הצעת ייעול | העברת מיקום אייקוני 'בית' ו'חזור'
-
@הנגבי הוא לא הוסט.
המפתחים הבהירו לך בצורה ברורה שזה לא מקובל עליהם. -
@הנגבי הוא לא הוסט.
המפתחים הבהירו לך בצורה ברורה שזה לא מקובל עליהם. -
@shishko למה?
אמנם זה לא התחום שלי, אבל אני די בעד.זה ס"ה להזיז עכבר עוד סנטימטר אחד, לא משהו שמצריך 'הרגל'.
מה גם שזה הנורמה בתוכנות אחרות.
-
-
@הנגבי
הצעתך איננה נכונה, כיון שכפתור זה לא משויך לפעולה כללית של התוכנה, אלא לפעולה לחזרה למסך הבית של מסך ספרייה, לתוכנה - אין מסך בית!
ומכיון שכך - הכפתור לא אמור לעמוד במקום שהוא יופיע גם במסכים אחרים.
כך נבנתה התוכנה, זה הקונספט (או פרדיגמה) ואיני רואה שום סיבה לשנות אותה.
גם אם ישנם מעלות מסוימות באופן פעולה של תוכנות אחרות שמהם אתה מייבא את הרעיון - זה לא אומר שהם מתאימות לאופן פעולה של תוכנה אחרת.אני מקווה שהסברתי מעט יותר טוב מהאחרים שהסבירו לך את אותו דבר בדיוק...
-
@הנגבי
הצעתך איננה נכונה, כיון שכפתור זה לא משויך לפעולה כללית של התוכנה, אלא לפעולה לחזרה למסך הבית של מסך ספרייה, לתוכנה - אין מסך בית!
ומכיון שכך - הכפתור לא אמור לעמוד במקום שהוא יופיע גם במסכים אחרים.
כך נבנתה התוכנה, זה הקונספט (או פרדיגמה) ואיני רואה שום סיבה לשנות אותה.
גם אם ישנם מעלות מסוימות באופן פעולה של תוכנות אחרות שמהם אתה מייבא את הרעיון - זה לא אומר שהם מתאימות לאופן פעולה של תוכנה אחרת.אני מקווה שהסברתי מעט יותר טוב מהאחרים שהסבירו לך את אותו דבר בדיוק...
@הבל-הבלים
ב"ה הבנתי כבר בתחילה.
אך מכיון שההצעה שלי כלל לא באה לשנות מאומה מההתנהגות הנוכחית של הכפתור, אלא אך ורק לאפשר למשתמש שרוצה ליהנות ממנו גם בחלקים אחרים בתוכנה ללחוץ עליו ולהגיע לאותו המקום בדיוק אליו הוא מוביל כעת, הצעתי בעינה עומדת.אני מקווה שהסברתי מעט יותר טוב את מה שכתבתי כמה פעמים אותו הדבר בדיוק...
-
@הנגבי
ללא ניתן לפתור בעיה באמצעות פיתרון שלא צלח בפעמים הקודמות...
או בעברית פשוטה: סרבו להצעתך, תתקדם. מילים נוספות לא יעזרו כאן. -
-
-
י י. פל. נעל נושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות