בקשת מידע | מי מכיר מי יודע
-
@צדיק-וטוב-לו
התכוונתי שישא בתוצאות למעשה הזה של לחיות בגיל כזה...
בדרך צחות כמובן.
ובנוסף, התכוונת בטח לבתי הדין? -
@צדיק-וטוב-לו בקיצור, מה כן למעיישה?
-
מישהו אמר שזה יצא בהוצאה מחדש בתשסח - אם מישהו יתן פרטים, נוכל להתקדם.
בהיברו ובאוצה"ח לא מצאתי. -
יש לו נין מתן כהנא (אמנם לא חרדי בלשון המעטה), אבל מה נפסיד מלשלוח לו מייל?
-
-
@צדיק-וטוב-לו
ובבתי המשפט התכוונת לצייד את הכנגדך בצדק כדי שאתה תנצח? -
@צדיק-וטוב-לו
ובבתי המשפט התכוונת לצייד את הכנגדך בצדק כדי שאתה תנצח?@הנגבי לא, ואין כאן המקום לפתוח את הדיון.
(צדק כוונתי לבוא עם טיעונים אידיאולוגיים והשקפתיים) -
@הנגבי לא, ואין כאן המקום לפתוח את הדיון.
(צדק כוונתי לבוא עם טיעונים אידיאולוגיים והשקפתיים) -
-
-
-
-
-
-
-
@יום-חדש-מתחיל
תודה, ראיתי, אבל זה רק מראה שהספר נמכר, לא פרטים או תיעוד על המכון.
בכל מקרה שלחתי להם מייל עם בקשת פרטי המכון, לא תולה בזה הרבה תקוות, אבל השתדלות. -
@משה-הכהן לאיזה, יש שנים.
בכל מקרה - מסתמא כן. -
אכן, אני מצטרף
@צדיק-וטוב-לו כתב:
אכן, אני מצטרף
המייל שלו (בלשכה בכנסת) mkahana@knesset.gov.il ואין סיבה לא לשלוח לו מייל יפה עם פירוט קצר על התוכנה ובקשה או לכה"פ בירור על זכויות היוצרים בספר.
-
@צדיק-וטוב-לו כתב:
אכן, אני מצטרף
המייל שלו (בלשכה בכנסת) mkahana@knesset.gov.il ואין סיבה לא לשלוח לו מייל יפה עם פירוט קצר על התוכנה ובקשה או לכה"פ בירור על זכויות היוצרים בספר.
-
לא חרדי ולא חבר כנסת.
מן הסתם המיילים אינם מגיעים אליו בכלל...@חבקוק מהיכ"ת שתיבת המייל מתבטלת אחרי יציאה מהכנסת?
בכל מקרה כתבתי מפורש שהוא לא חרדי. -
לא חרדי ולא חבר כנסת.
מן הסתם המיילים אינם מגיעים אליו בכלל... -
ראה:
תיבת מייל אינו דבר שמשרת אנשים נורמליים. ישנם אנשים שמוכרחים מכח תפקידם להביט בתיבה זו.
אני אומר זאת מתוך נסיון רב ביצירת קשרים עם אנשים בעלי מכשיר טרף, הנחשבים לאנשים עסוקים. (החל מאנשי תקשורת, וכלה בצלמים וכדו'.)
לא סביר להניח שהוא יציץ בתיבת מייל, שאינו מחוייב מכח תפקידו להציץ שם. (הדבר מקביל בערך לחשבון המייל השמיני שלך, שאתה פתחת רק בשביל לאשר נתונים באיזה אתר כלשהו... מתי פתחת את תיבת המייל שם בפעם האחרונה??)
דרכי יצירת קשר אפשריים עם מתן כהנא (על פי חיפוש ai):
פייסבוק: Matan Kahana - מתן כהנא, X (טוויטר לשעבר): @MatanKahana, אינסטגרם: matankahana, לינקדאין: Matan Kahana.
על פי הפלטפורמה, הכי מתאים לפנות בוואצפ נרלי. אם יש מישהו שמכיר מישהו שיודע... אולי. -
ראה:
תיבת מייל אינו דבר שמשרת אנשים נורמליים. ישנם אנשים שמוכרחים מכח תפקידם להביט בתיבה זו.
אני אומר זאת מתוך נסיון רב ביצירת קשרים עם אנשים בעלי מכשיר טרף, הנחשבים לאנשים עסוקים. (החל מאנשי תקשורת, וכלה בצלמים וכדו'.)
לא סביר להניח שהוא יציץ בתיבת מייל, שאינו מחוייב מכח תפקידו להציץ שם. (הדבר מקביל בערך לחשבון המייל השמיני שלך, שאתה פתחת רק בשביל לאשר נתונים באיזה אתר כלשהו... מתי פתחת את תיבת המייל שם בפעם האחרונה??)
דרכי יצירת קשר אפשריים עם מתן כהנא (על פי חיפוש ai):
פייסבוק: Matan Kahana - מתן כהנא, X (טוויטר לשעבר): @MatanKahana, אינסטגרם: matankahana, לינקדאין: Matan Kahana.
על פי הפלטפורמה, הכי מתאים לפנות בוואצפ נרלי. אם יש מישהו שמכיר מישהו שיודע... אולי.@חבקוק ראה:
מטרת הפורום היא לקדם, לשפר, לייעל ולשכלל את תוכנת אוצריא ומחמת כן, אין להגיב לשואל - במענה ממנוע בינה מלאכותית לסוגיהם, במקום זאת, יש בפורום AI מובנה שאומן על מערכות אוצריא שמשתדל לתת מענה מדוייק לשאלות משתמשים. כמו כן אין להעלות פוסטים משלכם שנוסחו ע"י בינה מלאכותית, זה מספים ומוריד את הרמה.
-
עדכון בדבר מתן כהנא: @חנניה פנה אל אותה כתובת מייל שנתתי למעלה, והמייל לא מגיב, אחר בירור קצר שעשיתי מול מזכירות הכנסת התברר שזה בגלל שהוא כבר לא חבר כנסת ולכן אינו יכול להשתמש בחשבון המייל של הכנסת, ולכן ניתן לפנות אליו דרך דרכי יצירת קשר אזרחיות ולא ממשלתיות, כלומר וואצפ / טוויטר אינסטגרם וכו' וכו', היות וב"ה אין לי גישה לפלטפורמות אלו, אשמח אם מישהו שיש לו גישה יפנה אלי בפרטי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות