בירור | זכויות יוצרים
-
@חנניה לכאורה אתה דן מצד הסריקה לבד ולא מצד הזכויות על הספר עצמו
א"כ עד כמה שאתה משתמש בסריקה רק להמיר ורק בטקסט לצורך מסחרי א"כ לא שייך בזה האיסור
(וזה גופא יש לדון אם אוצריא נחשב שימוש מסחרי שהרי זה חינמי לחלוטין אבל יתכן שהכוונה כל הפצה שהיא לא מצומצמת)
ויש לדון מצד ההעלאה לאתר העריכה אי הוי בכלל ההעלאה לאתר אחר אי כיון שמעלים אותו תמונה תמונה אין זה דרך העלאה ולא נאמר האיסור בכהאי גוונא או דלמא לא שנא
עוד יש לדון אותי לכף זכות כי אני ממש עייף
או דילמא לא שנא ואין שום היתר להספים את הנושא
ויל"ע בכל זה ואכמ"ל -
@חנניה לכאורה אתה דן מצד הסריקה לבד ולא מצד הזכויות על הספר עצמו
א"כ עד כמה שאתה משתמש בסריקה רק להמיר ורק בטקסט לצורך מסחרי א"כ לא שייך בזה האיסור
(וזה גופא יש לדון אם אוצריא נחשב שימוש מסחרי שהרי זה חינמי לחלוטין אבל יתכן שהכוונה כל הפצה שהיא לא מצומצמת)
ויש לדון מצד ההעלאה לאתר העריכה אי הוי בכלל ההעלאה לאתר אחר אי כיון שמעלים אותו תמונה תמונה אין זה דרך העלאה ולא נאמר האיסור בכהאי גוונא או דלמא לא שנא
עוד יש לדון אותי לכף זכות כי אני ממש עייף
או דילמא לא שנא ואין שום היתר להספים את הנושא
ויל"ע בכל זה ואכמ"ל -
אני מחפש לדעת על ספר ספציפי, היו לו לאורך ההיסטוריה כ5 דפוסים, ואני לא הצלחתי למצוא אם יש עליו זכויות, ויש אותו באוצריא
-
אני מחפש לדעת על ספר ספציפי, היו לו לאורך ההיסטוריה כ5 דפוסים, ואני לא הצלחתי למצוא אם יש עליו זכויות, ויש אותו באוצריא
@מאיר-נחמיה-הפזי תוכל לפנות אליי בפרטי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות