שאלה | זה יבלבל אותך?
-
@יום-חדש-מתחיל לא הבנתי את כבודו אני רוצה לפתוח שו"ע משנ"ב ביאור הלכה ושער הציון בצורת הדף שו"ע משנב ביהל אפשר שער הציון לא לפי הבנתי כי הוא מפרש למשנב ולא לשוע אני טועה
@יום-חדש-מתחיל לא הבנתי את כבודו אני רוצה לפתוח שו"ע משנ"ב ביאור הלכה ושער הציון בצורת הדף שו"ע משנב ביהל אפשר שער הציון לא לפי הבנתי כי הוא מפרש למשנב ולא לשוע אני טועה
@י.-פל. יש אפשרות להוסיף תמיכה להצגת מפרשים על מפרשים?
בין במפרשים בצד / מתחת, ובין בצורת הדף? -
פיצ'ר מושלם, לטעמי. לא יבלבל, כן יוסיף. ממש.
-
אני מבקש שכל אחד יגיב אך ורק בשם עצמו. (מקסימום גם בשם אשתו...)
ולא בשם כולםאני מבקש שכל אחד יגיב אך ורק בשם עצמו. (מקסימום גם בשם אשתו...)
אשתי טוענת שזה לא אמור לבלבל, אם מעניין אותך...

-
אני לא הייתי מתבלבל,
ואם כבר, אז שיהיה אפשר בגרירה גם לפתוח אותו בשולחן עבודה חדש (כעין חלון חדש בכרום)
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach . -
אני לא הייתי מתבלבל,
ואם כבר, אז שיהיה אפשר בגרירה גם לפתוח אותו בשולחן עבודה חדש (כעין חלון חדש בכרום)
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach .אני לא הייתי מתבלבל,
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach .זה כבר קיים בזית - עוד לא הופץ לציבור.
פרסם את זה הרב לא מתייאש בנושא במתמחים טופ -
אני לא הייתי מתבלבל,
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach . -
האם אתה בעצמך, [או מכיר מישהו אחר] תתבלבל אם יוכלו לגרור חלוניות בתוך התוכנה (כמו בתוכנת VSC)?
[דומה למה שיש כיום בווינדוס 11, שניתן 'להצמיד' חלון לצד ימין או שמאל או למטה או למעלה וכדו'].פשוט יש על זה וויכוח במפתחים, וחשוב לי לשמוע את דעת הציבור על זה.
האם אתה בעצמך, [או מכיר מישהו אחר] תתבלבל אם יוכלו לגרור חלוניות בתוך התוכנה (כמו בתוכנת VSC)?
[דומה למה שיש כיום בווינדוס 11, שניתן 'להצמיד' חלון לצד ימין או שמאל או למטה או למעלה וכדו'].פשוט יש על זה וויכוח במפתחים, וחשוב לי לשמוע את דעת הציבור על זה.
אני תומך נלהב...
אגב כאן המקום לציין באג קיים באוצריא, בוינדוס 11 בזמן הריחוף בכל תוכנה שהיא בצד שמאל למעלה על סמל החלון כדי לעשות חלון מלא או חלון חלקי יש אופציה לבחור אם החלון יוצג בצד שמאל או ימין או רבע חלון וכו' ובאוצריא זה לא עובד תמונה בספויילר

-
אני גם תומך בנושא, נשמע לי מצויין.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות