הצעת ייעול | יותר מידע על תוספים לא מותקנים
-
זה נכון first offline כולנו תומכים בזה!
אבל כבודו שכח שבשביל להוריד תוסף צריך רשת, אז אם הוא כבר הגיע לדף ההתקנה חייב שיש לו
-
בשביל להוריד תוסף צריך רשת
ממש לא!
יש חנות אופליין, ובעז״ה בקרוב התוכנה תורחב גם לעדכוני ספרייה, תודה ל @יהודה-זקש -
בשביל להוריד תוסף צריך רשת
ממש לא!
יש חנות אופליין, ובעז״ה בקרוב התוכנה תורחב גם לעדכוני ספרייה, תודה ל @יהודה-זקש@י.-פל. ולמה שלא תוכל להכיל גם את המידע הזה?
ביחד עם הקובץ, היא תכיל גם את המידע על התוסף, שיהיה ניתן להבין לפני ההתקנה. -
צריך בשביל זה רשת.
first offline!!!שו הדא?
זה יכול לשבת בקובץ ג'וסון אחד כל המידע הזה (קובץ נסתר שירד עם כל תוסף שיורידו מהחנות - אונליין/אופליין)
אותו קובץ - שמכיל את כל המידע, על כל התוספים, ירד למחשב. וישמר היכן שהוא (שיעבור מהורדות לתיקיית אוצריא - בעת ההתקנה של התוסף), או יכנס לתיקיית ה"סנטי נתיב" (תרגום חופשי :)... ) וישב שם קבוע, והוא יציג מידע על כל תוסף לפי הID שלו.
מסובך? לא נראה לי. -
צריך בשביל זה רשת.
first offline!!!שו הדא?
זה יכול לשבת בקובץ ג'וסון אחד כל המידע הזה (קובץ נסתר שירד עם כל תוסף שיורידו מהחנות - אונליין/אופליין)
אותו קובץ - שמכיל את כל המידע, על כל התוספים, ירד למחשב. וישמר היכן שהוא (שיעבור מהורדות לתיקיית אוצריא - בעת ההתקנה של התוסף), או יכנס לתיקיית ה"סנטי נתיב" (תרגום חופשי :)... ) וישב שם קבוע, והוא יציג מידע על כל תוסף לפי הID שלו.
מסובך? לא נראה לי. -
תיקיית ה"סנטי נתיב"

זו חבילה ששולחת אלינו שגיאות, כשהן קורות.
אל תצעקו למה אנחנו למשגעים אותכם ולא בודקים מה השגיאות - קצת קשה לנו (בשלב זה) לעבוד איתה...תיקיית ה"סנטי נתיב"

זו חבילה ששולחת אלינו שגיאות, כשהן קורות.
אל תצעקו למה אנחנו למשגעים אותכם ולא בודקים מה השגיאות - קצת קשה לנו (בשלב זה) לעבוד איתה...ומה בכך תכלס זו תיקייה שנמצאת קבוע
-
-
-
לגופם של דברים, זה לא אפשרי לעשות כך?
לא חשוב מספיק.
לא חשוב מספיק.
למה?
הרי first offline!!!מי שיש אינטרנט יכול לעשות גוגל ולמצוא בפורום הסבר על התוסף.
מי שמנותק, יצטרך לנסות לנחש לבד לפי השם והאייקון. -
לא חשוב מספיק.
למה?
הרי first offline!!!מי שיש אינטרנט יכול לעשות גוגל ולמצוא בפורום הסבר על התוסף.
מי שמנותק, יצטרך לנסות לנחש לבד לפי השם והאייקון.@צדיק-וטוב-לו יש הסבר שבעל התוסף מכניס למה זה לא מספיק?
איזה מידע חסר לו
עם כל הכבוד הפוסט בפורום לאחשוב כ"כ
ואם בעל התוסף חושב שכן שיכניס אותו בפירוט של התוסף
אני טועה? -
@צדיק-וטוב-לו יש הסבר שבעל התוסף מכניס למה זה לא מספיק?
איזה מידע חסר לו
עם כל הכבוד הפוסט בפורום לאחשוב כ"כ
ואם בעל התוסף חושב שכן שיכניס אותו בפירוט של התוסף
אני טועה?@יהודה-זקש אני חושב שהוא מתכווין למה שמופיע כשלוחצים על 'פרטים מלאים' באתר.
לדוגמא על התוסף: חנות תוספים:

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות