בקשה | חנות התוספים אונליין
-
@דוד-משה-1 נראה לי שזה כבר המצב, לא?
החנות מתקינה אוטומטי את הגרסה של התוסף שמותאמת לגירסא המותקנת במחשב.
או שפספסתי משהו בהודעה שלך. -
@דוד-משה-1
לא הבנתי.
מה הקשר בין גיטהאב לחנות?
אגב - מחכה לעדכון ממך היום!!! -
-
לא הבנתי מה לא הבנתה אני רוצה להוריד את תוסף חנות תוספים מהאתר ואין את הגירסה שמתאימה לתוכנה
@דוד-משה-1 כפי שכתבתי - כעת זה אכן בעיה. אולם זה לא תלונה על אוצריא, אלא על מפתח התוסף גרידא (במקרה זה: אני). לכן אתה מחפש דרכי יצירת קשר עם המפתח (במקרה זה: הפורום), ועליו בלבד לעזור לך. (במקרה זה: אני אומר לך להוריד מפה).
והוספתי סתם עדכון, שמגרסת אוצריא הבאה (במקרה זה: 0.9.97) אז גם התקנה ישירה מהחנות באתר תוריד גרסה מותאמת.
-
@דוד-משה-1
לא הבנתי.
מה הקשר בין גיטהאב לחנות?
אגב - מחכה לעדכון ממך היום!!! -
@דוד-משה-1 כפי שכתבתי - כעת זה אכן בעיה. אולם זה לא תלונה על אוצריא, אלא על מפתח התוסף גרידא (במקרה זה: אני). לכן אתה מחפש דרכי יצירת קשר עם המפתח (במקרה זה: הפורום), ועליו בלבד לעזור לך. (במקרה זה: אני אומר לך להוריד מפה).
והוספתי סתם עדכון, שמגרסת אוצריא הבאה (במקרה זה: 0.9.97) אז גם התקנה ישירה מהחנות באתר תוריד גרסה מותאמת.
-
@דוד-משה-1 סליחה חשבתי שזה אופליין
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות