הצעת ייעול | הוספת אנגלית לאוצריא
-
חלק מהמיוחדות של אוצריא:
משתמש מעלה רעיון ותוך 6 שעות זה מבוצע.בתוכנה ששילמת אלפי שקלים ושלחת בקשה, התשובה הכמעט יחידה היא:
"בקשתכם חשובה לנו - אנא המתינו ותענו לפי התור...."אשריך הרב @י.-פל. וכל צוות המתכנתים היועצים והעוזרים.
אשריך עם ישראל שעושים הכל למען לימוד התורה,והכל בחיני חינם!!!!
-
-
@י.-פל. הגדרות זה כולל הגדרות בעיון וזה בעצם לתרגם את כל התוכנה כולל החיפוש כי מה זה חיפוש מקורב חוץ מלתמוך בכיון הטקסט בספרים
Settings includes Study Settings, which basically means translating the entire app—including search. After all, what is מקורב search
other than supporting text direction in books @shmuel?
-
-
@י.-פל. מצוין ומובן. אבל האנגלית נראה לי שהוא כמו העברית שלי
תציע לו תיקונים.
Heading navigation panel לא מובן לי (בעצם מה זה "בין כותרות"?) לכאו' מפסיק navigation panel. ומתחת צ"ל This panel will not be displayed upon opening a sefer
אבל מסופקני אם לכתוב sefer או book, כי sefer view נשמע לא נכון ומאידך התרגום של ספר כ-book לא מקובל, אולי תלוי איפה
-
חלק מהמיוחדות של אוצריא:
משתמש מעלה רעיון ותוך 6 שעות זה מבוצע.בתוכנה ששילמת אלפי שקלים ושלחת בקשה, התשובה הכמעט יחידה היא:
"בקשתכם חשובה לנו - אנא המתינו ותענו לפי התור...."אשריך הרב @י.-פל. וכל צוות המתכנתים היועצים והעוזרים.
אשריך עם ישראל שעושים הכל למען לימוד התורה,והכל בחיני חינם!!!!
-
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות