הצעת ייעול | תיקונים בשמור וזכור
-
ישנם שתי נקודות חשובות שאני חושב שצריך ובמיוחד לאופליין א. בעת עדכון מהאופליין של @יהודה-זקש השמור וזכור מתאפס כך שמי שאוליין לא יכול לעדכן ללא איבוד נתונים ב. אופציה לסימון כמות עם לחיצת שיפט כמו בווינדוס
-
ישנם שתי נקודות חשובות שאני חושב שצריך ובמיוחד לאופליין א. בעת עדכון מהאופליין של @יהודה-זקש השמור וזכור מתאפס כך שמי שאוליין לא יכול לעדכן ללא איבוד נתונים ב. אופציה לסימון כמות עם לחיצת שיפט כמו בווינדוס
-
-
א' — כמעט בטוח שזה לא העדכון עצמו אלא משימת "איפוס הגדרות" של המתקין: היא מוחקת סימניות, היסטוריה והערות מ-
%APPDATA%\otzaria. הצרה היא שמנוע ההתקנה (Inno Setup) שומר את בחירת המשימות מההתקנה הקודמת, ומשדרוג 0.9.88 ומעלה המתקין רץ בשקט בלי אשף — כך שמי שסימן את זה פעם אחת מקבל איפוס בכל עדכון, בלי לראות ובלי אפשרות לבטל.נפתח issue: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/941
בינתיים שווה להפעיל הגדרות ← אוצריא ← גיבוי אוטומטי — הגיבויים שורדים את האיפוס ואפשר לשחזר מהם סימניות והערות.
-
-
בעת עדכון מהאופליין של @יהודה-זקש השמור וזכור מתאפס כך שמי שאוליין לא יכול לעדכן ללא איבוד נתונים
זה לא קשור לתוכנה, אלא לזה שהיא מתקינה את המתקין השקט, שמאפס הגדרות, אתה יכול לעשות גיבוי לפני
@יהודה-זקש אז אולי שלא יאפס הגדרות, אתה רוצה שאני יזכור להזכיר לכלל מתפקדי הגמ"ח שלי לעשות גיבוי לאוצריא?
-
@יהודה-זקש אז אולי שלא יאפס הגדרות, אתה רוצה שאני יזכור להזכיר לכלל מתפקדי הגמ"ח שלי לעשות גיבוי לאוצריא?
-
-
או שתשנה את המתקין השקט.
צודק!
@פלמנמוני מה דעתך? מה העניין באיפוס? -
בעת עדכון מהאופליין של @יהודה-זקש השמור וזכור מתאפס כך שמי שאוליין לא יכול לעדכן ללא איבוד נתונים
זה לא קשור לתוכנה, אלא לזה שהיא מתקינה את המתקין השקט, שמאפס הגדרות, אתה יכול לעשות גיבוי לפני
@יהודה-זקש
אצלי זה לא קרה, המתקין שומר כל ההגדרות. -
@eli8565 נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/941
-
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות