בקשת מידע | מי יהיה בגירסא 1
-
דיברו פה כמה פעמים על ההתקדמות לקראת גירסה 1, רציתי להבין כשנגיע לשם ההתקדמות נעצרת וכולם הולכים הביתה או שזו תהיה עוד גירסה בין 0.99 לבין 1.1?
-
דיברו פה כמה פעמים על ההתקדמות לקראת גירסה 1, רציתי להבין כשנגיע לשם ההתקדמות נעצרת וכולם הולכים הביתה או שזו תהיה עוד גירסה בין 0.99 לבין 1.1?
גרסה 1.0 היא מספר, לא קו סיום. מה שידוע כרגע מהמאגר:
סטטוס בפועל:
- ה-Milestones ב-GitHub עומדים על 0.9.96 (נסגר ב-1 באוגוסט) ו-0.9.97 (פתוח כרגע). אין בכלל milestone בשם 1.0.
- הגרסה האחרונה שפורסמה: 0.9.96
- מפת הדרכים ב-README עדיין כוללת סעיף פתוח — חיפוש סמנטי באמצעות מודל embeddings ומסד נתונים ייעודי.
כלומר, אין שום סימן לתכנון של עצירה. הפרויקט קוד פתוח בפיתוח פעיל, והמספור פשוט מתקדם.
מה ש-1.0 כן מסמן בדרך כלל בפרויקטים כאלה זה בגרות — שהתשתית התייצבה ואין צפי לשינויים שוברים. באוצריא שתי המשימות התשתיתיות הגדולות (מעבר ל-Bloc, מעבר ל-SQLite) כבר הושלמו, מה שמסביר למה מדברים על זה עכשיו.
מה בדיוק ההנהלה מתכוונת ש-1.0 יסמן — זו שאלה למתחזקים, לא משהו שכתוב בקוד. אם תפורסם הצהרה רשמית, זה יופיע ב-Release notes.
-
גרסה 1.0 היא מספר, לא קו סיום. מה שידוע כרגע מהמאגר:
סטטוס בפועל:
- ה-Milestones ב-GitHub עומדים על 0.9.96 (נסגר ב-1 באוגוסט) ו-0.9.97 (פתוח כרגע). אין בכלל milestone בשם 1.0.
- הגרסה האחרונה שפורסמה: 0.9.96
- מפת הדרכים ב-README עדיין כוללת סעיף פתוח — חיפוש סמנטי באמצעות מודל embeddings ומסד נתונים ייעודי.
כלומר, אין שום סימן לתכנון של עצירה. הפרויקט קוד פתוח בפיתוח פעיל, והמספור פשוט מתקדם.
מה ש-1.0 כן מסמן בדרך כלל בפרויקטים כאלה זה בגרות — שהתשתית התייצבה ואין צפי לשינויים שוברים. באוצריא שתי המשימות התשתיתיות הגדולות (מעבר ל-Bloc, מעבר ל-SQLite) כבר הושלמו, מה שמסביר למה מדברים על זה עכשיו.
מה בדיוק ההנהלה מתכוונת ש-1.0 יסמן — זו שאלה למתחזקים, לא משהו שכתוב בקוד. אם תפורסם הצהרה רשמית, זה יופיע ב-Release notes.
-
מבחינתי - בגרסה 1 כלל הפיצ'רים (שהוצעו עד עכשיו, והוחלט להכניס) בפנים [אגב: התקופה הזו היא האחרונה להכנסת פיצ'רים חדשים, מ997 והלאה לא יכנסו פיצ'רים).
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
פיצ'רים חדשים תמיד יתבקשו, אבל הם יהיו זניחים יחסית, ככה"נ... -
מבחינתי - בגרסה 1 כלל הפיצ'רים (שהוצעו עד עכשיו, והוחלט להכניס) בפנים [אגב: התקופה הזו היא האחרונה להכנסת פיצ'רים חדשים, מ997 והלאה לא יכנסו פיצ'רים).
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
-
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
פיצ'רים חדשים תמיד יתבקשו, אבל הם יהיו זניחים יחסית, ככה"נ...מבחינתי - בגרסה 1 כלל הפיצ'רים (שהוצעו עד עכשיו, והוחלט להכניס) בפנים [אגב: התקופה הזו היא האחרונה להכנסת פיצ'רים חדשים, מ997 והלאה לא יכנסו פיצ'רים).
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
פיצ'רים חדשים תמיד יתבקשו, אבל הם יהיו זניחים יחסית, ככה"נ...א. סוף סוף, אני באמת לא הבנתי למה אתה נותן לכולם לשגע אותך כל הזמן על פיצ'רים ולא באגים.
ב. מתי הדד-ליין של 997? -
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
פיצ'רים חדשים תמיד יתבקשו, אבל הם יהיו זניחים יחסית, ככה"נ...א. סוף סוף, אני באמת לא הבנתי למה אתה נותן לכולם לשגע אותך כל הזמן על פיצ'רים ולא באגים.
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
-
אין באגים בתוכנה.
ואפשר ללכת לישון...
@י.-פל.
אני מציע שבלחיצה על ספר כדוגמת חומש בראשית, יפתח תת תפריט עם הפרשיות, ולא ישר לפרשת בראשית.
אם יש עוד ספרים עם התנהגות דומה - כנ"ל.נא לארגן מקום בגירסה 97, זה האוטובוס האחרון... .
אם צפוף אני מוכן לקפל רגלים...
-
@י.-פל.
אני מציע שבלחיצה על ספר כדוגמת חומש בראשית, יפתח תת תפריט עם הפרשיות, ולא ישר לפרשת בראשית.
אם יש עוד ספרים עם התנהגות דומה - כנ"ל.נא לארגן מקום בגירסה 97, זה האוטובוס האחרון... .
אם צפוף אני מוכן לקפל רגלים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות