שיתוף | תוסף "על הדף"
-
כנראה שאני הולך להתשמש בו המון ווואוו
הדבר שהכי היה חסר לי, חיפוש מפרשים לפי שם, דיי מיגע כל פעם לדפדף עשרות מפרשים, אני אשמח לאופציה לבדוק בקלות האם המפרש שאני מחפש קיים או לא -
נראה מעולה וחשוב מאין כמוהו.
אבל משום מה אינו מזהה את המיקום:
[אולי זה מאותה סיבה שאצלי המעבר מגמרא טקסט לפד"ף אינו מוצא את המיקום. מה עושים?]אגב, לטעמי הכתב גדול מדי ולכן לא מציג מספיק שורות בעמוד
[אולי זה מאותה סיבה שאצלי המעבר מגמרא טקסט לפד"ף אינו מוצא את המיקום. מה עושים?]אגב, לטעמי הכתב גדול מדי ולכן לא מציג מספיק שורות בעמוד
מוזר מאוד. בדקתי אצלי על אותו דף בדיוק והוא מוצא היטב. הורדת את הגירסה האחרונה (מהחנות או מהפוסט)?
ואגב גם אצלי יש את הבעיה של הפי די אף
לגבי הכתב - יש בצד לחצנים להגדלת/הקטנת גופן -
-
דבר נוסף, לדעתי הברירת מחדל צריכה להיות שכל הספרים שנמצאו לא יהיו מסומנים, כי בדרך כלל המשתמש לא יפתח בעיון בבת אחת עשרות ספרים שנמצאו אלא יבחר לו את הספרים שהוא מעונין לפתוח.
-
הוא כותב מסכת גם על שו"ע וכותב דף במקום סימן מצו"ב צילום מסך

האמת שכמו שמרמז השם של התוסף הוא נבנה בשביל מפרשים על מסכתות הש"ס ולא מיועד באופן רשמי לשולחן ערוך וכדומה.
דבר נוסף, לדעתי הברירת מחדל צריכה להיות שכל הספרים שנמצאו לא יהיו מסומנים, כי בדרך כלל המשתמש לא יפתח בעיון בבת אחת עשרות ספרים שנמצאו אלא יבחר לו את הספרים שהוא מעונין לפתוח.
שומע. אקח לתשומת ליבי. אשתדל לתקן בע"ה כשיהיה זמן
-
התוסף הזה פשוט אדיר.
אולי יש אפשרות לשדרג גם לחיפוש בתנ"ך.
כרגע מזהה בתנ"ך רק ספרים ופרקים אבל לא פסוקים.
תבורכו מפי עליון. -
שני הצעות
א' להוסיף חץ כדי שיהיה אפשר לעבור לטאבים שלא נכנסים במסך
ב. נתינת אפשרות שיוצגו רק ספרים שאין להם קישור לשורה -
@בעל-קורא כתב:
התוסף הזה פשוט אדיר
תודה רבה! מחמם את הלב לשמוע
@בעל-קורא כתב:
אולי יש אפשרות לשדרג גם לחיפוש בתנ"ך.
כרגע מזהה בתנ"ך רק ספרים ופרקים אבל לא פסוקים.כיון שאני מבין שיש ביקוש להרחיב את זה לקטגוריות נוספות אשתדל לעבוד על כך בהמשך, (בין הזמנים?)
א' להוסיף חץ כדי שיהיה אפשר לעבור לטאבים שלא נכנסים במסך
אפשר כרגע על ידי גלילה בלוח מגע ימינה ושמאלה (אם כי יתכן שזה הפוך - צריך לגלול ימינה בשביל השמאל). אבל אשתדל לטפל בה כשאתפנה. תודה
ב. נתינת אפשרות שיוצגו רק ספרים שאין להם קישור לשורה
אבדוק האם זה אפשרי וכמה זה מסובך
כדאי שהגופן של התוסף יהיה כמו התוכנה לשיפור הניראות. (הגופן של התוסף עצמו, לא של הספרים שנפתחים)
תודה על ההערה. אשתדל לסדר זאת
-
תודה על התוסף החשוב.
כרגע בעיון במפרשים ניתן לטעון קדימה כשרוצים לראות את ההמשך, אך לא מצאתי אופציה לטעון אחורה [פתחתי ב"ב כ. וראיתי שאני צריך ב"ב יט - דוגמא, לא ניתן להגיע לשם].
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות