בקשת מידע | תגובות לתוסף שני טורים החדש
-
לבקשת רבים
לא שינוי גדול כי זה בחינמי אבל מעט:עדכון 4.6.0:
מספרי עמודים בניווט חזרו — הפיצ'ר קיים בגרסה 15 ונשמט בעדכון מאוחר יותר (ככל הנראה ברפקטור של פאנל הניווט). שוחזר במלואו: תת-לשוניות "כותרות"/"עמודים" בפאנל הניווט, קפיצה ישירה לעמוד.
סרגל כפול תוקן — הוסר פס כותרת מיותר שנוסף בטעות בעדכון קודם; סרגל הטאבים הקיים עצמו קיבל את הרקע הקבוע (כמו בשאר האפליקציה) ומשמש כסרגל היחיד למעלה.
גרסה נוספת (sdk97) — כפתור "פתח בתצוגת שני טורים" ישירות בסרגל הכלים של קורא הטקסט של אוצריא (זמין רק ב-0.9.97+, בגלל מגבלת גרסה של אוצריא עצמה - לא של התוסף). המשתמשים שעל 0.9.96 ומטה ימשיכו להשתמש בגרסה הרגילה (בלי הכפתור, אך עם כל שאר התכונות). -
לבקשת רבים
לא שינוי גדול כי זה בחינמי אבל מעט:עדכון 4.6.0:
מספרי עמודים בניווט חזרו — הפיצ'ר קיים בגרסה 15 ונשמט בעדכון מאוחר יותר (ככל הנראה ברפקטור של פאנל הניווט). שוחזר במלואו: תת-לשוניות "כותרות"/"עמודים" בפאנל הניווט, קפיצה ישירה לעמוד.
סרגל כפול תוקן — הוסר פס כותרת מיותר שנוסף בטעות בעדכון קודם; סרגל הטאבים הקיים עצמו קיבל את הרקע הקבוע (כמו בשאר האפליקציה) ומשמש כסרגל היחיד למעלה.
גרסה נוספת (sdk97) — כפתור "פתח בתצוגת שני טורים" ישירות בסרגל הכלים של קורא הטקסט של אוצריא (זמין רק ב-0.9.97+, בגלל מגבלת גרסה של אוצריא עצמה - לא של התוסף). המשתמשים שעל 0.9.96 ומטה ימשיכו להשתמש בגרסה הרגילה (בלי הכפתור, אך עם כל שאר התכונות). -
גירסא חדשה!!!
נעשתה לפני הגירסא של חד בדרא ונעשו בה דברים אחרים
כמה תיקונים:
- @הלומד ההדפסה בתצוגת ספר תוקנה
- גלילה בתצוגת עמוד תוקנה
- ועוד הרבה שיפורים קטנים והוספת כמה קיצורים
בל"נ אפרט בהמשך
מה נכנס בסבב הזה ?
Ctrl+Shift+F ללא תלות בגלילה
ניווט עמודים בלי המילה "עמוד"
עיצוב כפתורי הלשוניות
שדה החיפוש נשאר במקומו במעבר בין לשוניות
הרשימה נשארת פתוחה לכותרות 2
ניווט עמודים מספר + Enter
"אחורה" באמצע עמוד → ראש העמוד הנוכחי
חלונית נעוצה לא נסגרת בפתיחת ההגדרות
זיכרון הטקסט במעבר בין ניווט לחיפוש
Ctrl+Shift+Q עובד גם מחוץ למסך מלא + החץ מתעדכן ביציאה ממסך מלאהתוסף הוקדש לעילוי נשמתו הטהורה של הבה"ח מאיר שאער זצ"ל
-
גירסא חדשה!!!
נעשתה לפני הגירסא של חד בדרא ונעשו בה דברים אחרים
כמה תיקונים:
- @הלומד ההדפסה בתצוגת ספר תוקנה
- גלילה בתצוגת עמוד תוקנה
- ועוד הרבה שיפורים קטנים והוספת כמה קיצורים
בל"נ אפרט בהמשך
מה נכנס בסבב הזה ?
Ctrl+Shift+F ללא תלות בגלילה
ניווט עמודים בלי המילה "עמוד"
עיצוב כפתורי הלשוניות
שדה החיפוש נשאר במקומו במעבר בין לשוניות
הרשימה נשארת פתוחה לכותרות 2
ניווט עמודים מספר + Enter
"אחורה" באמצע עמוד → ראש העמוד הנוכחי
חלונית נעוצה לא נסגרת בפתיחת ההגדרות
זיכרון הטקסט במעבר בין ניווט לחיפוש
Ctrl+Shift+Q עובד גם מחוץ למסך מלא + החץ מתעדכן ביציאה ממסך מלאהתוסף הוקדש לעילוי נשמתו הטהורה של הבה"ח מאיר שאער זצ"ל
-
@בית-שמשי כן אני יודע אני ינסה לסדר את זה בנינו עוד גירסא עכשיו רק אני לא יודע בכ"כ מה השתנה בה, אני ינסה לתרן את המניפסט שלי ואעלה שוב את הגירסא הקודמת ומי שירצה יוכל להשוות
הנה
1787777033648-שני-טורים-4.7.0 (1).otzplugin -
@חד-צורבא יש לי 997 וכשאני מתקין גרסה 17 זה מה שמופיע לי

התקנתי את 1787777033648-שני-טורים-4.7.0 (1).otzplugin וקיוויתי שסוף סוף יהיה כפתור בפתיחת הדף בתוכנה ואני לא יצטרך לעבור לתוסף [כמו שהעלית תמונה] אבל זה לא קיים -
@חד-צורבא יש לי 997 וכשאני מתקין גרסה 17 זה מה שמופיע לי

התקנתי את 1787777033648-שני-טורים-4.7.0 (1).otzplugin וקיוויתי שסוף סוף יהיה כפתור בפתיחת הדף בתוכנה ואני לא יצטרך לעבור לתוסף [כמו שהעלית תמונה] אבל זה לא קיים@eli8565 לא ניסיתי אמנם אבל נראה לי שבגרסא הזו יש את הכפתור בעיון
https://otzaria.org/forum/topic/2036/בקשת-מידע-תגובות-לתוסף-שני-טורים-החדש/112אתה השתמשת בגירסא אחרת קיצור מסובך לי הסביר היה קצת בלאגן אולי בימים הקרובים אני יעשה את זה גם בשלי לכשיתברר לי יותר מה ההבדל בין כל הגירסאות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

איך אני יכול להוסיף את כל מה ששיניתי לחדש שלך ? או להיפך להוסיף את שלך לשלי

? העלית כבר 4.7 לא?