בקשת מידע | מהפכה: תוסף היברובוקס לאוצריא!
-
מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? הבנתי שצריך לעשות אינדקס או שהתקיה שעל ידי זה התוכנה עושה את החיפוש יהיה בתוך המחשב ולא בכונן ולא הבנתי איך בדיוק עושים את זה למעשה. (הכונן שלי לא מהיר)
אם יש לך את התוכנה החדשה של hb, ואתה יכול לחפש שם מילים - מזל טוב, יש לך כמעט את כל מה שצריך!
אתה רק צריך להתקין את הexe שהעליתי לדרייב, ואז את התוסף לאוצריא, ולחפש כדרכך באוצריא.
תוצאות החיפוש מhb ישולבו בתוצאות החיפוש מאוצריא.או שלא הבנתי אותך? נראה שהסתבכת במשהו...
אם יש לך את התוכנה החדשה של hb, ואתה יכול לחפש שם מילים - מזל טוב, יש לך כמעט את כל מה שצריך!
כרגע לא יכול לחפש שם מילים
אתה רק צריך להתקין את הexe שהעליתי לדרייב, ואז את התוסף לאוצריא, ולחפש כדרכך באוצריא.
האם את התוסף לאוצריא אפשר גם להתקין על התוכנה החדשה של היברובוקס? או שאני מתקין אותו על אוצריא ויכול לחפש עם התוכנה הזו רק דרך אוצריא?
-
כרגע לא יכול לחפש שם מילים
האם את התוסף לאוצריא אפשר גם להתקין על התוכנה החדשה של היברובוקס? או שאני מתקין אותו על אוצריא ויכול לחפש עם התוכנה הזו רק דרך אוצריא?
@אברהם-ויספיש
אם יש לך את הספרים, ואתה רק לא יכול לחפש שם, אתה צריך ליצור אינדקס דרך התוכנה של ארון הספרים הדיגיטלי עצמה.
תיכנס בסמלים בצד לסמל עם החץ למטה ובחלק העליו של המסך תלחץ על עדכן אינדקס, מקוה שהבנתי את הבעיה שלך -
אשמח שתסביר, כי אני לא הבנתי!
מה בדיוק אתה צריך?
את הגרסה החדשה של ארון הספרים (הגרסה האחרונה היא 3.0118.0)?יש אפשרות בתוכנה החדשה של היברובוקס לחפש מילים בתוכן הספרים ואת זה אני לא יכול לעשות כרגע.
מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? הבנתי שצריך לעשות אינדקס או שהתקיה שעל ידי זה התוכנה עושה את החיפוש יהיה בתוך המחשב ולא בכונן ולא הבנתי איך בדיוק עושים את זה למעשה. (הכונן שלי לא מהיר)
מקווה שהובנתי!!@אברהם-ויספיש
בתוכנה היברובוקס למטה בצד ימין יש 'עזרה', תלחץ על 'בדיקת תקינות' ותלחץ שוב על הכפתור 'פתח בדיקת תקינות', התוכנה תבדוק מה חסר לך, ולמה אתה לא יכול לחפש בתוכנה:

ואין לזה קשר לאוצריא.
לאחר שהחיפוש בהיברובוקס יעבוד לך, תוכל לחפש דרך אוצריא עם התקנת התוסף. -
לי יש את תוכנת HB בכונן חיצוני, החיפוש בה עובד היטב.
באוצריא, הפעלתי את הEXE והתקנתי את התוסף, הוא ביקש מיקום קובץ קטלוג, וכיון שהכונן החיצוני לא מחובר קבוע, העתקתי את קטלוג לתיקיה APP שיצרתי בתיקיה HEBREWBOOKS בכונן C. זה לא פעל, למרות שאת מיקום ספרי HB עשיתי בכונן החיצוני, ובחיפוש ספר משם הוא מראה לי אותו כראוי. לא מצאתי דרך לשנות מיקום קובץ קטלוג, אז מחקתי אותו [מC], ולמרות זאת הוא לא שאל שוב מה המיקום. הסרתי את התוסף והתקנתי מחדש ועדיין, בשום חיפוש הוא לא מצא ספרים מHB וכותב שאין תוצאות משם, ויתרה מזה, לא יודע אם קשור, גם באוצריא עצמו לא נותן לגשת לתוצאות החיפוש וכותב 'תוצאת החיפוש שייכת לאינדקס ישן, יש לעדכן את אינדקס החיפוש', רק לתוצאות בPDF [בגמרא] הוא מסכים לגשת. כמובן ניסיתי איפוס אינדקס ואינדוקס מחדש ולא עזר. -
באוצריא, הפעלתי את הEXE והתקנתי את התוסף, הוא ביקש מיקום קובץ קטלוג, וכיון שהכונן החיצוני לא מחובר קבוע, העתקתי את קטלוג לתיקיה APP שיצרתי בתיקיה HEBREWBOOKS בכונן C. זה לא פעל, למרות שאת מיקום ספרי HB עשיתי בכונן החיצוני, ובחיפוש ספר משם הוא מראה לי אותו כראוי. לא מצאתי דרך לשנות מיקום קובץ קטלוג, אז מחקתי אותו [מC], ולמרות זאת הוא לא שאל שוב מה המיקום. הסרתי את התוסף והתקנתי מחדש ועדיין, בשום חיפוש הוא לא מצא ספרים מHB וכותב שאין תוצאות משם, ויתרה מזה, לא יודע אם קשור, גם באוצריא עצמו לא נותן לגשת לתוצאות החיפוש וכותב 'תוצאת החיפוש שייכת לאינדקס ישן, יש לעדכן את אינדקס החיפוש', רק לתוצאות בPDF [בגמרא] הוא מסכים לגשת. כמובן ניסיתי איפוס אינדקס ואינדוקס מחדש ולא עזר. -
באוצריא, הפעלתי את הEXE והתקנתי את התוסף, הוא ביקש מיקום קובץ קטלוג, וכיון שהכונן החיצוני לא מחובר קבוע, העתקתי את קטלוג לתיקיה APP שיצרתי בתיקיה HEBREWBOOKS בכונן C. זה לא פעל, למרות שאת מיקום ספרי HB עשיתי בכונן החיצוני, ובחיפוש ספר משם הוא מראה לי אותו כראוי. לא מצאתי דרך לשנות מיקום קובץ קטלוג, אז מחקתי אותו [מC], ולמרות זאת הוא לא שאל שוב מה המיקום. הסרתי את התוסף והתקנתי מחדש ועדיין, בשום חיפוש הוא לא מצא ספרים מHB וכותב שאין תוצאות משם, ויתרה מזה, לא יודע אם קשור, גם באוצריא עצמו לא נותן לגשת לתוצאות החיפוש וכותב 'תוצאת החיפוש שייכת לאינדקס ישן, יש לעדכן את אינדקס החיפוש', רק לתוצאות בPDF [בגמרא] הוא מסכים לגשת. כמובן ניסיתי איפוס אינדקס ואינדוקס מחדש ולא עזר.הוא ביקש מיקום קובץ קטלוג, וכיון שהכונן החיצוני לא מחובר קבוע, העתקתי את קטלוג לתיקיה APP שיצרתי בתיקיה HEBREWBOOKS בכונן C.
לא נכון ולא הגיוני לעשות ככה.
מחק את מה שהעתקת, והפנה את התוכנה למיקום הנכון.זונדל כתב:
לא מצאתי דרך לשנות מיקום קובץ קטלוג, אז מחקתי אותו [מC], ולמרות זאת הוא לא שאל שוב מה המיקום.
-
@אברהם-ויספיש
אם יש לך את הספרים, ואתה רק לא יכול לחפש שם, אתה צריך ליצור אינדקס דרך התוכנה של ארון הספרים הדיגיטלי עצמה.
תיכנס בסמלים בצד לסמל עם החץ למטה ובחלק העליו של המסך תלחץ על עדכן אינדקס, מקוה שהבנתי את הבעיה שלךאם יש לך את הספרים, ואתה רק לא יכול לחפש שם, אתה צריך ליצור אינדקס דרך התוכנה של ארון הספרים הדיגיטלי עצמה.
תיכנס בסמלים בצד לסמל עם החץ למטה ובחלק העליו של המסך תלחץ על עדכן אינדקס, מקוה שהבנתי את הבעיה שלךתודה רבה עשיתי את זה והוא עשה אינדקס שלקח בערך שעתיים
בתוכנה היברובוקס למטה בצד ימין יש 'עזרה', תלחץ על 'בדיקת תקינות' ותלחץ שוב על הכפתור 'פתח בדיקת תקינות', התוכנה תבדוק מה חסר לך, ולמה אתה לא יכול לחפש בתוכנה:
תודה רבה על העצה עשיתי את זה ויצא שנשאר כמה בעיות לפתור וניסיתי לפתור את זה על המקום וזה מראה שזה נפתר אבל למעשה לא. מצורף הדוח HebrewBooks-בדיקת-תקינות.txt
-
תיכנס בסמלים בצד לסמל עם החץ למטה ובחלק העליו של המסך תלחץ על עדכן אינדקס, מקוה שהבנתי את הבעיה שלךתודה רבה עשיתי את זה והוא עשה אינדקס שלקח בערך שעתיים
תודה רבה על העצה עשיתי את זה ויצא שנשאר כמה בעיות לפתור וניסיתי לפתור את זה על המקום וזה מראה שזה נפתר אבל למעשה לא. מצורף הדוח HebrewBooks-בדיקת-תקינות.txt
@אברהם-ויספיש
לא יודע, זה באג בתוכנה, תשלח למפתח במייל שבעזרה עם הלוגים עזרה > דיווח על תקלה. -
@אברהם-ויספיש
לא יודע, זה באג בתוכנה, תשלח למפתח במייל שבעזרה עם הלוגים עזרה > דיווח על תקלה. -
ב"ה התקנתי היום את התוכנה בעזרת צדיק שאיני יודע אם חפץ בפרסום שמו,
ואז עד שהבנתי איפה הקובץ DB של הקטלוג יושב,
בסוף הצלחתי להתקין את התוכנה שמתקינה את התוסף,
דבר ראשון: @י.-פל. זה התקין את התוסף אוטומטית ולא הייתי צריך להתקין אותו,
דבר שני" מכיון שאין לי מקום במחשב אני בניתי על להשתמש מקוון אבל אין לי את האינדקס, אז הוא מצא תוצאות רק בכמה ספרים שהורדתי ועשיתי להם אינדקס, ואותם הוא פתח בתוכנה, וזה ממש מטורף מהירות ונוחות ממש ברמה,
האם אני יכול שהחיפוש יהיה גם בספרים האישיים שהוספתי לתוכנה שם ועשיתי להם אינדקס?
ושוב תודה -
ב"ה התקנתי היום את התוכנה בעזרת צדיק שאיני יודע אם חפץ בפרסום שמו,
ואז עד שהבנתי איפה הקובץ DB של הקטלוג יושב,
בסוף הצלחתי להתקין את התוכנה שמתקינה את התוסף,
דבר ראשון: @י.-פל. זה התקין את התוסף אוטומטית ולא הייתי צריך להתקין אותו,
דבר שני" מכיון שאין לי מקום במחשב אני בניתי על להשתמש מקוון אבל אין לי את האינדקס, אז הוא מצא תוצאות רק בכמה ספרים שהורדתי ועשיתי להם אינדקס, ואותם הוא פתח בתוכנה, וזה ממש מטורף מהירות ונוחות ממש ברמה,
האם אני יכול שהחיפוש יהיה גם בספרים האישיים שהוספתי לתוכנה שם ועשיתי להם אינדקס?
ושוב תודה -
-
באג שיש לי
שכשמסתכלים בתוצאות בהיברובוקס הוא כותב למעלה כאילו אין תוצאות בכלל מאוצריא
וכשאני חוזר לתוצאות מאוצריא
הוא כותב כאילו יש אפס בהיברובוקס
זה לא שאין תוצאות זה רק באג במסך הסיכום
תודה רבה -
אין הדגשת מילים בחיפוש לא רצוף או לא מדויק
בגלל שההדגשה משתמשת בחיפוש רגיל בתוך הספר.
אולי אפשר שזה גם ישתמש באינדקס של היברו? נ"ל שעדיף.
ולפחות שיוגדר אוט' כחיפוש עם פרמטרים.תודה ענקית על הכל!
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות