוי הוא כריכה, הספר עובר למצב "ספר סגור": רוחב עמוד אחד במקום מפתח דו-עמודי, השדרה במרכז נעלמת, ודף הבטנה הלבן שהיה לצד הכריכה מוסתר. זה מה שגרם למראה של "סגור ופתוח בו-זמנית" בצילום.
הוספתי מסגרת זהב כפולה על הכריכה + הצללה בצד השדרה, שייראה כמו כריכת ספר ולא ריבוע חום.
הכריכה האחורית היא עכשיו התחנה האחרונה — אי אפשר לדפדף מעבר לה לעמוד ריק.
הפריט הוסר מ"מתוכנן" ועודכן ביומן השינויים כמומש.בדיקות: תחביר JS תקין, CSS מאוזן (279/279), manifest תקין.
================
4.8 מה שינה את הכריכה מ"דף" לכריכת ספר:לוח כריכה קשה מעור כהה שבולט מעבר לגוש הדפים מכל הצדדים (overhang אמיתי, לא ריבוע שטוח)
שדרה מעוגלת בקצה הימני (ציר הכריכה) במקום פס במרכז המפתח
גוש דפים חשוף בקצה השמאלי — פסים דקים שמדמים שכבות נייר
טקסטורת עור עדינה + הצללה פנימית לכיוון השדרה, והמסגרת המוזהבת הוזזה פנימה שלא תדרוך על גוש הדפים===================
4.8.2
ההקדשה עברה לתחתית דף הבית — מסך "בחר ספר לפתיחה", מתחת לרשימת הספרים, עם קו מפריד וטקסט מעומעם. היא כבר לא מופיעה בהגדרות (בדקתי — מופע אחד בלבד בקובץ).קישור לפורום נוסף בסוף ההגדרות, במקום שבו הייתה ההקדשה: "לדיווח באגים ובקשות - שרשור התוסף בפורום אוצריא", מקשר ל-otzaria.org/forum/post/36111, נפתח בלשונית חדשה.
וגם הוא עבר על כל מה ש @otzaria-bot סיכם ובדק מה רלוונטי והכניס למה מתכונן בהגדרות============
מכאן ולהבא לא אתערב לך באמצע.....@פלמנמוני אני עובד על גיט' רק כשיש לי פרו אחרת אין לי ידע אז רק לתוסף עינים למקרא וצופה PDF שם באמת זה כבר עובד אודות ל @י.-פל. שעזר לי (אולי תכניס לשם את המעכת שלך לחילוץ??)
מכאן ולהבא לא אתערב לך באמצע.....
אני לא יודע למה אתה חושב שאני הבעלים של התוסף !!!
זכותך לעשות עם התוסף ככל העולה ברעיוניך
אינך "מתערב" באמצע !!!
ואדרבה, אני מוכן לשנות את השם של התוסף שלי בכדי שאתה תוכל להעלות את כל השיפורים שאתה עושה
ואגב, להזכירך, הבעלים בכלל זה @d9 שהוא המייסד ואתה שעשית את רוב השיפורים (אני סה"כ לקחתי חלק בתיכנון ומעט מאוד בעשייה)
-
-
-
@פלמנמוני והצורה שהוא מדפיס זה גם קשור ? כלומר הוא מדפיס תמונות של הדפים וגם אין עליהם שכבת טקסט (בתוסף יש) ולוקח לו מלא זמן להדפיס וזה שוקל הרבה אם אני זוכר טוב 30 עמודים 8-9 מ"ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות